Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia wrote:Emdar, termin mam na 3 czerwca.
Jak samopoczucie po chemii? Ta rzeczywiście jest gorsza?
Zulu na kiedy wypada Ci TP?
Tak, ta chemia rzeczywiście gorsza, czuję się beznadziejnie. Nie narzekam za bardzo, bo nic mi to nie da, ale czuję się tak 3/10....( psychicznie spoko, fizycznie czuję się tylko dojechana).42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Zulu, Ty cichociemna cholernico, po cichutku gratuluję. Trzymam kciuki 😍
Madziu jestem z Tobą ❤️
Anniu, idę na urlop wychowawczy i szukam innej pracy. Ale na razie mam urlop wypoczynkowy do końca sierpnia, myślę że po drodze wpadnie jeszvze jakieś L4, jak pójdę do psychiatry to wypisze mi od ręki bo ciężko mi funkcjonować. Miałam traktować obecną pracę jako wyjście awaryjne, ale po tym co mnie spotkało w tym tygodniu - duma mi na to nie pozwala. W zasadzie tylko zdrowy rozsądek mnie powstrzymuje przed złożeniem wypowiedzenia. Będę szukała czegoś zdalnie lub hybrydowo, w międzyczasie się intensywnie szkolę w zawodzie z którego mam mgr i trochę w pozycjonowaniu stron (robiłam to kilka lat na studiach). Mam dobre wykształcenie, fajne doświadczenie zawodowe, i sporo czasu na szukanie. Mam nadzieję że mój plan wypali choć stresuje mnie to ogromnie. Trzymajcie kciuki, bo momentami się czuję jakbym skakała na główkę do pustego basenu
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
emdar wrote:Mamo, przecież to za 2,5 miesiąca 😱. Wszystko już macie? ( oprócz imeniia😉?).
Tak, ta chemia rzeczywiście gorsza, czuję się beznadziejnie. Nie narzekam za bardzo, bo nic mi to nie da, ale czuję się tak 3/10....( psychicznie spoko, fizycznie czuję się tylko dojechana).
Przykro mi, że ta chemia jest gorsza, ale z tego co pamiętam to jeszcze tylko 2 razy.Mama jest u Was teraz, żeby pomóc przy Julku?
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Anniu ja mam spacerówkę Lionelo Julie, zajmuje ultra mało miejsca w bagażniku, jest lekka, super się prowadzi. Na plus jeszcze rączka obłożona ekoskórą, łatwe składanie, można rozłożyć na płasko, a tapicerka nie jest taka ultra sztuczna (śliska) i dziecko się nie poci latem. Wkurza mnie mała budka, brak regulacji rączki i mały koszyk pod wózkiem. Iga co prawda już dawno się odwózkowała, ale teraz wozimy ten wózek zawsze w bagażniku i super się nam sprawdza przy Jagodzie. Drugim moim typem był Cybex Eezy S. Z polecanych szeroko w internecie to na pewno warto sprawdzić Valco Snap i Joie Literax.Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Annia my mamy dla Julka valco Snap 4 trend sport i bardzo polecam, lekki, ale stabilny, wygodny dla prowadzącego jak i dla dziecka, po złożeniu zajmuje mało miejsca. Jeździ po parku, w mieście, ale też po plaży i w lesie. Lecieliśmy z nim na Rodos i tam też nam się sprawdził.
-
nick nieaktualny
-
Ja wczoraj wizytowałam, na 80 procent syn.
Przyznam, ze jest mi smutno, choć już dzisiaj się oswoiłam z tym trochęSuszarka, KarolinaMaria, Zulugula, asias86, dmg111, Lalia, Inga28, Iryska, emdar, Nowastaraczka, Annia, Ulaa, MoTyLeK🦋, Clover, kic83 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik, polubiłam zanim doczytałam do końca. Będziesz wspaniałą mom of boys ❤️ ale masz absolutne prawo do wszystkich uczuć, daj sobie czas i nie miej sobie za złe. Jako mama dwójki dzieci tej samej płci mogę powiedzieć, że ma to wiele plusów "organizacyjnych"
czy z chłopcem, czy z dziewczynką, jedno jest pewne - będziesz wspaniałą mamą a Gucio cudownym starszym bratem
Zulugula, Lalia, Inga28, emdar, Annia, Enigvaa, Clover, Wik89 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualny
-
Zulu, ależ super nowina
Teraz już musi być dobrze 😁
-
Annia, na grupach wózkowych polecają też MAST4, ale ja go nigdy nie widziałam na żywo, więc to taka zasłyszana opinia 😘
Annia lubi tę wiadomość
-
Suszarka wrote:Ounai, Ty masz AZS na dłoniach, dobrze kojarzę? Mnie też od czasu do czasu dopada, ale teraz mam dłonie w opłakanym stanie dosłownie. Czym to zaleczyć?