Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU nas jest też aktualizacja systemu operacyjnego Hariska. W nocy jest ok, ale w ciągu dnia jest masakra. Ciągle chce na ręce albo lata jak nakręcony. Apetyt prawie zero. Wczorajszy dzień przeżył na jajecznicy, nawet ulubionego jedzonka nie chciał. Szok. Zaczął też roztawiać po kątach starsze rodzeństwo 😂😂😂, co akurat nie jest takie złe.
Po całym dniu jesteśmy z mężem tak małym umęczeni że marzymy by poszedł spać, ale z zasypianiem jest problem teraz od jakiegoś tygodnia.
-
nick nieaktualny
-
Ania81 wrote:Ounai to plany naszego nowego domu. Niestety nie znalazłam tych naszych, bo troszkę przerobiliśmy je,mam tylko te na podstawie których kupiliśmy dom
https://naforum.zapodaj.net/6a3b69fc8484.png.html
https://naforum.zapodaj.net/6a3b69fc8484.png.htmlAnia81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ounai tak, jak zwrócisz towar to rozliczają z automatu i zdejmują należność.
Aniu ja mam dwa Paxy w tym jednego narożnego. Dla mnie świetne meble, mamy naprawdę bardzo mało miejsca, a w tych szafach się mieści 80% naszych rzeczy. Jednego mamy 4 lata, drugiego grubo ponad 3, nic się z nimi nie dzieje.
Zulu a może młody złapał owsiki? Nie zauważyłaś nic podejrzanego? U nas po kuracji Pyrantelum noce się bardzo poprawiły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2022, 12:42
Ania81, Ounai lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualnyDzięki Suszi.
Ja chcę wstawić każdemu dziecku w pokoju, ale właśnie myślę nad narożnymi. Super że są tak pojemne, a to dla mnie bardzo ważne. Wytrzymałość też.
My mamy trzy szafy (polskie firmy nie mam pojęcia jakie) są fajne ale ich pojemność się skończyła. Będa urzędować w garażu jako dodatkowa przechowalnia. Szczerze mówiąc nie kupiłabym ich teraz.
-
Zulugula wrote:Suszarko to chyba byłoby widać w kupce ? Tak chyba któraś mówiła tutaj,nie wiem czy nie Meggi.
Generalnie nie zauwazylam,on zawsze sie zachowuję jakby miał przyslowiowe owsiki w tyłku, więc nie wiem na co trzebaby zwrócić uwagę. Badaliśmy kał ale to w lipcuWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2022, 13:39
-
W kale się nic nie zobaczy chyba ze zniesione jaja ( baaaaardzo rzadko ) . Tylko plastry przyklejone na fałdy odbytu. Ale nie ma się gwarancji ze jak wynik ujemny to jest na pewno ujemny.
Ounai, Suszarka lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
A no i z tym szukanie w kale, zaglądanie do pupy nocą to takie mity sprzed 30 lat niestety. Kiedyś tak się mówiło, że to dobra metoda wykrywania ale teraz już wiemy, że nie. A konkretniej owszem, zauważysz w kale ale dopiero na takim etapie, że zarażony jest już niesamowicie zainfekowany i tych owsikow jest baaaardzo, baaaardzo dużo. Ale wtedy to już zauważysz że się drapie, wkłada palce do pupy itd.
-
Zulugula wrote:Ciotka męża ma 4 dzieci i ich pediatra zawsze profilaktycznie, bez żadnych badań, po 2rż zleca odrabaczanie. Spotkałyście się z czymś takim? W sumie za tydzien mamy bilans więc spytam się naszej pediatry
Wg ulotki Pyrantelum nie powoduje zadnych skutków ubocznych ale.. U nas wszyscy mieli biegunka, wymioty, zawroty głowy, mdłości I jeszcze kilka innych objawowe. W sumie w swoim życiu przyjęłam 3 dawki tego leku i mąż też i za każdym razem czuliśmy się tak samo paskudnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2022, 13:53
-
Hej dziewczyny jestem po wizycie powiedzcie mi czy któraś z was miała łożysko nisko schodzące?Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
asias86 wrote:Jak ja marzę żeby przespać ciągiem 4 godziny.
Malwina ma 2 lata i tez o tym marze 🤣
Trzymaj sie, jest ciezko, ale powoli sie ulozy! 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2022, 17:36
🔸28 lat
Asia, współczuję nocek, wiem co czujesz, bo nasze pierwsze 15 miesięcy to była tragedia ze spaniem i nadal uważam, że ten rwany sen zabrał mi sporo radości z macierzyństwa. Jest szansa, żeby mąż Cię zastąpił w nocy przy Bartku?
Ania81, ja mam 2 paxy, w tym jeden po poprzednich właścicielach mieszkania (ma ponad 7 lat) i polecam. Płyty są wytrzymałe, szafy się nie rozłażą. Można tam naprawdę sporo upchać i dzięki uniweersalemu wyposażeniu w przyszłości przeprojektować. Niektórzy jako minus podają przestrzeń między górą, a sufitem, ja akurat lubię tę przestrzeń, bo trzymam na niej nietypowe gabaryty, np. zabezpieczome blaty do powiększenia stołu. Ty akurat masz piękny dom i będziesz miała dużo miejsca, ale dla mnie w bloku każdy cm jest ważny.
Ania81 lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm