Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
https://badamygeny.pl/reakcja-na-leki
Hej, któraś z Was prosiła żebym wstawiła link do moich badań.
Zulu, z całego serca życzę Ci,żebyś za rok spotkała się z tą dziewczyną na porodówce😘❤. A co do różnicy wieku; cóż, myślę że nie powiem nic odkrywczego jak powiem,że planować to my sobie możemy co tam chcemy, a życie pisze swoje scenariusze mało nas pytając o zdanie. Jestem tego najlepszym przykładem; ale naprawdę wiem,że wszystko będzie dobrze. Ściskam Cię mocno ❤.Ewa88 lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Suszarka wrote:Macie jakieś fajne pomysły na dzień babci i dziadka, poza standardem czyli kalendarz/fotoksiążka/zdjęcia?
Suszarka, Wik89 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Suszarka wrote:Macie jakieś fajne pomysły na dzień babci i dziadka, poza standardem czyli kalendarz/fotoksiążka/zdjęcia?
Mój tata dostał od Wiki kubek "najlepszy dziadek na świecie", może i oklepane, ale mówi,że kawa lepiej smakuje każdego ranka 🥰
Babcia ma etui na okulary "najlepsza babcia", też z wielkim rozczuleniem wyjmuje z tego opakowania okulary do czytaniaSuszarka lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
No a jakie plany macie na dziś? Ktoś idzie na jakiegoś szampańskiego Sylwestra z imprezą do rana🥳🍾🍸💃?
Ja właśnie wstawiłam 2 kg żeberek ( dwa rodzaje), pomalowałam paznokcie (na złoty brokat 🤩). Idziemy do przyjaciół na obiad, i na wymianę świątecznych prezentów dla dzieci bo nie zdążyliśmy przed Świętami🎁🎄. Obstawiam,że koło 20:00 będziemy w domu, więc 🎆🎇✨ obejrzę w piżamie:)
Kochane, Najlepszego w Nowym Roku 🎉! Tego,czego każda z Was najbardziej potrzebuje; same wiecie czego każdej z Was w Nowym Roku przydałoby się najwięcej. Ja sobie samej życzę zdrowia, o resztę zadbam sama ❤. Ściskam Was mocno 😘.Iryska, Ewa88 , Ounai, Lalia, Suszarka, Zulugula, patrycja92, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
emdar wrote:No a jakie plany macie na dziś? Ktoś idzie na jakiegoś szampańskiego Sylwestra z imprezą do rana🥳🍾🍸💃?
Ja właśnie wstawiłam 2 kg żeberek ( dwa rodzaje), pomalowałam paznokcie (na złoty brokat 🤩). Idziemy do przyjaciół na obiad, i na wymianę świątecznych prezentów dla dzieci bo nie zdążyliśmy przed Świętami🎁🎄. Obstawiam,że koło 20:00 będziemy w domu, więc 🎆🎇✨ obejrzę w piżamie:)
Kochane, Najlepszego w Nowym Roku 🎉! Tego,czego każda z Was najbardziej potrzebuje; same wiecie czego każdej z Was w Nowym Roku przydałoby się najwięcej. Ja sobie samej życzę zdrowia, o resztę zadbam sama ❤. Ściskam Was mocno 😘.
Sylwester w domku 🤗 w sumie chyba takie lubię najbardziej, a jak się potoczy to wszystko zależy o której Młoda pójdzie spać 😁
Jakie robisz żeberka? Masz sprawdzone przepisy?
Ja pierwszy raz w życiu robiłam żeberka! Przepis w keczupie i miodzie, że słodka i ostrą papryką i super wyszły. Będę częściej robiła żeberka.O ❤️
Z ❤️ -
Dziewczyny, życzę Wam, abyście znalazły czas i chęci żeby zadbać o siebie w takim znaczeniu w jakim Wy chcecie to rozumieć- zdrowotnie, spełniając marzenia, zajmując się rodziną i co Wam tylko przyjdzie do głowy
My mieliśmy jechać na Sylwestra do znajomych do Krakowa, spędzić z nimi czas z dziećmi, ale moje dzieci dopiero dzisiaj poczuły się lepiej a tam będzie niemowlaczek więc nie będziemy ryzykować.
Jeśli chodzi o rok 2023 to ja mam dużo planów i marzeń. W tym roku po raz pierwszy je spisałam. Wśród nich jest zakup domu i... coś czego bałam przez całe życie- zrobić sobie tatuaż, jeśli fundusze pozwolą 😉Wik89, Clover lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Dziewczyny, wszystkiego dobrego w nowym 2023 roku! Oby Wasze plany i marzenia sie sukcesywnie realizowaly i spelnialy 😘
Dzieki za kolejny wspolny rok tutaj!
Ja koncze 2022 rok pozytywnie, bo pozytywnymi testami ciazowymi i jedna pozytywna beta z wczoraj 😀
Nie liczylam w ogole na ten cykl, dostalam jakiejs infekcji i poszlam w czw do gina po lek, czulam juz mega pms, lekarka zalecila mi zrobic test przed no i byly dwie kreski. Szok. No i niby sie staralismy i bardzo chcialam ale poki co czuje tez lekkie przerazenie jak to bedzie
Suszarka, Iryska, Zulugula, Meggi110818, KarolinaMaria, Ounai, veritaa, Enigvaa, asias86, Ladyo, kic83, Lalia, Ulaa, patrycja92, Belie, emdar, Ewa88 , Nowastaraczka, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Jezu, Wik, no pobeczałam się teraz, co za cudowna wiadomość 😭 przerażenie jest normalne, mnie np. towarzyszyło do samego końca, ale jak wzięłam na ręce J. po porodzie to zrozumiałam, że dopiero teraz wszystko jest na swoim miejscu; że dokładnie tak miało być. Spokojnej ciąży 😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2022, 15:52
Wik89 lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Wik bardzo gratuluje !!!! Cudowne zakończenie roku
Dziewczyny każdej z Was życzę wszystkiego dobrego w nadchodzącym Nowym Roku żeby spełniły się wszystkie marzeniamy jedziemy do dzieciatych znajomych
będą 3 pary i 4 dzieci. Dla nas ok.
Wik89 lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
My spędzamy czwartego Sylwestra z rzędu w domu. Kiedyś dziwiłam się moim rodzicom, że siedzą w domu 31.12., a teraz idę ich drogą 🤣 z nikim się nie umawialiśmy, bo to było do przewidzenia, że któreś z dzieci będzie będzie chore. Mati ma lekki katar, a u przyjaciół panuje grypa. Ciasto na pizzę już rośnie, tiramisu w lodówce, balony nadmuchane, będzie dobrze 🥳
Czeka nas ciekawy początek roku, bo za tydzień idealnie w urodziny suszarkowej Igi, wychodzę za mąż i już nie wracam 🤭 styl iście rodem z Las Vegas, tylko my i nasze dwie przyjaciółki, które całkiem przypadkiem nas ze sobą poznały. Później skromne urodziny Matyldy, a potem ferie nad morzem.
Na ten Nowy Rok życzę Wam dużo miłości, zdrowia i jak najwięcej czasu z bliskimi. Staraczkom 2 kresek w trybie now!
Ja mam mocne postanowienie noworoczne, by nie odkładać niczego na potem i nauczyć się wypoczywać. Jestem zmęczona ciągłą patajanią. 2023 musi być pod tym względem lepszy, nie ma to tamtoWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2022, 17:14
Iryska, Zulugula, veritaa, Suszarka, Ladyo, Ounai, Wik89, Lalia, Ulaa, patrycja92, emdar, Ewa88 , Nowastaraczka, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Tajka wrote:Wszystkiego co najlepsze Oliwka 🥰🥰
Asia, 200g to spoko 😊 no Gabi w tym tygodniu chuba tak przybrala, bo 2 dni ją więcej dokarmialam, za zaleceniem cdl co 2-3h ok 50ml i dużo razy w coagu dnia jadła, wychodziło chyba ok 8. Ale od niedzieli już mniej ją dokarmiam, a teraz staram się tak 4x po max 60ml i zobaczymy. Jak po piersi płacze to jej daję a jak zasypia to śpi na rękach 😊 w nocy staram się jak najwięcej na piersi.
Może u was jest problem z alergią, nietolerancją że czasem słabiej przybiera? A dużo je z piersi? Udało Ci się rozkrecic laktacje laktatorem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2022, 17:49
Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022