Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulu, bluzka z RL musi być, jak na celebrytę przystało 😎 piękny tort! My planujemy urodziny w swoim małym gronie i chyba zamówię tort pod nas, bo ostatnio Mati miała super tort bez bmk, jaj i tak dalej, a ledwo tknęła 🙈
Zulugula, Ewa88 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Inga, KarolinaMaria dzieki za info. Czyli bedzie to albo ten wirus albo bostonka. Pewnie jutro się wyjaśni.
Zulu, ale wysoki jest Tomuś, ile ma cm?
Dobry ten tort?
Tez myślałam aby go upiec ale nie wiem czy mi się chcea z drugiej steony cenyntortów to taka masakra że już sama nie wiem.
-
Karolina co do chorób to u nas tez była masakra. Tydzien w żłobku i to w piątek już szła taka niewyraźna i tydzien dwa w domu.
Niby chodziła tylko 3 miesiące do tamtego żłobka ale ja myśle że dużo to dało bonteraz mamy rekord 3 tygodnie chodzenia a 2 to taka norma.
Będzie lepiej, zobaczysz.
My wczoraj miałyśmy isc na urodziny Kacperka od Domi i co? I rano gorączka
Ale dziś poszłyśmy na spektakl Świnki Peppy do Teatru i było superPola chyba nadal nie ogarnia że widziała Peppe na żywo.
-
Zulu, tort cudny 💙
A jeśli chodzi o Tomsona, to od nosa w dół przypomina mojego Olcia, maskara 🤭 przystojniak 😁😎
Co to ma za leggi/jeansy? Bo wyglądają na idealne na chudą dupkę 😅Zulugula lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Ile trwał taki spektakl? Polci udalo się wysiedzieć i np nie uciekać? 😃
Natomiast Doomi była na inną godzine z Kacperkiem i nie dał rady niestety.Zulugula lubi tę wiadomość
-
Zulu, ja akurat jestem modową ignorantką. Tzn. lubię ładne rzeczy, ale metki nie mają dla mnie znaczenia. Za to mój Lucek to istny zakupoholik (na odwyku) i samozwańczy ambasador RL. Taka anegdota: siedzimy może na 3 randce i ja do niego 'ej, kolejny raz masz tego konia na ubraniu, co to za marka?' 🤪🤣 i wtedy dowiedziałam się, że to logo Ralpha.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2022, 20:08
Lalia, Suszarka, Zulugula, Tajka, Ounai, dmg111, Clover, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Zulu, czyli u Was ta sama sytuacja co u nas 🙈 ja Olkowi ostatnio zamówiłam chłopięce legginsy w Smyku, taki dwupak: khaki i grafitowe, rozmiar 92. Na długość super, ale w pasie szerokie a po długości wcale nie wyglądające jak leggi tylko jak dresy slim fit 🤣 mamy kilka par legginsów z Lidla (dziewczęce, ale czarne, granatowe, szare 🤭) i też są za szerokie 🙈
Nowastaraczka dała mi cynk do legginsów z Zary i mam zamiar je przyatakować 🤣
Nie rozumiem dlaczego wszystkie spodnie wraz z długością muszą też tak rosnąć z szerokością w pasie, przecież w tym wieku to dzieci stoją raczej z wagą, albo przybierają bardzo powoli, rosną głównie na wysokość 😅 a Olek nosi 92 ważąc 10,5kg 🤣🤣🤣 -
Anet.kaa wrote:Dziewczyny a wiecie co u Kitki i Eweliny ? Czy im się udało ?
Nie wiem co u Kitki, ale z tego co wiem to Ewelina się rozstała z partnerem i cieszy się życiem singielki 🙂 -
U nas znowu angina 😌 też była początkowo wysoka gorączka, u lekarza okazało się, że jednak angina.
Ale podobno znowu atakuje wirus rsv, właśnie jest gorączka, katar i kaszel 🙁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2022, 21:01
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Zulugula wrote:Karo Lucek samozwańczy ambasador RL mnie rozbawił 😄
To Ty jak mój mąż, też nie ogarnia koni czy innych mew😃 ja lubię "metki" ale basicowe rzeczy, głównie tshirty w jednym kolorze i pod warunkiem małego logo typu koń czy TH. Po prostu faktycznie mam je latami. Toms ma kilka rzeczy z hameryki ale przyznam szczerze nie wypuszczam go w tym poza dom, jakoś tak dziwnie 🤭 za to pewnie dobrze sprzedadzą się na vinted 😂
Lalia, nam zara tez się sprawdza, z prostego powodu, ich spodnie czesto mają w pasie po prostu gumke, a nie jakies sznurki ,które udają, że można nimi regulować pas. Też nie rozumiem dlaczego od razu robią takie szerokie te tyłki 🙄
Kiedy ważyliscie Olusia? Tożto Toms go już przegonił z wagą, waży 1kg więcej 🐷Clover lubi tę wiadomość