Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anetka, wujek moich kuzynek miał stwardnienie zanikowe boczne. Bardzo długo żył z tą chorobą. Najpierw chodził o lasce, później jeździł na wózku. Trwało to naprawdę wiele lat. Nie jestem pewna, ale chyba od diagnozy do śmierci minęło coś w okolicach 20 lat. Natomiast całkowicie rozumiem Twoje przerażenie związane z wizją opieki nad tatą. To naprawdę wymaga ogromnego poświęcenia. Na Twoim miejscu byłabym obs💩na po pachy.
Co do wyjazdu ja bym odpuściła. Myślę, że znajomi mogą sobie nie zdawać sprawy że wyjazd z dzieckiem oznacza ze wszyscy podporządkowują się dziecku i temu że jest zmęczone, głodne, zrobiło kupę itd i może yo powodować frustrację i poczucie, że wyjazd nie był udany. Szkoda psuć relacje. Chyba, że to typ znajomych, którzy mają styczność z dziecmi na codzień i zdają sobie sprawę, że np będziecie musieli częściej stawać, rezygnować z niektorych atrakcji itd itp -
Ounai wrote:Tajka, a jakie rozwiązanie lekarz widzi dla kp, skoro aż tak źle jest z tą nietolerancja?
-
My mieliśmy w tym tygodniu engineering week w pracy. Były szkolenia, konferencja i webinary. Natomiast jutro będą atrakcje dla dzieci. Samochody testowe, hololens, drukarki 3d czy okulary VR. Nasze dzieci też będą mogły zobaczyć biura. Będą balony wata cukrowa i popcorn. Generalnie cały dzień atrakcji. Tak, że matka zabierze pociechy żeby im pokazać gdzie jeszcze przez 2 miesiące będzie pracować 😜 A w ogóle po dniu kodowania dziewczyny z kadr u nas są tak zaczarowane Martą, że powiedziały mi, że mam się nie przejmować, bo one przejmują opiekę, bo to ich ulubienica 😁
Natomiast w niedzielę o 10:30 przyjeżdża po mnie taksówka i lecę grzać się do Afryki:Pemdar, Annia lubią tę wiadomość
-
Emdar, Ty jesteś tak piękną kobietą, że nawet bez włosów będziesz rakieta 🚀🚀🚀
emdar lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Emdar jak się czujesz?
Asia jak się masz?
Ciężarówki jak Wasze samopoczucie?
Anetka byliście juz w tym budapeszcie? Jestem ciekawa czy Wam się podobało, bo ja na studiach mialam bardzo magiczny wyjazd tam ze starym😃
Motylku jestes, jak u Was? Dawno nic nie piszesz
Suszarko a u Ciebie?
Lalia, klasycznie, poopowiadaj jak tam chłopaki 😃
Ja jestem na zdalnej do końca przyszlego tyg, do wizyty. Potem zobaczymy.Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Ja też was podczytuje, ale nie mam siły pisać.
Ogarniam przedszkole dla Kuby. W czwartek idziemy na rekrutację j rozmowę do przedszkola terapeutycznego. Trzymajcie kciuki żeby się dostał.KarolinaMaria lubi tę wiadomość
Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Dziewczynki, tak nas wszystkie czytam i oficjalnie zarządzam:
🔥🔥ZA DWA LATA SIĘ SPOTYKAMY🔥🔥
Za dwa lata, żeby madziulix, Meggi i DMG zaszły w ciążę i odchowały swoje bąbelki i bez wyrzutów sumienia mogły zostawić pod opieką mężów👍
Za dwa lata wybierzemy jakiś wypasiony hotel w jakimś dużym mieście (duże miasto żeby mimo odległości nie było problemu z dojazdem -> pociąg, autostrada itd), ustalimy termin i każda która będzie chciała się spotkać i przyjechać zarezerwuje sobie pokój (Ladyo śpię z Tobą!😎). Bez zobowiązań, bez większej organizacji. A na miejscu będziemy gadać, płakać, śmiać się (i zapewne pić i tańczyć)!! Będziemy się chwalić naszymi dziećmi ile wlezie, żalić na mężów i teściowe, upewniać wzajemnie jakimi super mamami jesteśmy, ale przede wszystkim będziemy mogły być po prostu sobą: Agnieszką, Natalią, Olą, Magdą czy Dominiką 💙
Musimy znowu poczuć się, że jesteśmy przede wszystkim kobietami, osobami, kumpelkami 😘
Naprawdę nam trzeba pobyć razem i poczuć "girls power" 💪💪💪
A jeśli się okaże, że ustalimy termin i hotel i będę jedyną osobą, która przyjedzie, to obiecuję że napiszę post a potem go usunę, żeby wątek się zawiesił i popsuję forum!! 😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2023, 09:29
madziulix3, Annia, Ulaa, Tajka, KarolinaMaria, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Annia lubi tę wiadomość
-
My wlasnie kończymy urlop w pl, po poludniu wyjezdzamy juz do de. Podpisalismy umowe przedwstepna sprzedazy domu, do konca miesiaca prawdopodobnie podpiszemy ostateczna. Rozgladamy sie za dzialka i startujemy od nowa 🫣 ale ceny kosmos 🤯 3 lata temu kupilismy dzialke za 50tys a teraz sa po 150 🤯🔸28 lat
Ten wspólny czas i opieka, którą postanowiłaś mu dać to najlepszy dar i dla niego i dla Ciebie.
Co do wyjazdu ze znajomymi, to ja bym odpuściła. Brzmi jak męczarnia dla Was, Poli i znajomych, bo nie mając dzieci tak naprawdę nie zdajemy sobie sprawy jak wygląda wyjazd z dziećmi.
Tajka, a co z kp? Czy dajesz sam Nutramigen? Jakie zalecenia od gastrologa?
Madzia cieszę się, że beta dobrze spada i mam nadzieję, że szybko będziesz mogła zacząć nowy cykl.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Lalia, ja też bardzo chętna na wyjazd.
Potrzebuję baaaardzo takiego czasu dla siebie. Co do twoich rozterek, myślę, że każda mama dwójki ma takie momenty, a i tak jest najlepszą mamą dla swoich dzieci.
Emdar, przykro mi, że teraz jest gorzej... Co do włosów... Odrosną. A przez ten czas kiedy ich nie będzie to na pewno będziesz wyglądać tak pięknie jak Demi Moore w GI Jane. :*
Suszarko, mocno Cię przytulam.
Bucikowy update: Pani w sklepie dla szerokostopnego Mikołaja dobrała takie buty: Mazurki (mega miękkie) i Biomecanics trampki, trampki zginają się nieźle jak na Biomecanics.
Lalia, patrycja92, emdar, Wik89, dmg111 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Lalia ja też się piszę na taki wyjazd!
Kocham swoją wspaniałą czwórkę dzieci, ale taki weekend tylko dla mnie, gdzie to moje potrzeby są na pierwszym miejscu, bardzo by mi się przydał ☺️
Także zaczynam odliczać 😅Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość