Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po monitoringu. Owulacja się zbliża, ale bardzo pomału. Dzisiaj 9dc, czasami miałam pecherzyki po 18-20, a nawet owu już. A teraz 9dc a ja mam 3 pecherzyki po 10, 11,12 mm. To jest na plus. Bo te szybko rosnące były złe jakosciowo. Więc w sobotę znowu monitoring i decyzja kiedy ovitrelle. W piątek jeszcze estradiol mam zbadać, żeby wyznaczyć najlepszy moment podania zastrzyku.
Zulugula, asias86, dmg111 lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Asiu przytulam Cię i wysyłam dobrą energię 💚 Wiem, że teraz to wszystko wydaje się mega trudne, abstrakcyjne wręcz, ale to minie. Staniesz na nogi szybciej niż myślisz, bo masz dla kogo!
A Twój były partner prędzej czy później będzie żałował swojego zachowania jak zda sobie sprawę z tego co stracił. -
Asiu, z tego co piszesz byłaś sama już od dawna 😔 przykro mi, że musisz przez to przechodzić, ale jestem pewna, że zaświeci dla Ciebie jeszcze słońce. Dziewczyny mają rację, dociśnij szanownego pana o alimenty. Dobrze, że masz pomoc mamy, korzystanie z pomocy to żadna ujma i nie daj sobie wmówić, że jest z Tobą coś nie tak, bo wolałaś zostawić bobasa z babcią w ciepłym domu i odwieźć starszego syna do przedszkola🤯'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Asiu bardzo współczuje 😔😔 napewno będzie Ci ciężko i nie raz popłyną łzy ale masz dwa największe szczęścia koło siebie i to one będą dawać Ci siły!! ❤️
Pamiętaj ze tutaj na forum znajdziesz dużo wsparcia! I tak jak dziewczyny piszą zadbaj o bezpieczeństwo finansowe dla dzieci!
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Mamasity chłopców, w C&A super nowa kolekcja koparko-ciezarówkowo-samochodowa plus dinusie. My właśnie zostawiliśmy 300zł w sklepie. 😳 Tylko rozmiarówka trochę zaniżona gór (spodnie srandardowe), dobrze że wzięliśmy Mikołaja żeby pomierzył.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ojej Asiu, przykro mi bardzo ☹️ ale z tego co piszesz, to na pewno na niego nie zasługujesz. Jesteś silną babką, na pewno sobie poradzisz.
Trzymaj się 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2023, 17:31
-
Dziewczyny, ja ostatnio się nie odzywam, mimo że podczytuje, mam słabszy okres...
Ostatni tydzień był dramatem pod względem spania Gabrysi. Noce tragiczne. Od wtorku nie śpię prawie w ogóle. Bóle brzuszka się spotęgowały. Gabrysia non stop się "rzuca", zwija w kulke, kurczy,rzuca główką na prawo i lewo. Niby przez sen, ale jak nic nie zrobie to się wybudza. Więc biorę ją na ręce, wklafam smoczka który za chwilę wypada itd.
We wtorek miala szczepienie na rota i od tamtej pory jest taki dramat. Wcześniej też było podobnie, ale nie całą noc. Pediatra uważa, że po rota tak długo problemy by nie występowały..
Od zeszlej soboty podaję też nutramigen żeby wykluczyć alergie, może to po nim?
Ma nietolerancje laktozy, gastrolog twierdzi, że to przez to, ale mimo dawania nutramigenu bez laktozy i delicolu do kp jest gorzej, a nie lepiej...ja sądzę, że to przez ten refluks, ulewa mniej, ale oewnie jej się cofa i podrażnia przelyk. Tym bardziej, że w nocy tylko kp i często, bo jak sie tak wierci to daję cycka nawet na uspokojenie i coś tam zawsze popije.. Może zapija refluks.
Juz nie wiem jak jej pomóc, cierpi bardzo,męczy się biedna☹️ w ogóle nie ma spokojnego snu, tylko pierwszy sen na noc, do 23-24,ale też niezawsze.
Po 3 miesiącach miało być lepiej, a jest gorzej ☹️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2023, 17:32
-
Tajka wrote:Dziewczyny, ja ostatnio się nie odzywam, mimo że podczytuje, mam słabszy okres...
Ostatni tydzień był dramatem pod względem spania Gabrysi. Noce tragiczne. Od wtorku nie śpię prawie w ogóle. Bóle brzuszka się spotęgowały. Gabrysia non stop się "rzuca", zwija w kulke, kurczy,rzuca główką na prawo i lewo. Niby przez sen, ale jak nic nie zrobie to się wybudza. Więc biorę ją na ręce, wklafam smoczka który za chwilę wypada itd.
We wtorek miala szczepienie na rota i od tamtej pory jest taki dramat. Wcześniej też było podobnie, ale nie całą noc. Pediatra uważa, że po rota tak długo problemy by nie występowały..
Ma nietolerancje laktozy, gastrolog twierdzi, że to przez to, ale mimo dawania nutramigenu bez laktozy i delicolu do kp jest gorzej, a nie lepiej...ja sądzę, że to przez ten refluks, ulewa mniej, ale oewnie jej się cofa i podrażnia przelyk. Tym bardziej, że w nocy tylko kp i często, bo jak sie tak wierci to daję cycka nawet na uspokojenie i coś tam zawsze popije.. Może zapija refluks.
Juz nie wiem jak jej pomóc, cierpi bardzo,męczy się biedna☹️ w ogóle nie ma spokojnego snu, tylko pierwszy sen na noc, do 23-24,ale też niezawsze.
Po 3 miesiącach miało być lepiej, a jest gorzej ☹️Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
asias86 wrote:U nas po rota też był dramat. A może wizyta u fizjo by coś pomogła?
-
Ja wiem, że niedojrzaly uklad itd. Maja też miała problemy. Ale nie aż takie. Naprawdę bym nie "panikowala", gdyby to nie było całą noc....nad ranem 5-6 zazwyczaj jest kupa ale nie sądzę, że od kupy tak się zachowuje. Nigdy nie miała problemów z kupą, robila nawet kilka dziennie, bez wysiłku...
-
Annia wrote:Tajka a ty trzymasz dietę? Ja wiem, że kp jest super dla dziecka ale skoro w nocy jest gorzej kiedy jest na kp, to może przejście calkowicie na Nutramigen by Wam pomogło, co lekarze na to?
Gastrolog, żeby dawac delicol do kp. Ze to raczej nie jest alergia i za kilka dni kazał odstawić nutramigen i dać mleko comfort lub bez laktozy. A pedoatra jak to pediatra... Przejdzie. Ale dala skierowanie do poradni gastroenterologicznej, gdzie terminy na koniec lipcaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2023, 18:02
-
https://youtu.be/ayVD1atmtnI
https://youtu.be/OM-7tEuMMZc
https://youtu.be/YovQH5Sk0Ag
Tak to mniej więcej wygląda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2023, 18:21
-
Tajka wrote:Dziewczyny, ja ostatnio się nie odzywam, mimo że podczytuje, mam słabszy okres...
Po 3 miesiącach miało być lepiej, a jest gorzej ☹️tak samo trzeba uważać na wszystkie produkty- chleb nawet ten na zakwasie, parowki, wedliny itd. Wszystko to zawiera laktoze- mówię to ja, matka dziecka które po laktozie miało biegunki przez 4 lata swojego życia.
Annia, Suszarka, Enigvaa lubią tę wiadomość