Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulu, a popatrz sobie ogólnie na Smykowe trampki. Bo ja na wyprzedaży kupiłam Olkowi dwie pary (24 i 25, więc pewnie przeleci w nich do jesieni) i są twardsze niż te Barefoot ale nadal spełniające wymagania elastycznych butów - inaczej bym nie kupiła 😉
Zulugula lubi tę wiadomość
-
Dzięki Lalia za twój post. Na pewno na początku trochę będę karmić. Stawiam sobie za cel, żeby Junior jadł ładnie z butelki i żebym mogła skończyć kp kiedy poczuję, że dalej nie chcę.
Meggi, fajne te buty co wrzuciłaś, ale czy one nie są za mało amortyzowane na dwór? Ta podeszwa nie jest za cieńka? Czy jest ok?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Dzięki Lalia za twój post. Na pewno na początku trochę będę karmić. Stawiam sobie za cel, żeby Junior jadł ładnie z butelki i żebym mogła skończyć kp kiedy poczuję, że dalej nie chcę.
Meggi, fajne te buty co wrzuciłaś, ale czy one nie są za mało amortyzowane na dwór? Ta podeszwa nie jest za cieńka? Czy jest ok?
Nie mam pojęcia, na żywo ich nie miałam jeszcze w ręku. Ale nie wydaje się cieńka. Myślę że wiosna akurat będzie. Zobacz emele jaka mają zawsze mini podeszwę, a miałam je pół ocieplane na jesień.
Ale mówię, nie wiem. Mam ochotę je kupić i sprawdzić bo kilka osób mi o nich wspominało. Są szerokie w palcach a to duży plus. Mam na oku jeszcze superfit jedne, ale na necie nie mogę ich znaleźć, a stacjonarne nie było rozmiaruO ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:Zulu te pico 5 to się dobrze wyginają? Są elastyczne czy bardziej sztywne?
Też o nich myślę, tym bardziej że znalazłam nowe na vibted za 50 zł 🙈
Meggi, ja kiedyś zamówiłam Pico 5 i są spoko 👌 odesłałam tylko dlatego że wiernie pozostaliśmy przy Star Runner 3 😁 -
Junior 1177g i ustawił się miednicowo. Nie miałabym nic przeciwko, żeby tak już zostało. 😅
Ladyo, Wik89, Iryska, KarolinaMaria, Ounai, Suszarka, Nowastaraczka, patrycja92, dmg111, madziulix3, emdar, Clover, Belie lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zulugula wrote:Meggi one nie są tej klasy jak emele czy te, które dziś wstawilaś, ale są ok, a im większy rozmiar tym lepiej się zginają. W każdym razie fizjomommy approves 😃 a rozmiarówką sugeruj się tylko i wyłącznie na stronie butydlamalucha, bo oni mierzyli sami wkładkę i zupełnie odbiega od tego co podał producent.
W nich tez fajne jest takie jakby wzmocnienie na palcach co czyni je niezniszczalnymi przy jezdzie na scooterze/rowerze podczas, gdy dziecko obciera buty np hamując
Właśnie potrzebuje takich "na zdarcie" i nowe za 50 zł, więc chyba kupię.
Jaka różnica w rozmiarowce producenta i tej mierzonej 🙈 z producenta wychodzi 25 a mierzonej 23.5O ❤️
Z ❤️ -
Asia, co się dzieje? 😔 mam nadzieję, że wszystko się poukłada.
Belie, jesteście już w domu? Jak sie czujesz jako mama dwójki? Spokojnego połogu.
Ounai, Ty dajesz Martę do prywatnego przedszkola? Jak czujesz, że jest gotowa to pewnie! Duża różnica w kosztach?
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Ounai, też myślę,że jak czujesz że Marta gotowa to dawaj ją do żłobka.
Asia, pamiętaj że jak coś to jesteśmy ❤🫂.
Ja czekam na wyniki krwi, zobaczymy co tam wyjdzie, no i co z dzisiejszą chemią, bo co prawda trochę lepiej się czuję, ale żeby jakoś oszałamiająco lepiej to bym nie powiedziała...Trzymajcie kciuki ✊🙏.42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙