Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulu, właśnie nie będę Luckową, bo zostaję przy panieńskim nazwisku 🙃 ja już kiedyś zmieniłam nazwisko, potem wróciłam do panieńskiego i wtedy obiecałam sobie, że nigdy się już go nie pozbędę. Zmiana dokumentów, tłumaczenie wszystkim dlaczego...dużo mnie to kosztowało, a że mam ładne nazwisko i mam już jakąś tam pozycję w życiu zawodowym to tym bardziej drugi raz się go nie pozbędę. Dwuczłonowe też odpada, bo mam długie imię i nazwisko, nie chcę dokładać kolejnych liter. Widzę po koleżankach, że to tylko problem, nie wiedzą jak się przedstawiać, jak podpisywać. Matylda ma już prawie 2 lata i nigdy nie było problemem to, że inaczej się nazywamy, teraz wszędzie podaje się pesel rodziców i po tym nas łączą w przychodniach. Naprawdę wszystko poszło z duchem czasu, bo nawet pani w USC nie była zaskoczona, że nie zmieniam nazwiska. I najwazniejsze: Lucek sam powiedział 'zostań przy swoim, masz fajne nazwisko, unikniemy zmiany dowodów rejestracyjnych, dokumentów, wizyt w bankach itd.' 🤣 gdyby on chciał, to bym sobie panią 'luckowską' dodała, ale, że sam ma pragmatyczne podejście i rozumie moje przejścia z nazwiskiem to w pełni mnie popiera ❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2022, 18:13
kic83, Zulugula, Suszarka, Ounai, Wik89, Lalia, emdar, Ewa88 , Enigvaa, Nowastaraczka, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Szczęśliwego Nowego Roku 🥂
emdar lubi tę wiadomość
Starania od 2014r. ☹️
INVIMED POZNAŃ
IVF - maj 2021
Rozpoczęcie stymulacji - 10.05
PUNKCJA - 21.05 💉
CRIOTRANSFER - 17.06 blastocysta 4AB 🍀 11dpt - beta <1,2 mIU 💔
20 LIPIEC21' - transfer blastek 4bb i 3bb 🍀 - 5dpt⏸️, 6dpt - bhcg 24 mIU/ml🍀 8dpt - bhcg 91 mIU/ml🍀 9dpt - bhcg 149mIU/ml🍀 11dpt - bhcg 332,2mIU/ml🍀 13dpt - bhcg 769mIU/ml🍀15dpt - bhcg 2120mIU/ml🍀
16dpt - pęcherzyk ciążowy 7,7mm z ciałkiem żółtkowym 🍀
21dpt - bhcg 22tys+ 🍀
27dpt - 6mm👶 i bijące❤️
35dpt - 7t5d - 1,26mm👶
12t5d - 6,5cm 👶 156ud/min ❤️ Chłopak? 💙 I PRENATALNE
13t6d - 90g 👶
15t0d - 118g 👶
17t0d - 177g 👶 SYN 💙
17t6d - 200g 👶
21t1d - 423g 👶 II PRENATALNE
21t6d - 500g 👶
24t5d - 804g 👶
26t6d -1100g👶
30t6d -1650g👶
32t6d -1900g👶
34t6d -2500g👶
36t6d -2750g👶
38t6d -3400g👶
Alex
08.04.2022
9:04
3760g ❤️ -
Wik89 wrote:Dziewczyny, wszystkiego dobrego w nowym 2023 roku! Oby Wasze plany i marzenia sie sukcesywnie realizowaly i spelnialy 😘
Dzieki za kolejny wspolny rok tutaj!
Ja koncze 2022 rok pozytywnie, bo pozytywnymi testami ciazowymi i jedna pozytywna beta z wczoraj 😀
Nie liczylam w ogole na ten cykl, dostalam jakiejs infekcji i poszlam w czw do gina po lek, czulam juz mega pms, lekarka zalecila mi zrobic test przed no i byly dwie kreski. Szok. No i niby sie staralismy i bardzo chcialam ale poki co czuje tez lekkie przerazenie jak to bedzie
Aaaaaaaaa moje gratulacje!!! Fantastycznie!
Życzę spokojnej ciąży i liczę niedługo na spotkanie, żeby wypić Wasze zdrowie!🥰Wik89, emdar lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Karolina, piękna data na ślub 💒 fajnie to wymyśliłaś z nazwiskiem, myślę że bym zrobiła tak samo. Szacun dla Lucka że nie ma z tym problemu, równy z gość z niego 💪
My siedzimy dziś w domu, ja jestem sylwestrowym odpowiednikiem Grincha, nie znoszę chodzenia gdziekolwiek w sylwestra. Zawsze się męczyłam a od 3 lat mam święty spokój, nareszcie mogę siedzieć w piżamie na kanapie i sączyć Cin cin free "bo przecież dzieci"🥳
A w ogóle dziś byłam w galerii, niestety bardzo krótko ale zrobiłam w H&M deal życia 😅 wzięłam dla J. pajace na zapas na 80, dwupak był przeceniony na 44.99 co już jest spoko ceną 👌miałam bon na 10zł, więc cena jeszvze spadła. A Pani kasjerka przez pomyłkę jakimś cudem nabiła ten bon 2 razy i zapłaciłam 25zł 😅😅 takie zakupy to ja rozumiem 😎Zulugula, KarolinaMaria, Lalia, emdar, Ewa88 , Nowastaraczka, Clover lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Dziewczyny,
życzę Wam, żeby przyszły rok spełnił Wasze marzenia!
Dużo zdrowia, spokoju, spełnienia na każdym polu!😘emdar, Clover lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Wik89 wrote:Dziewczyny, wszystkiego dobrego w nowym 2023 roku! Oby Wasze plany i marzenia sie sukcesywnie realizowaly i spelnialy 😘
Dzieki za kolejny wspolny rok tutaj!
Ja koncze 2022 rok pozytywnie, bo pozytywnymi testami ciazowymi i jedna pozytywna beta z wczoraj 😀
Nie liczylam w ogole na ten cykl, dostalam jakiejs infekcji i poszlam w czw do gina po lek, czulam juz mega pms, lekarka zalecila mi zrobic test przed no i byly dwie kreski. Szok. No i niby sie staralismy i bardzo chcialam ale poki co czuje tez lekkie przerazenie jak to bedzie
Gratulacje 🎉 piękne zakończenie roku!
To tak jak ja 2 lata temu wysikalam dwie kreski z Julkiem w ciąży 😍Wik89 lubi tę wiadomość
-
Wik, ogromne gratulacje 😍❤️😍❤️😍❤️
Ja Wam kochane życzę dużo zdrówka, dużo spokoju w serduszkach, radości z rzeczy naprawdę ważnych 🥳🥳🥳Clover lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Aa to nie myslalam o nazwisku tylko tak po prostu 🙂 ja mialam ładne nazwisko panieńskie a teraz mam takie średnie 🤭 często muszę dwa razy powtarzac jak ktoś się pyta. Bo moje nazwisko to też nazwa na coś innego i dlatego.
Moja babcia jak kiedys dowiedziała się od mojej mamy jak będę mieć na nazwisko to powiedziała: "jaaak?" ".....?" Jak brzydko" 🤣
A wcale az takie złe z kolei nie jest heheIryska, kic83, KarolinaMaria, Lalia, Nowastaraczka, Zulugula, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ladyo wrote:Rozszyfrowałam nasza celebrytkę! Jesteś Izabela Krzan. Nazwa na coś innego? Na chrzan, ale musisz powtarzać dwa razy bo jest krzan a nie chrzan! Tylko jak Ty z nami piszesz jak jesteś teraz w Zakopanem na TVP?
Oho, u tej Pani już po szampanie 😂KarolinaMaria, Ladyo, emdar, Zulugula, Clover, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ladyo wrote:Rozszyfrowałam nasza celebrytkę! Jesteś Izabela Krzan. Nazwa na coś innego? Na chrzan, ale musisz powtarzać dwa razy bo jest krzan a nie chrzan! Tylko jak Ty z nami piszesz jak jesteś teraz w Zakopanem na TVP?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2022, 22:25
Ladyo, Lalia, emdar, Zulugula, Clover, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Karolina - gratuluje 😍 to będzie piękne wydarzenie! I bardzo mi się podoba, ze tak kameralnie! Koniecznie musisz się pochwalić zdjęciami! Wik cudowna wiadomość 😍 Inga Tobie również gratuluje i czekam na te piękne styloweczki! Enigva i jak? Rodzinka zaskoczona jak Was zobaczyli w Pl
?
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
Ladyo, padłam, haha 😂😂😂
Niestety <smuteczek> Zulu ma imię na "A" jeśli dobrze pamiętam i jest drobna 🤭Zulugula lubi tę wiadomość
-
Życzę Wam samych cudownych chwil w Nowym Roku. Aby był zdrowy, pełen radości i bez zmartwień 🥰 spełnijcie swoje marzenia i bądźcie szczęśliwe! 🥰
My nawet północy nie doczekaliśmy 😀 łapię każdą chwilę na sen, bo ostatnio z tym średnio. O tak Gabi dała pospać prawie 4h,tylko sama obudzilam się przez fajerwerki. Dziewczynki nawet nie drgnęły 😊 a teraz Gabi śpi na rączkach, bo wybudza się co chwilę z powodu bólu brzuszka. Nie wiem juz jak temu zaradzić. Drzemki w dzień też tylko na rękach, a jak nie spi to placze. Mam w dzień może 10min "wolnego" łącznie, akurat na łazienkę.. Zrezygnowałam z vigantol i biogai na rzecz dicofloru i delicolu. Ale dopiero od wczoraj. Może coś się polepszy.