Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zulugula wrote:Dziewczyny, jestem w ciąży 😄
Moje gratulacje 🥰Zulugula lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
Wik, ja zanim zostałam mamą to marzyłam o "parce" 😉 jak urodził się Oluś, to już jakoś ciśnienie ze mnie zeszło, bo się okazało, że się spełniam jako mama chłopca 🤭 jak się okazało, że będziemy mieć drugiego synka, to miałam też takie ukłucie o którym pisała Annia (nie będzie dziewczęcych ubranek, zabawek, później takiej "przyjaźni" mama córka), ale chyba bardziej dlatego, że inni czekali na dziewczynke i miałam poczucie że są rozczarowani i ich zawiodłam 🙈
Jako Mom of boys z dwumiesięcznym stażem w tej roli 🤣 to muszę Ci napisać, że od strony techniczno-ekonomicznej jest to ogromne ułatwienie i oszczędność: ja dla Kacperka kupiłam aż jeden kocyk, jeden ręcznik i nowy kokon bo Olka się podarł 😅 do tego kilka ubranek które jakby zliczyć to pewnie razem nawet 200 zł nie kosztowały 🤭 mają też wspólny pokój więc też wystrój się nie zmienia i w ogóle 😊
A pod względem emocjonalnym, to jakoś mnie to niesamowicie porusza że Kacpi to taka mini wersja Olusia, big bro i lil bro 💙💙 też jako mama czuję się taka wyjątkowa, bo jak dziewczynka przychodzi się tulić i daje buziaka to jest to jakoś stereotypowo naturalne, ale jak Oluś przychodzi się przytulać a Kacpi sprzedaje te pierwsze świadome uśmiechy, to maamuuuniu, rozpływam się! 😍 Czuję się jakbym oprócz męża miała jeszcze dwóch adoratorów 🤭🤣
Chociaż częściej mam poczucie wręcz odwrotnie: że oprócz dwóch synów, to mam jeszcze trzecie wielkie dziecko 🥴🥴🥴😂😂😂Iryska, Ulaa, KarolinaMaria, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Ja jako mama trzech synków potwierdzam to co pisze Lalia, jest to mega rozczulające jak każdy przychodzi do mnie bez względu na wiek (a przypomnę, że starsi mają już 9 i 7 lat, Julek 1,5 roku) i dają całusy, mówią jak bardzo mnie kochają, tulkamy się 🥰
Jako, że jestem uparta i moim marzeniem było mieć córkę, ale też mogliśmy sobie na to pozwolić, to jest z nami nasza Gabrysia. Póki co nie widzę różnicy jeśli chodzi o więź z córką czy z synami, jest tak samo 😅
Ale w byciu mamą chłopców jest coś magicznego i wyjątkowego 💪Lalia, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemdar wrote:Madzia, no niska ta beta😒. Dla pewności sprawdź jeszcze w pn.
Ale ta beta jest adekwatna do wielkości pęcherzyka bo on na wizycie wyszedł na 4w6d -
nick nieaktualny
-
Madzia, przykro mi, ale z dwojga złego to chyba lepiej, że samo ruszyło.
Zulu, pamiętam, że pisałaś o wynikach na jakie czekasz, żeby dostać heparynę. A czy dwa poronienia w wywiadzie to nie jest wystarczające wskazanie do heparyny? 🤔Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
madziulix3 wrote:Ja się cieszę ze się zaczęło. Będziemy szybciej mogli się starać
A czy ja poronienie mam liczyć jako okres?
Mi lekarz mówił, jak była jeszcze wersja poronienia u mnie, a nie cp, że ze staraniami trzeba poczekać aż beta spadnie. Więc warto po poronieniu sprawdzić betę, jeśli jest zerowa to ok. Czasami ona chwilę spada. Zależy też czy samo wszystko się oczyści, czy też trzeba będzie pomóc mimo tego że się samo zaczęło. Ale to już lekarz sprawdzi na usg.O ❤️
Z ❤️