Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Tajka podobno Gabryśki są uparte 🤭 i Twoja córa póki co to udowadnia 🙈
Mam nadzieję, że nie będą Cię dłużej męczyć i jak nie widać postępu porodu to zdecydują o cc ✊
Trzymaj się i bądź dzielna! Już za momencik utulisz małą, słodką istotkę 😍 -
nick nieaktualny
-
Leżę pod glukoza i czekam na lekarza bo wszyscy poszli na operacje...
Moze cos ruszy samo, bez oksy.. Ale wątpię
W sumie to się zastanawiam czemu mi nie dadzą dalej tej oksy, chociaz juz 3x zmieniali, moze jeszcze główka by jakoś sie obniżyła.. -
Tajka, to chyba tak czy siak jakieś decyzje muszą zapaść nie wiem ile można czekać po odejściu wód.
Enigvaa jak Malwi? Pamiętam jak śledziłam sprawę Alexa Jutrzenki i on kilka dni po podaniu tego leku zaczął wykazywać postępy. ❤Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Tajka jestem z Tobą myślami, może to i dobrze że masz już pęcherz przebity bo nie ma odwrotu, jak zrobią Ci teraz CC to w poniedziałek/wtorek pójdziecie do domu jeśli będzie wszystko ok. I będziecie już we czwórkę z mężem i dziewczynkami:)
Lalia lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Annia wrote:Enigvaa jak Malwi? Pamiętam jak śledziłam sprawę Alexa Jutrzenki i on kilka dni po podaniu tego leku zaczął wykazywać postępy. ❤
Mysle, ze rodzice nie pokazywali prawdy na zbiórce. To niestety tak szybko nie dziala, nie na tak ogromna skale zeby zyskać w ciagu kilku dni mozliwosc samodzielnego siedzenia bez podparcia.
Malwina poki co dokazuje, nudzi jej sie w izolatce, nawet nie ma goraczki, co jest szokiem przy takiej ilosci wirusa 😱 zrobila sie leciutko żółtawa, dzis pobrali jej krew do badan, moze jutro juz wyjdziemy do domku 🥰
Ounai, Belie, Annia, Suszarka, Zulugula, KarolinaMaria, Gela093, Lalia, Clover, emdar, Wik89, Ania81, Ewa88 , asias86 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
W sumie to się zastanawiam czemu mi nie dadzą dalej tej oksy, chociaz juz 3x zmieniali, moze jeszcze główka by jakoś sie obniżyła..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2022, 19:39
Suszarka lubi tę wiadomość
-
Porownojac standard opieki w szpitalu w Pl a w De , to niebo a ziemia. Na wejsciu pytali sie czy chce lozeczko dla Malwiny czy wieksze lozko (nie jakos duzo wieksze,ale jako tako sie wyśpimy we dwie). Na korytarzu kawa i 8 rodzai herbat (policzylam), ciasteczka dla rodzicow ofc! Posilki dla nas obie, przed kazdym pytaja na co mam ochote-czy buleczki,czy chleb,czy mieso czy danie wegetariańskie! Jedzenie pyszne! Pampersy,chusteczki zapewnione. 🤯🤯 kosmos!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2022, 20:23
Lalia, Suszarka, Gela093, Clover, Zulugula, Wik89, Ewa88 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
A mam te 7cm,moze jakos pójdzie jeszcze ale wolnoOunai, Lalia, Enigvaa, Suszarka, Clover, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny