Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulu, u nas Marta jak miala grype typu A to temp jej nie chciała spadać przez tydzień. Miała ciągle ok 39,6 i lekki katar. Grypa potwierdzona testem. Tymka nie testowałam ale miał te same objawy, tylko beż kataru. U Tymka gorączka równo tydzień. Dodatkowo w ogóle nie chcieli jeść. Leczenie to tylko zbijanie temp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2023, 14:22
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
Zulu.. Aż mi wstyd się przyznać. Mój syn czasami jak wraca z przedszkola, to mówi, że dziś bawił się z Kubą albikiem. Myślałam, że sobie wymyślili jakąś zabawę albo bohatera. I dopiero jak ty napisałaś o tym albiku, to zaczęłam sprawdzać, o co chodzi 🤦♀️
-
Zulu, zdrowia dla Tomcia❤. Jak dziś sytuacja?
Co do Albika, to moim zdaniem to jest fajna zabawka, ale raczej po 3 urodzinach. Mam w otoczeniu kilkoro dzieci, które załapały temat właśnie tak po 3 r.ż. ( wcześniej to był po prostu kolejny gadżet). Ale - jak juz wiadomo - dzieci są bardzo różne. Ja planuję kupić Julkowi koło wakacji.veritaa lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Lalia wrote:Belie, jak rozwiazujecie sprawę wózka?? Rok po roku, dostawka??
Ja kupiłam wózek rok po roku i naprawdę się przydał na jakieś dłuższe wyjścia z dwójką. Bywało że syn był zbyt zmęczony i sam chciał jechać wózkiem. Przy dostawce już takiej wygody nie ma. Poza tym jego siedzisko nie raz robiło mi za miejsce na przewożenie zakupów albo np rowerka, którym syn nagle się znudził i stwierdził, że jednak woli iść pieszo...
Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Belie, jak rozwiazujecie sprawę wózka?? Rok po roku, dostawka??
Obecnie młody jeździ w wózku podwójny już, tylko z jednym siedziskiem zamontowanym. Jak się urodzi siostra to będę próbowała wychodzić na spacer z dwójką, co z tego wyjdzie to nie wiem. Dla mnie spacery są niczym codzienna terapia.
Edit. Tylko mój młody, to jeszcze nawet na dworze nie chodzi. Nawet butów nie ma. On od 5.01 dopiero chodzi po chacie, ale jeszcze potrzebuje podparcia do wstawania. 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2023, 22:12
Lalia lubi tę wiadomość
-
No takiej końcówki stycznia to ja się nie spodziewałam 🙈 o boziulku 🥹🥹
https://ibb.co/C5H2DZbOunai, Zulugula, dmg111, KarolinaMaria, Inga28, Nowastaraczka, Ulaa, edka85 lubią tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Dzięki dziewczyny ❤️❤️
Nie wiem co tu się odjaniepawla 🙈😂 na monitoring kolejnego cyklu się zapisałam bo byłam święcie przekonana ze owulacji nie mam (sama Wam tu pisałam ze coś jest nie halo), suple czekają w aptece na odbiór i gdyby nie to ze od soboty strasznie pala/pieką od gorąca policzki to nic bym nie pomyślała zeby zatestowac 🙈 któraś z Was tak miała z tym gorącem?
starania od 07.2019
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Inga Ty już na połowie ciąży?? 🥹😘 nie ogarniam jak ten czas szybko leci..
Inga28 lubi tę wiadomość
starania od 07.2019
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Zulu, dużo zdrówka dla Was!
Rozumiem Cię z tą gorączką bo ja też bardzo boję się gdy skacze temp.
Pattycja- gratulacje!❤️
Inga-rzeczywiście Ty już prawie w połowie, ale ten czas leciInga28 lubi tę wiadomość
-
Sama nie wiem kiedy to zleciał! To jednak prawda, że druga ciąża mija zdecydowanie szybciej.
Jak w pierwszej miałam już milion ciążowych zdjęć, tak teraz nie mam żadnego 😅
Zabrałam się za „odgruzowanie” mieszkania. Zrobiłam wyprzedaż rzeczy Gustawa, dzisiaj wystawiłam trochę swoich. Muszę sprzedać kilka mebli i zamówić nowe. Plus porządki w każdej szafie, komodzie itp. Chce ogarnąć te rzeczy póki się dobrze czuje i mam sile. Potem mam nadzieje, że będę miała czas na seriale 😅KarolinaMaria, dmg111, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZulugula wrote:U nas jednak grypa. Było już dobrze i nagle 40st się zrobiło:( biedny tak się męczy. Mimo że juz bylo po czasie to dostał ten lek na grypę.
Przeraża mnie taka wysoka gorączka😒
Zulu współczuję ☹️ mój mały był tak okropnie słaby. Dużo spał i się przytulał, tak na klacie spał mężowi, a on normalnie to nic a nic się nie przytula. Plusem było to, że naprawdę ładnie sobie z tym poradził i szybko mu przeszło.
Dawałaś mu ten lek na grypę? On jest strasznie gorzki. Ja dawałam do musu i jeszcze do tego dużo cukru, żeby młody zjadł. Koleżanka dawała z Monte.