Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w ogóle to mega polecam takie babskie wypady, mniej więcej raz na rok robimy taki z dziewczynami z liceum. Dzieciaki zostają z tatusiami, a my mamy weekend na plotki, moczenie tyłków w basenie, jacuzzi, masaże, żarełko. Nie mogę się doczekać następnego razu.
Lalia, Ulaa, emdar lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia, lekarz nie zalecał odstawienia kp, tylko podawanie laktazy. Wręcz przeciwnie, zachęcał do kp. Tylko ja i tak malutko już mam mleka, większość i tak mm, więc przy tych ilościach myślę, że kolzym jest wystarczający.
-
Tajka wrote:Annia, lekarz nie zalecał odstawienia kp, tylko podawanie laktazy. Wręcz przeciwnie, zachęcał do kp. Tylko ja i tak malutko już mam mleka, większość i tak mm, więc przy tych ilościach myślę, że kolzym jest wystarczający.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Rozumiem. Ja też jak Mikołaj miał problemy z jelitami (tylko on miał krew w kupie) nigdy nie usłyszałam zalecenia, żeby go odstawić. U nas przeszły problemy wraz z rozszerzaniem diety.
-
Suszarka, Laila i inne mamy dwójki albo i więcej dzieciaczków to dla mnie kobiety rakiety! Ja mam tez nie raz takie myśli a jeszcze tylko jeden bobas na pokładzie 🙈 jesteśmy tylko ludźmi wiec mamy prawo do słabości ale tez my babeczki jesteśmy dla siebie bardzo krytyczne co wiem po sobie dlatego tule Was 😘😘
Edmar tak jak dziewczyny piszą to tylko włosy, Twoje zdrówko jest najważniejsze!
My w tym roku wakacje sobie odpuścimy ponieważ myślimy nad zmiana mieszkania na większe.. a wiadomo jak jest na rynku nieruchomości 🤷♀️ Tak jak inne uważam ze podróż samochodem z dzieckiem i znajomymi którzy nie maja dzieci to nie jest dobre połączenie 😅 szkoda relacji bo mogła wyjść później jakieś zgrzyty bo ktoś sobie inaczej wyobrażał taki wyjazd..
Lalia lubi tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
My właśnie wróciliśmy z pracy. Wszyscy padli, ale dzieciaki miały niesamowitą frajdę. Zachwycali się naszymi biurkami, stołówką o dziwo maszyny na produkcji jakoś nie zrobiły na nich wrażenia, ale za to automat do wody już tak 😂 Nawet Marta wzięła udział w niektórych aktywnosciach, a dziewczyny z kadr stwierdziły, że znowu skradła wszystkim serca. Było mnóstwo atrakcji, dzieciaki mogły poprosić robota o podanie soczku, dowiedzieć się jak działają drukarki 3d połączone ze skanerem 3d, grali w gry 3d w okularach VR i uczyli się rzeczywistości rozszerzonej hololens. Bylismy na wycieczce w centrum prototypów i po laboratorium walidacyjnym. Badalismy układy eleltroniczne i uczyliśmy się jął działa dźwięk. A do tego była darmowa wata cukrowa i popcorn. Po imprezie musielismy z grubsza odkurzyć bo ten popcorn był dosłownie wszędzie. Aaaa no i jeździliśmy samochodem z układami autonomicznymi naszej produkcji (sam jedzie zapamiętując trasę która przejechał wcześniej kierowca)
No i oczywiście na koniec były nagrody- wszystkie dzieci które zebrały min 4 pieczątki dostawały lego i słodycze
Dzueci padły a ja zbieram siły żeby się spakować bo jutro lano wylatujęWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2023, 15:49
Annia, emdar, Iryska lubią tę wiadomość
-
Enigvaa ale kolosalna różnica w cenach działki, masakra. Trzymam kciuki aby kupcy się przypadkiem nie wycofali i wszystko poszło z Waszyn planem. Ja porównywałam ceny budowy w 2019 a teraz to jest również taka różnica że szok. My w tym roku planowaliśmy zacząć załatwiać formalności bo chcieliśmy budować się na wiosce gdzie mój tato mieszka, no ale teraz trzeba trochę pozmieniać plany, choć możliwe że będziemy tam mieszkać w domu i powoli się budować obok.
-
Emdar, przykro mi że czujesz się gorzej na tym etapie zdrowienia, natomiast aby wyniszczyć tego chujka pewnie tak musi być.
Powiem Ci że właśnie podczas naszych teraźniejszych trudności myślę sobie o Tobie i myślę "emdar by na pewno dała radę, ja też muszę dać" Cieszę się, że mam Cię jako internetową koleżankęLalia, emdar lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Mamy chudych pupek, gdzie kupujecie dwuczęściowe piżamy żeby i góra i dół były dobre? Z hm się nadadzą? Póki co to widzę, że z sinsaya koszulka maława a spodnie dobre. C&a koszulka dobra a dół wielki. Skończy się na tym, że będę tworzyć piżamę ze zwykłych ubrań
U nas koszulka Sinsay mała, a spodnie lecą 🤣 mamy z HM i ze smyka są ok 😁Zulugula lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Enigvaa ale kolosalna różnica w cenach działki, masakra. Trzymam kciuki aby kupcy się przypadkiem nie wycofali i wszystko poszło z Waszyn planem. Ja porównywałam ceny budowy w 2019 a teraz to jest również taka różnica że szok. My w tym roku planowaliśmy zacząć załatwiać formalności bo chcieliśmy budować się na wiosce gdzie mój tato mieszka, no ale teraz trzeba trochę pozmieniać plany, choć możliwe że będziemy tam mieszkać w domu i powoli się budować obok.
Tak, jak z ciekawosci patrzylam za ile teraz stawiaja ssz naszego projektu to wychodzi 150-200tys wiecej 🤯 teraz dom bedzie duzo mniejszy i calkiem inny (teraz mamy z użytkowym poddaszem i garazem dwustanowiskowym, a bedziemy stawiac parterowke bez garazu) wiec licze na podobne koszty co jak stawialiśmy tamten. Abyśmy mogli zyc w polsce musimy miec dom bez kredytu…
🔸28 lat
Skończyłam się pakować, jutro o 10:30 podjeżdża taksówka, czekają mnie 2 przesiadki- w Monachium i Paryżu z odbieraniem bagaży i ok 1:30 w nocy powinnam byc już w swoim pokoju hotelowym. Dresik przygotowany, książki też, w końcu nadgonię czytanie. Mąż zestresowany lekko, stwierdził, że w tym tygodniu nie będą wybitnie zdrowo jeść z dziećmi 😂
Mam listę zakupów od rodziny i kolegów z pracy więc chyba będę musiała dokupić walizkę jeśli uda mi się to wszystko kupić 😂emdar, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Ounai, udanego wyjazdu :-)
Czy wasze dzieci też tak się wiercą jak śpią?? Moje ostatnio daje czadu w nocy, ja przez te jego wiercenie budzę się chyba po 10 razy w nocy. Lepiej się wysypiałam jak miał pół roku 😭 Ma swoje łóżko w pokoiku, no ale woli spać z nami.
Czasem się zastanawiam, że to może owsiki bo to niemożliwe chyba tak się wiercić 😕12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Iryska wrote:Ounai, udanego wyjazdu :-)
Czy wasze dzieci też tak się wiercą jak śpią?? Moje ostatnio daje czadu w nocy, ja przez te jego wiercenie budzę się chyba po 10 razy w nocy. Lepiej się wysypiałam jak miał pół roku 😭 Ma swoje łóżko w pokoiku, no ale woli spać z nami.
Czasem się zastanawiam, że to może owsiki bo to niemożliwe chyba tak się wiercić 😕
Ja tak śpię już prawie 5 lat z moją córką 🙈 Potrafi dawać mi takie kopy! Ale uwielbiam spać z tym małym człowieczkiem 🥹 Nie potrafię przerwać tej pępowiny…✨ 2 cs
Długa przerwa w staraniach…
6 👧🏼 35 👩🏽 42 👨🏼
🐈 + 🐈⬛