Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku jak te nasze forumowe dzieciaczki rosną 😱 a Harisek jakie ma piękne włosy!!! To już prawdziwy kawaler! Za nas proszę trzymać kciuki bo jutro pierwszy dzień Melci w żłobko-przedszkolu 😱 Póki co razem spakowalysmy buty, ubranka na zmianę i pościel, obejrzałyśmy wszystkie filmiki z jej grupa na Facebooku, jak pytam czy idzie jutro do przedszkola to wola „taaaak, do dzieci” ale potem dodaje „z mamą i tatą” 😂 Trzymajcie kciuki! Emdar często o Tobie myśle i o tym jak ta czerwona chemia daje Ci się we znaki. Trzymaj się, już niedługo koniec. Karolina dużo zdrówka dla Matyldzi, oby jak najszybciej jej przeszło. I żeby Was nie rozłożyło! Megi Mela je w krzesełku z kinderkrafta ale czasami tez daje jej jeść po prostu przy jej małym stoliku
chociaż ostatnio to ona dosłownie podziubie delikatnie i resztę zostawia
emdar, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Inga, mówiłam, żearta nosi 92? No to kłamałam, nagle w tydzień tak śmigła nam że nosi już z h&m 98/104. Musielismy pojechać na zakupy bo wszystko za małe:/
Jakby co, to w Smyku stacjonarnie dziś -20% -
Zdrówka dla wszystkich chorujących !
Udanych wakacji dla urlopowiczów
My krzesła mamy trip trapy i to są najwspanialsze krzesła świata wg mnieminus to cena. U nas cały czas w użytku i to jedne z nielicznych mebli które zabieramy do nowego mieszkania.
U nas ciężki weekend. Zaczęłam powolne odstawienie od piersi Bartka . Było strasznie ciężko ale wczoraj udało się dać tylko do drzemki i na noc. I ten stan chce utrzymać mniej więcej 3 tyg. Za 3 tyg chciałabym w weekend przy pomocy meza odstawić karmienia nocne i skończyć karmic. Mam motywacje mąż mi obiecał ze weźmie na weekend majowy na 4 dni dzieci do swojej mamy a ja będę sama po raz pierwszy od 5 lat 😜
Ciezko jest cholernie, wczoraj trochę popłakałam ale dziś już lepiej.Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
nick nieaktualny
-
Melcia dziś była pierwszy raz w przedszkolu
strasznie się stresowałam, cała noc nie spałam! Nie spodziewałam się tego po sobie 😂 odprowadziliśmy ja razem z M. Pobiegła od razu do dzieci, ale co chwile przynosiła mi jakaś zabawkę żeby mi pokazać. Ja po 10 minutach wyszłam, bo szlam do pracy, a M. z nią został. Kolejne 10 minut nawet nie popatrzyła w jego kierunku wiec Pani kazała mu iść do domu, powiedziała żeby ja odebrał za 4 godziny, chyba ze będzie płakać to będzie dzwonić. M. przyszedł po nią o 11.30, a ona płakała ze nie chce wracać do domu 🤦♀️podobno bardzo ładnie bawiła się z dziećmi, wszytko ładnie zjadła, nie chciała tylko tańczyć jak dzieci tańczyły. Pani powiedziała ze jest bardzo samodzielna i rezolutna
zobaczymy jak będzie jutro, jutro to ja mam wolne
KarolinaMaria, Zulugula, dmg111, emdar, Suszarka, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny! Zulu, zaczęło się niewinnie, od czwartu wieczora lekki katar i gorączka ok. 38.5, do lekarza poszliśmy w sobotę bardziej dla świętego spokoju, a tu wymaz i grypa, niestety od soboty gorączkuje pod 40 st., doszedł lekki kaszel i brak apetytu. Nie jest źle, mimo temperatury ma dobry nastrój i gorączka schodzi po lekach. Dostała lek na grypę, my się póki co trzymamy, bierzemy ten sam lek profilaktycznie. Lekarka mówiła, że nadal jest dużo gryp 😞 mamy nauczkę, żeby jesienią się zaszczepić. Mam szczęście, że to 'tylko' B.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2023, 20:09
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm