Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Na właśnie! Co to za cisza. Suszi, co u Ciebie, dawno się nie odzywałaś?
U nas nic nowego, Matylda chora, kolejny tydzień zostaje w domu. Czekamy na wiosnę.
Annia, pokażesz jakie buty przejściowe kupiłaś Mikiemu w ccc? Dziewczyny jakie polecacie z dotychczasowych doświadczeń? My na wiosnę i jesień miałyśmy super buty z ricosty i jeśli niczego nie znajdę, kupimy je trzeci raz, ale może macie jakieś inne propozycje. Nienawidzę kupować butów dla Matyldy 🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2023, 13:30
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Karolina: https://ccc.eu/pl/dzieciece/chlopiece/polbuty/polbuty-lasocki-kids-ci12-baku-01-iii-ch-camel
Co się dzieje Mati? Jakaś wirusówka?
U nas wreszcie idą 5tki zęby i Mikołaj jest straszna przylepa/maruda. Widać, że ma dyskomfort z tego powodu.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia, tak, wirusówka, ciągnący się katar, kaszel i doszła gorączka. Niskie crp, grypa ujemna.
Widzę, że w ccc są podobne dziewczęce i cena dość optymalna. Zamawiam dwa rozmiary i zobaczymy. Zaraz zrobi się ciepło i zostaniemy bez butów 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2023, 15:53
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Karo, u nas w sumie nic nowego. Przyznam że pierwszy raz od bardzo dawna nie jestem na bieżąco, wpadam raz na kilka dni przeczytać ostatnią stronę.
Moja mama jest po zabiegu usuwania tej zmiany w kolanie, niestety dwie gospodynie w jednym domu bez przerwy to już duży tłok i bywa ciexko wytrzymać bez kłótni. Ogolnie rozumiem że się źle czuje itd. ale moim zdaniem trochę histeryzuje, co mnie wkurza niepomiernie.
Jestem psychicznie wykończona krzykami Jagody, momentami chce mi się płakać, nie umiem jej pomóc. Ząbkuje ciężko, bardzo słabo je, nie wiem czy na rok potroi wagę urodzeniową. Każdy posiłek to walka, nauczyła się uciekać z krzesełka antilop, mlekiem nie nadrobi bo wypije 60ml i do widzenia. Nawet bunt dwulatka mnie nie dojeżdża tak jak jej zachowanie.
Z dobrych rzeczy idę we wtorek na wizytę do gina, planuję wziąć receptę na anty i zrobić porządny przegląd techniczny, zrobię cytologię i pogadam o moich bólach w bliźnie. Za tydzień mam dermatologa i mam nadzieję że dostanę jakiś złoty środek na moją cerę i wiecznie tłuste włosy. Poza tym odkąd zakończyłam kp łatwiej mi się panuje nad apetytem i slodyczami, 4-5x w tygodniu robię też trening z Moniką Kołakowską i już widzę pierwsze efekty 🍾 w kwietniu jest roczek Jagody, chciałabym coś dopasowanego założyć, potem w maju idziemy na komunię a w sierpniu mamy wesele w bliskiej rodzinie i mój mąż jest świadkiem, moja motywacja jest ogromna, bo chciałabym wyglądać super. Gorzej że z zakończeniem kp libido mi się tak rozszalało jakby ciało chciało nadrobić stracony czas 🤦 czekam aż się unormuje bo jest to dość klopotliwe.
Kupiłam sobie czytnik ebooków i codziennie wieczorem zamiast siedzieć w telefonie - czytamw ostatnich tygodniach zrobiłam też dwa torty na zamówienie, jeden dla dzieci mojej przyjaciółki a drugi dla dzieci jej koleżanki. Ciekawa jestem czy pójdzie to dalej 😅 nawet jeśli nie, to fajna zabawa
Dostałam dofinansowanie z UE do szkoleń, wkrótce będę wybierać konkretne kursy i zrobię to o czym dawno marzyłam - wrócę na nauki. Mam nadzieję że mi to pomoże w zmianie pracy. Szykuję się też powoli na starcie w obecnej pracy, bo będę musiała podpisać aneks do umowy, chciałabym wynegocjować coś więcej niż minimum z minimum. Moja pozycja startowa jest średnia przez długą nieobecność, ale w międzyczasie w dziale zmieniły się zasady wynagradzania (bo co pół roku mieliśmy bardzo duże premie, które teraz są niby wliczone w miesięczne wynagrodzenie) więc nie dam się tak łatwo spławić. Poza tym przed odejściem przerabiałam najwięcej pracy, klienci mnie lubili, wiedzę produktową i merytoryczną nadal mam na wysokim poziomie, a w dziale są problemy kadrowe (w ciągu ostatnich miesięcy jedna dziewvyzna zaszła w ciążę a dwie kolejne odeszły z pracy w ogóle). Zobaczymy co się uda wywalczyć i czy cokolwiek. Nie nastawiam się absolutnie na powrót tam, ale chciałabym mieć wyjście awaryjne, a poza tym przede mną jeszcze dluuuugi urlop wypoczynkowy podczas którego będę dostawała to co wynegocjuję.
A, zapomniałabum o najważniejszym - w połowie czerwca jedziemy na tydzień nad morze, już nie mogę się doczekać 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2023, 15:26
KarolinaMaria, Wik89, dmg111, emdar, Clover, Annia lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ej, laski bo zaraz na drugą stronę spadniemy:)
Suszi, super masz plany, trzymam kciuki za realizację ✊.
Miłego dnia znad kawki i śniadania ( szakszukę sobie mega dobrą zrobiłam 😋) Wam życzę🥰.Ounai, Annia, KarolinaMaria, Wik89 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Annia wrote:Karolina: https://ccc.eu/pl/dzieciece/chlopiece/polbuty/polbuty-lasocki-kids-ci12-baku-01-iii-ch-camel
Co się dzieje Mati? Jakaś wirusówka?
U nas wreszcie idą 5tki zęby i Mikołaj jest straszna przylepa/maruda. Widać, że ma dyskomfort z tego powodu.Annia, asias86 lubią tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Emdar, ważny tydzień dla Ciebie! Trzymam kciuki za Twoje usg i za to żebyś dostała ostatnią chemię z obecnej serii jutro. Wierzę, ze ch...jęk już jest maciupeńki i czerwona chemia go dobije prawie całkowicie, a operacja to będzie tylko dokończenie akcji!
emdar lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Emdar, ważny tydzień dla Ciebie! Trzymam kciuki za Twoje usg i za to żebyś dostała ostatnią chemię z obecnej serii jutro. Wierzę, ze ch...jęk już jest maciupeńki i czerwona chemia go dobije prawie całkowicie, a operacja to będzie tylko dokończenie akcji!
Tak, moje drogie, w środę o 9:00 mam usg. Wyjątkowo mocno proszę o dobrą energię,myśli,modlitwę 🫂🙏❤.Ounai, MoTyLeK🦋, Annia, patrycja92, Suszarka, Tajka, Wik89, asias86 lubią tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Karolina, dużo zdrówka dla Matyldzi! ❤️ Ja też już baaardzo czekam na wiosnę... 😎
Emdar, przesyłam moc ciepłych myśli 🍀❤️ Trzymam kciuki za usg i za to, żeby wszystko szło dokładnie według planu, tak jak do tej pory 😘
Suszarko, Ty jesteś kobieta-rakieta 🔥🦸♀️Trzymam kciuki, żeby wszystko, co sobie zaplanujesz poszło po Twojej myśli 🍀
Annia, współczuję tych piątek. U nas one wyszły dużo szybciej niż czwórki (nie w sensie że jako pierwsze, tylko że znacznie krócej to trwało w ogólnym rozrachunku), życzę, żeby u Was również tak było 🍀
Miłego dnia Wam życzę dziewczyny 🥰 Olek w żłobku ma dziś bal karnawałowy, a ja piję szybką kawę i zaraz się zabieram za odgruzowanie domu, bo od środy byliśmy całą trójką w domu (mąż był chory, a Olek trochę przeziębiony) i mamy tu teraz takie pobojowisko, że nie wiem od czego zacząć 🙈emdar lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:A tak w ogóle Clover, wszystkiego najlepszego dla Olcia!!! Widziałamtez zdjęcia, to cudowny chłopiec!
Co do Twojej pracy - życzę podjęcia dobrej decyzji, domyślam się, że to nie jest dla Ciebie łatwe. Trzymam kciuki, żeby wszystko się dobrze poukładało 🍀😊 -
Moti, to jest to nowe mieszkanie? Bardzo ładnie wygląda!
Emdar, będę przesyłać pozytywne fluidy! Zresztą cały czas je wysyłam. 😘
Suszi, gratuluję sukcesów! A libido to zazdroszczę... korzystaj z życia! 🤪
No te 5tki to u nas dramat, ciągle się tuli, łasi...widać, że go to męczy...
MoTyLeK🦋, emdar lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zulu jak u Ciebie ? Masz już wyniki histo ?
Ja byłam dzisiaj po odbiór i do poniedziałku zejdę na zawał chyba 😔 boj się że to był zaśniad
13 CS o rodzeństwo
Poronienie 5t6d 06.19 💔👼🏼
27.11.20 Mamy Córeczke 🩷🩷🩷
Strata w 11tc 12.01.23 💔👼🏼
28.10 ⏸️
04.11 mamy pęcherzyk ciążowy
18.11 podejrzenie ciąży obumarłej
20.11.24 wydarzył się cud
1.10 cm kijanki z ❤️
28.12 prenatalne USG idealne
08.01 95% zdrowego synka 🩵👣
05.02 100 % zdrowego synka 248g🩵 🥹