Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZulugula wrote:U nas to samo, T tez nie jest typem przytulacza, a teraz tylko na kolanach i rączkach:( i też sypia na klacie. Jak mi go szkoda:(
Z cukrem mu daliśmy ten lek ale wóz przewóz czy teraz w ogóle coś on da jeszcze.
Za rok na pewno go zaszczepię na grypę.
Ja też złapałam i zdychałam pol nocy mimo że mialam tylko 38.5 a co dopiero taki maluszek
Ja też na pewno za rok zaszczepie na grypę. Nie wiem czemu, ale myślałam, że mój młody jest za mały na szczepienie na grypę.🤦🏻♀️
A sama też bardzo mądrze się nie zaszczepiłam w ciąży bo bałam się jak ja zniosę szczepienie, ale mnie na szczęście nie złapała...
Ja wierzę że Tomson zaraz wydobrzeje. U nas 2 dni były tragiczne, później już naprawdę dużo lepiej.
Gorączka daje się zbijać? -
Patrycja, gratulacje ❤😚! Trzymam kciuki za nudną ciążę ✊.
Zulu, czyli jednak grypa 😏. Przykro mi bardzo. Wracajcie szybko do zdrowia.
Jak słyszę jak dzieci przechodzą "zwykłą" grypę, to dziękuję losowi,że udało nam się złapać zdrowotne okienko u Julka i go zaszczepić . Mąż też szczepiony; ja nie zdążyłam przed chemią, a teraz to jestem od miesiąca praktycznie przeziębiona i już pewnie w tym roku nie zdążę 🙄.patrycja92 lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualny
-
Ojej, Zulu, dużo zdrówka dla Tomcia. Oby lek zadziałał i wkrótce było już lepiej 🍀 Bardzo współczuję, dla mnie widok chorego Olka leżącego przez cały dzień totalnie bez sił i świadomość, że nie mogę zrobić nic więcej żeby mu troszkę pomóc były jednymi z gorszych do tej pory rzeczy w życiu 😢
-
Dziewczyny, wiem, że temat się przewija co jakiś czas, ale co fajnego dostały na drugie urodziny Wasze pociechy? Chodzi mi o takie "hity", które byście śmiało mogły polecić. Bo wszyscy pytają, co kupić Olkowi na urodziny, a ja nie wiem co odpowiadać 🙈 My na pewno kupujemy rowerek biegowy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2023, 10:17
-
Clover wrote:Dziewczyny, wiem, że temat się przewija co jakiś czas, ale co fajnego dostały na drugie urodziny Wasze pociechy? Chodzi mi o takie "hity", które byście śmiało mogły polecić. Bo wszyscy pytają, co kupić Olkowi na urodziny, a ja nie wiem co odpowiadać 🙈 My na pewno kupujemy rowerek biegowy.
Clover lubi tę wiadomość
-
Clover wrote:Dziewczyny, wiem, że temat się przewija co jakiś czas, ale co fajnego dostały na drugie urodziny Wasze pociechy? Chodzi mi o takie "hity", które byście śmiało mogły polecić. Bo wszyscy pytają, co kupić Olkowi na urodziny, a ja nie wiem co odpowiadać 🙈 My na pewno kupujemy rowerek biegowy.
U Nas króluje duplo, mamy pociąg, samolot i domek. Codziennie się bawi i układa swoje konstrukcje. Domek stoi i się bawi nim i ludzikami. Puzzle też top 10. Oraz hit to Psi patrol, samochody i pieski. Jeździ nimi, pieskom domki robi, robi zawody.Clover lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Fajny prezent to też kuchnia albo warsztat z Lidla.Clover lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Dzisiaj mieliśmy pierwsze szczepienie. Czy ktoś szczepił razem 6w1,pneumokoki i rotawirusy? Był nop?
Początkowo chciałam 6w1 i rotawirusy, a pneumokoki za 2tyg, ale pielęgniarka jakoś mnie namówiła, żeby od razu zaszczepić całość, żeby później nie kłuć znowu dziecka, że tak wszyscy szczepią... I ja pod wpływem chwili się zgodziłam, a teraz zachodzę w głowę czy dobrze zrobiłam i czy Gabi to dobrze zniesie ☹️ -
nick nieaktualny
-
Ja z Kubą wszystko na raz a teraz z Bartkiem tez tylko zamiast 6w1 to 5w1 i też nic nie było. Choć po drugiej dawce Bartek ma jakieś problemy z brzuszkiem i ulewa ale nie wiem czy to można łączyć ze szczepieniemKuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022