Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTajka już niedługo przytulisz Gabi.
Ja przy mojej 3 indukcji nie miałam prawie żadnych skurczy, nic a nic nie czułam. Nagle odeszły mi wody i wszystko poszło błyskawicznie. Przy Harisku mialam bardzo nieregularne skurcze, też nagle wszystko się zaczęło. Z Hariskiem miałam przebijane wody, a i tak skurcze były nieregularne. -
Dziewczyny, dostałam ta pracę o którą sie starałam. Dodatkowo chcą mi dać rekompensatę relokacyjna w postaci jednej dodatkowej wypłaty 😂
No to jaja!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2022, 14:49
Enigvaa, Iryska, Wik89, asias86, Tajka, Nowastaraczka, Ania81, emdar, emdar, emdar, Annia, Suszarka, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
-
Wik89 wrote:Wow, Ounai, gratulacje!
I co teraz, przeprowadzka? Myslicie o tym?
Jest jeszcze mini szansa, boaz jeszcze w jednej rekrutacji bierze udział, to zobaczymy. Natomiast na pewno podbudowało to moją pewność siebie. Nie spodziewałam się, że zgodzą się na tak wysoką stawkę, dodatkowo Pani mi powiedziałam, że moi ewentualni przełożeni byli zachwyceni, powiedzieli, że idealnie pasuję na to stanowisko, że jestem niezwykle komunikatywną osobą, ewentualnie angielski do podciągnięcia, ale obecny poziom jest wystarczający. Tak więc naprawdę, to był bardzo miły feedback i cudownie było usłyszeć takie słowaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2022, 17:09
Zulugula, emdar, asias86, Nowastaraczka, Annia, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Niestety ☹️ łapię już doła, jestem zrezygnowana. Skurcze raz co 20 min, raz co 5,raz co 8 itd. Albo w ogóle dłuższy czas. Mało intensywne. Po ktg położna sprawdzi balonik, czy coś ruszył..
Tęsknię bardzo za Mają, nie wyobrażam sobie spędzić tu jeszcze kilku dni na indukcji i kilku po porodzie, np z powodu żółtaczki -
Po badaniu... Balonik sie zsunal do pochwy i mi go już wyjęli.. Rozwarcie na 1.5palca..Może dalej samo ruszy..albo jutro oksy?
Ulaa, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Nie trać ducha Tajka, jesteś już bliżej poznania Małej niż byłaś wczoraj czy przedwczoraj. Każda minuta Cię przybliża do spotkania a nią. Następny weekend będziecie już spędzać w czwórkę w domu! Trzymaj się 🥰Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Tajka wrote:Po badaniu... Balonik sie zsunal do pochwy i mi go już wyjęli.. Rozwarcie na 1.5palca..Może dalej samo ruszy..albo jutro oksy?
Myślę, że chwila moment i ruszy z kopyta 🤞!!!Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
Całą noc skurczy brak... Jak tylko balonik wypadl to wszystko ucichło.
Gabi nie jest jeszvze gotowa ☹️ -
nick nieaktualnyTajka trzymaj się! Mam nadzieję że po oksy ruszy! Jesteś już blisko! Mam nadzieję że się rozkręci.
Znam osobę u której po oksy było średnio, coś tam się niby działo, ale słabo, a po przebiciu pęcherza poszło moment. Trafiła tam na takiego lekarza, który powiedział, że on stanie na głowie ale ona dziś urodzi i urodziła. Życzę Ci żebyś też tak miała.
Jeszcze chwila❤️ -
Tajka, u mnie było tak jak Belie pisała, po baloniku i oksytocynie nic, a po przebiciu wód urodziłam w ciągu 3 h 💪 trzymam kciuki!!
-
Za pół godziny oksy, jak nie pojdzie to przebicie wód, dalej 3cm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2022, 08:35
Belie, Ania81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Już jestem na porodówce, sala z wanną, polozna wydaje sie spoko, mówiła ze bede sie ruszac normalnie z oksy, lekarz śmieszny, działamy 💪💪
Ladyo, Ulaa, Enigvaa, emdar, Suszarka, Pcosik_2, KarolinaMaria, dmg111, Ewa88 , Ania81, Zulugula, Belie, Lalia lubią tę wiadomość