Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zawsze wiem po 1 ciąży kiedy mam owulację, czuje ból podbrzusza, brzuch mi się zaokrągla, czuje również kłucie w jajniku. Myślę, że to kwestia indywidualna, każda z nas ma inaczej, i jak pisze Suszarka to bardziej świadomość własnego ciała, ja teraz bez żadnych kalendarzy, wykresów wiem co i jakCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Tomciu nasz kochany, wszystkiego najlepszego z okazji 2. urodzin! 💙🥳
Zulugula, Wik89, Ewa88 , dmg111 lubią tę wiadomość
-
Moti, dużo zdrowia! Ważne, że masz diagnozę i można teraz dobrać leki. Współczuję Waszej rodzinie zdrowotnych perypetii 😔
Moja Matylda przechodziła po raz pierwszy cały tydzień do żłobka i dziś już jest chora 🤒 katar, kaszel, wysoka gorączka 😔 byliśmy na świątecznej opiece, na szczęście osłuchowo (jeszcze) czysto. Leżymy dziś cały dzień na kanapie i ratują nas Frytka i Kartofelcia z netflixa.
Dziewczyny, czy któraś z Was ma szczoteczkę soniczną dla malucha? Jakie polecacie? Szukam pomysłu na praktyczny prezent pod choinkę.'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Ło matko bosko kochano! Faktycznie, nasz Tomson ma dziś 2 lata! 2 lata od słynnej ostrej pizzy!!! Tomaszu, wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia i uśmiechu 🥳
Ps Zulu, miałam w ten weekend zjazd na podyplomowce z nocowaniem. Wypiłam na rynku najdroższe Cuba Libre w życiu. Dajcie spokój z tymi ceniami! Ciężko być Grażyną w grodzie Kraka 🤣🤑Lalia, Zulugula, Suszarka, Ewa88 , kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
KarolinaMaria wrote:Moti, dużo zdrowia! Ważne, że masz diagnozę i można teraz dobrać leki. Współczuję Waszej rodzinie zdrowotnych perypetii 😔
Moja Matylda przechodziła po raz pierwszy cały tydzień do żłobka i dziś już jest chora 🤒 katar, kaszel, wysoka gorączka 😔 byliśmy na świątecznej opiece, na szczęście osłuchowo (jeszcze) czysto. Leżymy dziś cały dzień na kanapie i ratują nas Frytka i Kartofelcia z netflixa.
Dziewczyny, czy któraś z Was ma szczoteczkę soniczną dla malucha? Jakie polecacie? Szukam pomysłu na praktyczny prezent pod choinkę.
Dużo siły dla Was.
My mamy tą szczoteczkę i bardzo polecam
https://allegro.pl/oferta/szczoteczka-soniczna-seysso-baby-penguin-12701985776KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
Tomaszku, wspanialego dzieciństwa 💗🎉
My mamy tą samą szczoteczkę, co Anetka. Poleciła nam ją neurologopeda, jak Majka jeszcze zębów nie miała, po podcieciu wedziedelka, żeby wkładać na boki, aby język podążał za wibracjami. I od pierwszego zabka myjemy, nigdy nie było probkemu, a teraz to sama chce, bierze, włącza i myje 😀KarolinaMaria, Zulugula, Lalia, Ewa88 , dmg111 lubią tę wiadomość
-
Wiem, że już to było ale jak sie u Was zaczynała bostonka? Pola od wczoraj ma temp blisko 39, spada po lekach i znowu rośnie, poza tym wszystko z nią dobrze, lekki katar i kaszel ale to już miała od tygodnia.
-
Zulu, przeszłam się z koleżanką przez rynek, przysiadłyśmy na drinka i tiramisu 😎 rachunek wyniósł więcej niż nocleg 🤣
Jest zaskoczona, że Mati ścięło tak nagle. W piątek jechałam do Krk, było wszystko ok, byliśmy zadowoleni, że idzie 5 dzień z rzędu do żłobka, wróciłam wczoraj popołudniu, miała tylko lekką wodę pod nosem, ale było wszystko ok, a w nocy nagle gorączka pod 40 st., kaszel, dziś juz katar, łzawiące oczy 😔
Dzięki za polecajkę, też myślałam o tej szczoteczce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2022, 18:12
'90
06.05.2020 r. II 🦄
Anet.kaa wrote:Wiem, że już to było ale jak sie u Was zaczynała bostonka? Pola od wczoraj ma temp blisko 39, spada po lekach i znowu rośnie, poza tym wszystko z nią dobrze, lekki katar i kaszel ale to już miała od tygodnia.'90
06.05.2020 r. II 🦄
Anet.kaa wrote:Wiem, że już to było ale jak sie u Was zaczynała bostonka? Pola od wczoraj ma temp blisko 39, spada po lekach i znowu rośnie, poza tym wszystko z nią dobrze, lekki katar i kaszel ale to już miała od tygodnia.
U nas bostonka zaczęła się właśnie od gorączki około 39 stopni, a na następny dzień pojawiły się już krostki.
Teraz panuje jakiś wirus gdzie właśnie jedynym objawem jest gorączka przez 1/2 dni -
KarolinaMaria wrote:Zulu, przeszłam się z koleżanką przez rynek, przysiadłyśmy na drinka i tiramisu 😎 rachunek wyniósł więcej niż nocleg 🤣
Jest zaskoczona, że Mati ścięło tak nagle. W piątek jechałam do Krk, było wszystko ok, byliśmy zadowoleni, że idzie 5 dzień z rzędu do żłobka, wróciłam wczoraj popołudniu, miała tylko lekką wodę pod nosem, ale było wszystko ok, a w nocy nagle gorączka pod 40 st., kaszel, dziś juz katar, łzawiące oczy 😔
Dzięki za polecajkę, też myślałam o tej szczoteczce.
Ile Matylda już chodzi do żłobka? Gustaw przez pierwsze pol roku to miał taki cykl że chodził 3 dni a potem tydzień chory. Po pół roku się poprawiło, a teraz mamy właśnie rekord i chodził 6 tygodni do żłobka i na razie nadal zdrowy.
Dużo siły dla Was, bo te częste choroby to potrafią być męczące ❤️ ale będzie lepiej!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2022, 18:09
-
Inga, chodzi od września. We wrześniu była 12 dni (ale wtedy na max 5 h), w październiku...5 dni, w listopadzie na razie 8 dni. Do tej pory to były katarki, kaszelki i lekka temp, pierwszy raz jest tak chora. Dajecie nadzieję! 6 tyg z rzędu to jest coś 😍'90
06.05.2020 r. II 🦄
nick nieaktualny