Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, zapisałam nas z Olciem na zajęcia 🤭
Mamy w mieście takie centrum rozwojowe, co wtorek prowadzą zajęcia ogólnorozwojowe (ruchowe, plastyczne, muzyczne) dla dzieci 1-4 lat, a co drugą sobotę zajęcia sensoryczne (sensoplastykę) dla dzieci 1-7 lat. Zajęcia są grupowe, rodzice plus dzieci, trwają ok.45 min -1h. Zapisuje się i płaci z zajęć na zajęcia więc nie są zobowiązujące, ogólnorozwojowe kosztują 35 zł/godzinę, a sensoryczne 40zl/godzinę, więc w najbliższy wtorek jedziemy zobaczyć co i jak 😁Tajka, Suszarka, Ewa88 , Zulugula, dmg111 lubią tę wiadomość
-
U mnie bez zmian, jakieś się pojawiły bóle okresowe, ale bardzo delikatne. Chyba nic dzisiaj z tego nie będzie, nie wiem ile będą czekać do podania ewemtualnie oksy, o 19 obchód 😊
-
Tajka wrote:U mnie bez zmian, jakieś się pojawiły bóle okresowe, ale bardzo delikatne. Chyba nic dzisiaj z tego nie będzie, nie wiem ile będą czekać do podania ewemtualnie oksy, o 19 obchód 😊
A właśnie, nastaw się też ze przy oksy musisz być cały czas podpięta pod ktg więc poród w wodzie nie wchodzi w grę. Chodzenie też nie jeśli w szpitalu nie mają ktg przenośnego. Dla mnie to byl lekki szok, bo nie spodxiewakam soe tego rodząc MartęWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2022, 16:28
Tajka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, miałam taki okres w robocie, że nie miałam dosłownie kiedy czasu napisać, chociaż starałam się Was podczytywać na bieżąco. Do tego nagłe zaostrzenie nudności do wymiotów, że po pracy miałam ochotę zdechnąć i absorbujący 2-latek...
Zulu, mocne spóźnione, ale szczere sto lat i wszystkiego najlepszego dla Tomcia.Jak twoje samopoczucie? Co do brzucha, ja przytyłam teraz jak świnia, bo oprócz nudności miałam takie wilcze napady głodu. Szczerze mówiąc źle się psychicznie czuję jak patrzę na siebie w lustrze, w sobotę miałam ważną konferencję i musiałam kupować większy garnitur i koszulę bo nie byłam w stanie usiąść w swoich obecnych.
Staram się teraz ograniczyć trochę jedzenie...
Emdar, cały czas wysyłam pozytywne fluidy! Co do nudności po chemii, to wiem, że jest też dużo leków do tego dedykowanych, które ty możesz spokojnie brać, może zapytaj o to lekarza POZ albo prowadzącego chemię? Nie jesteś w ciąży, żeby musieć się ograniczać tylko do naturalnych sposobów, a twój komfort życia w trakcie leczenia jest bardzo ważny. Jak dzisiaj się czujesz?
Enigvaa, to jedna z najlepszych wiadomości ostatniego czasu na forum.Porzucenie całego życia jednak Wam się opłaciło.
Tajka, kciuki za indukcję! Będzie dobrze. Tak jak dziewczyny pisały, to może trochę potrwać, ale niedługo Gabi na pewno się zamelduje. Jak nie dzisiaj to jutro.Mam nadzieję, że mają przenośne KTG bo to było super według mnie.
Suszarko, bardzo podobało mi się, to co napisałaś, o CC. Moje myśli!
Ulaaa, a do kiedy doktor daje "czas", że to łożysko może się podnieść?
A i w kwestii mowy, Mikołaj się TAK rozgadał, że szkoda gadać.. Buzia mu się nie zamyka. Jego najdłuższe zdanie: Babcia uczy dzieci w szkole.Tajka, Lalia, emdar, Suszarka, Ounai lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Karolina, miesiąc po 2gich urodzinach zauważyłam wyraźny progres. A teraz mu się buzia nie zamyka, chlonie jak gąbka. Ja spokojnie czekałam, bo widziałam, że u niego to tylko kwestia "żeby odpowiednia klapka w głowie zapadła". Jak Wasze samopoczucie? Jest już lepiej po lekach?
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ja i Mati lepiej, Lucek nadal zdycha. Jutro w końcu idzie do lekarza. Jak facet idzie do lekarza, to musi być grubo 😁
Zulugula, Wik89, dmg111, Ewa88 , emdar, Annia, Suszarka, Ounai lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
KarolinaMaria wrote:Jak facet idzie do lekarza, to musi być grubo 😁
Uuu to prawda! 😅 to zdrowia dla Was!
Annia, mam nadzieje, ze wkrotce lepiej sie poczujesz. Ten pierwszy trymestr byl dla mnie najgorszy
U mnie juz codzienny bol glowy od owulacji, czuje zblizajacy sie okres niestety. No ale moze po weekendzie zatestuje, dawno juz tego nie robilam
Zulugula, emdar, Annia lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023