Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Czyli czeka nas sobota pod znakiem odświeżania forum między kolejną kawą, odkurzaniem, a prasowaniem 🤭😁
Tajka, powodzenia! ❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2022, 10:24
dmg111, Enigvaa, Zulugula, Lalia, Ladyo, emdar, Suszarka, Wik89, Ewa88 , Nowastaraczka, Clover lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
nick nieaktualny
-
Tajka, kciuki ✊❤. Kurde, ale emocje, aż żałuję,że mnie tu nie było jak wszystkie rodziłyście parami😘.
Ja odświeżam między bawieniem się pociągami i torami🤪Ania81, Lalia, KarolinaMaria, Suszarka, Ewa88 , Clover lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Spokojnie, zdążycie sprzątnąć, bo jeszcze to chyba potrwa 😀
Zwiększają mi dawke, obecnie mam 4ml/h(nie wiem czy duzo czy malo) i skurcxe w sumie coraz mocniejsze więc coś tam sie dzieje. Tez czopki rozkurczowe mi dali
Tylko ciekawe czy cały czas pod tym oksy czy potem już samo pójdzie..Ladyo lubi tę wiadomość
-
Tajka wrote:Spokojnie, zdążycie sprzątnąć, bo jeszcze to chyba potrwa 😀
Zwiększają mi dawke, obecnie mam 4ml/h(nie wiem czy duzo czy malo) i skurcxe w sumie coraz mocniejsze więc coś tam sie dzieje. Tez czopki rozkurczowe mi dali
Tylko ciekawe czy cały czas pod tym oksy czy potem już samo pójdzie..
Powodzenia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2022, 11:28
-
Szyjka nie rusza, niby typowa po baloniku... Chyba z 2.5cm,rozwarcie nie ruszyło, dalej na 3cm. Dostałam leki rozkurczowe na szyjkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2022, 11:49
-
KarolinaMaria wrote:Czyli czeka nas sobota pod znakiem odświeżania forum między kolejną kawą, odkurzaniem, a prasowaniem 🤭😁
Tajka, powodzenia! ❤KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
Tajka wrote:Szyjka nie rusza, niby typowa po baloniku... Chyba z 2.5cm,rozwarcie nie ruszyło, dalej na 3cm. Dostałam leki rozkurczowe na szyjkę
U mnie bylo podobnie. Bez indukcji, ale 4cm bylo o 6rano i o 12. Przebicie przecherza o 10.30. Dopiero jak podlaczyli kroplowki to poszlo w 2h i Malwina po drugiej stronie juz byla🔸28 lat
Ja nie sprzątam, ale zaliczyliśmy wizytę na budowie, Biedronkę i ugotowałam obiad i czas sprawdzić czy Gabi już się zameldowała.Lalia lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
Dzuewczyny... Od 10 pod oksy, jakies skuRcze, po 12 przebicie wód, jakies leki na rozkurczenie szyjki, caly czas oksy, od 15 rozwarcie na 3.5pqplca,główka za wysoko, nie chce sie obniżyć i wstawić, odlaczyli mi juz oksy żeby aie nie męczyć, czekam na lekarza i chyba cc ze wzgledu na brak postępu... Niby jakby mialo zadzialac to juz by zadzialalo.. Bo odpięciu oksy skurcze wygaszone...
Polozna mowi, ze na siłę i już sir nic nie da, bo samo też nie idzie no i ta glowka nie chce się niby wstawic.