Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia wrote:Tajka, my mamy model Tymon, ale ono jest już niedostępne, bo to była wyprzedaż modelu i kupiliśmy na promce. 90x190, wysokie zagłówki, niskie barierki i barierka boczna do połowy zdejmowana. Do roku albo trochę mniej Kacpi będzie z nami w sypialni, później z Olkiem w pokoju i myślę że tak do 1,5 roku w łóżeczku, a potem wydaje mi się że da radę na górnym łóżku tyle że z barierka 3/4 i ta wyższą 😊
-
Tajka wrote:Suszarko, a jak ta lodziarnia melissa?Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
A z tymi barierkami do łóżka Ikea to trzeba zobaczyć jak dziecko reaguje. My mamy Sundvik rozsuwane i początkowo była barierka, ale zdemonotwałam jesvze przed pierwszą nocą, bo Iga chciała przez nią skakać na podłogę 🤷Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Tajka też właśnie myślę nad albikiem na zajączka ale właśnie się boję, że jeszcze to nie ten czas a szkoda żeby córka popsuła bo tanie to nie jest 🤔
Może już ktoś ma i się wypowie?
Tajka a może "odstąp" dziadkom cariboo a sami kupcie coś mniejszego 🤔12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Lalia wrote:Annia, mi nogi jako tako nie puchły, ale ja cała jakoś nabrałam wody 🙈 to jaki miałam cellulit w ciąży 😱😱😱 matko kochana, nawet nie wiedziałam że coś takiego jest możliwe w naturze 😵😵😵 a ani jakoś mega nie przytulam, no i przecież miałam spory ruch mając już Olka 🥴
W pierwszej ciąży spuchłam dopiero po CC...
Ulaaa ile Gabi już waży?
Ounai, jak Maroko?
Wik, Zulu, Patrycja, jak samopoczucie?Kiedy macie następne wizyty?
Meggi, Dmg, jak u Was?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia, pracujemy w 4- osobowych zespołach. W moim jest przystojny Hiszpan... co tu dużo mówić 😜😂
Zdjęcia Hiszpanowi nie zrobię, ale pochwalę się smakami Maroka
Dziś zaczyna się Ramadan, tak że jutro za dużo nie zjemy i nie wypijemy.Annia, emdar, patrycja92, Nowastaraczka, asias86 lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:Ounai, weż podziel się tymi krewetkami.
Do kiedy zostajesz w Maroku? Raczej sama praca czy masz czas też coś zobaczyć?
Wracamy w piątek, lecimy do Paryża, potem Monachium, następnie Kraków i taksówką do domu. Natomiast nie ma pewności czy uda nam się wylecieć z Paryża bo są zaplanowane straszne strajki podobno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2023, 12:15
-
Annia, u mnie wszystko ok, jestem ostatnio trochę niewyspana bo Michałek wstaje o 5:30-5:40.
Mniej się udzielam bo tu ostatnio same tematy noworodkowo-ciążowe więc ciężko się wbić 😃
Lalia, my też mamy łóżko z Lanomeble, 200x90cm. Jest ok, chociaż ciężko się składało Ale póki co Michałek woli spać z nami- zwykle przychodzi do nas o 23 i muszę znosić jego kopniaki aż do 5:30😃
Ja miałam jechać w czerwcu na wyjazd z pracy do Warszawy na cały miesiąc ale zrezygnowałam, nie mam serca zostawić dziecka na tak długo (widzielibyśmy się tylko w weekendy)😕12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Ewa88 wrote:Tajka też właśnie myślę nad albikiem na zajączka ale właśnie się boję, że jeszcze to nie ten czas a szkoda żeby córka popsuła bo tanie to nie jest 🤔
Może już ktoś ma i się wypowie?
Tajka a może "odstąp" dziadkom cariboo a sami kupcie coś mniejszego 🤔
No właśnie różne opinie. Ogarnięty dwulatek może ogarnąć, chyba "mój pierwszy elemenatrz")jest najłatwiejszy.
Też się zastanawiałam nad taką opcją 😀 ale jakoś chyba chciałabym, żeby rowerek był od nas, nie wiem czemu 🤷♀️ -
Lalia wrote:Tajka, to są wymiary powierzchni spania, czyli materaca 😉
Musimy jak najszybciej zmienić mieszkanie 😀 -
Koleżanka, która ma polecała albika ale od 3 roku życia. My pewnie na urodziny w grudniu kupimy.
Ania, a co u mnie? W sumie sama nie wiem. Czekam na okres. Odstawiałam po 10 dniach leki wg zalecenia i liczyłam że dzisiaj już okres będzie, a tu cisza...
Za 2 tyg wracam do etatowej pracy już. Będę ciągnęła dwie (spróbuję w każdym razie), nie wiem jak, ale tak mało oszczędzamy, a serio nic takiego nie kupujemy. Nigdy na większe mieszkanie nie uzbieramy.
Oliwka 3 dzień kolejnej adaptacji w żłobku, wróciła po 9 miesiącach. Dzisiaj miała kryzys i krócej była. Po 2h do domu. Pon i wtorek ładnie było. We wtorek nawet spała w żłobku.
Mąż jedzie za 2 tyg, na tydzień za granicę z pracy i moja mama miała przyjechać mi pomóc, bo ja na 7 do pracy, żłobek od 7. Od 18 chciałam siadać do drugiej pracy. A tu bec. W niedzielę niosąc Oliwkę wywaliła sie,ja z Małą na Sorze bo głowa stłuczona, z nosa krew. Na szczęście jest ok wszystko. Mama za to ma rękę w gipsie i coś w nodze zerwane.
Jakoś będę musiała sobie poradzić ( jeszcze 3 razy jakoś psa wyprowadzic z mało ostatnio współpracującym dzieckiem ( czasami ubrać ją to dramat). Może tydzień uda mi się pracować od 8, ale wtedy Oliwka od 7.20 do 16.40 w żłobku. A to będzie jej praktycznie 3 tydzień. Nie wiem czy da radę tyle...O ❤️
Z ❤️ -
Hej, jestem i ja. Podczytuję Was, ale slabo mam siły, żeby coś pisać....Po wczorajszej chemii ( 3 czerwonej) poleguję sobie i walczę z mdłościami i ogólnie kiepskim sampoczuciem 😒. Wiem, że to wszystko minie, ale chwilowo jestem już tym zmęczona fizycznie ( psychicznie czuję się spoko bardzo).
Ania81, fajnie że do nas" wróciłaś", szkoda że takie historie się u Ciebie zadziały, ale na pewne rzeczy nie mamy w życiu wpływu, i im szybciej sobie to uświadomimy tym lepiej dla nas.Ściskam Cię mocno ❤️.
Tajka, moim zdaniem Albik zdecydowanie od 3 r.ż. Planuję kupić Julkowi tak na 3,5 roku.
Zulu, już dziś kciuki za pt wizytę ✊️😘.
Ounai, jak Maroko dość średnio mnie zachwyca, tak uważam,że jedzenie mają obłędne 😍😍😍😍. Duże zazdro😘Wik89, Ounai, Zulugula lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
My kupowaliśmy kilka razy Albika ale właśnie na 3 urodziny, według mnie wcześniej nie ma sensu
Ja chyba zamówię na Wielkanoc rowerek biegowy, i tak mieliśmy kupić na wiosnę to akurat wykorzystamy okazje 😅 u nas jest zwyczaj przygotowywania na dworze gniazdka dla zajączka, a że będziemy na święta u moich rodziców a tam tez mieszka ulubiony kuzyn Gustawa to na pewno będzie się cieszył 😊 zamówiłam jeszcze takie opakowania w kształcie marchewek i tam mu wrzucę kilka słodkości 😊
Poza tym Gustaw od wczoraj ma spuchniętego siusiaka, dzisiaj mówił że go boliidziemy na 15 do lekarza