Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Tajka Gratulacje! Śliczna Gabrysia, cała siostra
co do cc do Suszarka wszystko napisała, ze swojej strony mogę dodać ze mi bardziej sprawdzała się maść sutricon, bo te plastry mnie denerwowały, ale to już raczej odczucia indywidualne
-
Suszarka wrote:Znam to, współczuję
ja bym dzwoniła na jakąś teleporadę, Jagoda miała katar jak miała 2 tygodnie i dostałam receptę na krople z antybiotykiem.
Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Ounai wrote:Dziewczyny, mam rwę kulszowa a od jutra jestem sama z dziećmi. Macie jakieś magiczne sposoby poza tonami przeciwbólowych? Od lekarza dostałam tylko neurovit
Kinesiotaping ale tego sama nie zrobisz niestety. 😔🔸28 lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2022, 11:26
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny,
Jestem na tym forum od ładnych kilku lat i niejednokrotnie widziałam, że siła i moc jest w kobietach 💪👯♀️🙏
Moja znajoma ma synka Ksawerego, który w wieku 12 mc (obecnie 15mc) poważnie zachorował. Zdiagnozowano u niego w główce nowotwór. Chłopiec dzielnie walczy, ale niestety polski system zdrowotny nie kwalifikuje go do radioterapii protonowej, która obecnie jest mu bardzo potrzebna. Rodzice zbierają środki na leczenie w USA lub Niemczech. Są w stałym kontakcie z onkologami. Tam rokowania są zdecydowanie bardziej korzystne. Niestety "goni nas czas". Ksawery powinien zacząć radioterapię za 2 tyg ale nierealne jest zebranie 500 tys zł w takim czasie. Tyle obecnie brakuje... Dziewczyny jeśli możecie wspomóżcie. Liczy się każda złotówka i ważna jest każda pomoc, chociażby udostępnienie zbiórki lub grupy licytacyjnej.
Poniżej podaję linki i jednocześnie przepraszam Was za spam
https://www.siepomaga.pl/waleczny-ksawery
https://www.facebook.com/groups/ksawerykontraguz/?ref=share