Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZulu będzie dobrze, wytrzymasz do poniedziałku. Na pewno maleństwu już serduszko pyka.
Clover super ten Batman. Coś czuję że Oluś i Haris by się dogadali w sprawie superheros. U nas to teraz na topie plus dinozaury i wszystkie miski to są dzidziusie i nie wolno ich dotknąćClover lubi tę wiadomość
-
Dzisiejszy poziom bilirubiny nieco spadł, ale o niecale 1. Mamy kontrolować, ale możemy już u siebie w przychodni.
Ounai, Lalia, asias86, Ania81, Belie, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ounai, Suszarka, Nowastaraczka, Zulugula, Inga28, Lalia, Iryska, Ania81, Meggi110818, Ladyo, asias86, madziulix3, Ulaa, emdar, veritaa, Clover, patrycja92, Wik89, MoTyLeK🦋, Belie, Ewa88 , Annia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZulugula wrote:Moja beta dzisiejsza to 17418, czyli wzrosła ale wygląda na to, że za mało. Ostatnią bętę robiłam w poniedziałek tydzien temu 21.11 (mialam skierowanie więc wykorzystalam...) wynosiła 2272.
-
Zulugula wrote:Moja beta dzisiejsza to 17418, czyli wzrosła ale wygląda na to, że za mało. Ostatnią bętę robiłam w poniedziałek tydzien temu 21.11 (mialam skierowanie więc wykorzystalam...) wynosiła 2272.
Ocenia się, że na początku ciąży poziom beta hCG powinien wzrosnąć co najmniej o 66% w ciągu 48. godzin, 114% w ciągu 72. godzin i 175% w ciągu 96. godzin. Potem przyrost jest wolniejszy i po osiągnięciu poziomu 1000 mIU/ml ważniejsze jest monitorowaniu ciąży w badaniu ultrasonograficznym.
Według mnie na tym etapie badanie bety nie jest wyznacznikiem niczego. Musisz wytrzymać do poniedziałku ❤️ przy pustym pęcherzyku to aż mi się nie chce wierzyc, że beta była by tak wysokadmg111 lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Szczerze mówiąc nie mam juz dużych nadziei:(
Jeszcze znalazlam takie info na jakimś forum i jeśli faktycznie tak jest to tylko wtedy jest cień szansy:
w przedziale 1200 mIU/ml-6000 mIU/ml poziom HCG podwaja się średnio w czasie
96 godzin (4 dni), a dla stężeń przekraczających 6000 mIU/ml ten czas może być
jeszcze dłuższy.
A jak masz zakres w labie to zgadza się mniej więcej tydzień ciąży?Zulugula lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Zulu moim zdaniem ta beta jest ok, czekaj spokojnie na USG. Na takim etapie decydujący jest obraz USG. Zobaczysz że w poniedziałek zaliczysz oddech ulgi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2022, 16:10
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualny