Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulu, to szybko leci!
Naprawdę wspolczuje tych mdłości, tez mnie męczyły, a jak w końcu przeszły to odżyłam!
Książeczek nie czytam jeszcze, ale już częściej rozmawiamy, ostatnio byliśmy w Empiku na szybko po coś, Gucio oczywiście chciał kupować dla siebie ilestam książeczek, powiedzieliśmy mu, że tylko jedna, wybrał sobie, a potem się cofnął do alejki i wrocil z jakimś wielopakiem mini książeczek mówiąc, że to dla dzidzi w brzuszku 😀
Zulugula, KarolinaMaria, Suszarka, Inga28, dmg111, emdar lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Dużo zdrowia dla chorowitków. My rzutem na taśmę zaszczepiliśmy Mikołaja w grudniu na grypę.
Ja wczoraj miałam wizytę, Junior waży 1850g, ale zjechał z 90 centyla na 56centyl, niby norma, doktor się nie przejmuje, ale matka już wiadomo, że zwróciła uwagę.
Szyjka trzyma i długa czyli mam czas na przeprowadzkę. 🤣Wik89, KarolinaMaria, Inga28, Suszarka, emdar, dmg111, Zulugula lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Dużo zdrowia dla chorowitków. My rzutem na taśmę zaszczepiliśmy Mikołaja w grudniu na grypę.
Ja wczoraj miałam wizytę, Junior waży 1850g, ale zjechał z 90 centyla na 56centyl, niby norma, doktor się nie przejmuje, ale matka już wiadomo, że zwróciła uwagę.
Szyjka trzyma i długa czyli mam czas na przeprowadzkę. 🤣
Annia, a jak ułozenie - dalej miednicowo ? -
Ja ostatnio u sąsiadów podejrzałam nakładkę na zwykle krzesło, taką plastikową, przypinana pasem do krzesła. Takie podwyższenie dla dziecka. I chyba Mai to kuoimy bo ona nadal w antilopie, który robi się już dla niej za mały, a niedługo będzie użytkowany przez Gabrysie 😊
-
Nowastaraczka wrote:Annia, a jak ułozenie - dalej miednicowo ?
Cieszę się, że szyjka trzyma, bo mamy opóźnienie w wykończeniu ze względu na powtorki stolarskie i reklamację baterii umywalkowej.Wszystko już jest tylko czekam, aż stolarz naprawi usterki i niedociągnięcia.
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Kochane, ja właśnie cyknęłam sobie ostatnie pamiątkowe zdjęcie na oddziale Chemioterapii 💪👍( nie będę tęsknić). Uważam,że jestem wielka ❤️.
Wik89, Annia, KarolinaMaria, MoTyLeK🦋, dmg111, Meggi110818, Ladyo, Tajka, Enigvaa, Ulaa, Suszarka, Ewa88 , Ania81, Lulu83, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Dzis nadszedl ten piekny dzien. Malwina przespala cala noc, bez ani jednej pobudki na kyky! 🥰
emdar, Suszarka, KarolinaMaria, Wik89, Zulugula, Ladyo, Ania81, Nowastaraczka, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Ostatnio wypilam pol piwa somersby, tego malego (0,33 puszka) i juz czulam wiec po kieliszku szampana to pojde spac na tydzien 🤣🤣🔸28 lat
KarolinaMaria, byłam u gin wczoraj. Obraz owulacyjny. Dzisiaj zastrzyk i owu może być już w nocy. Pęcherzyk miał wczoraj 20mm i jest jeden, a nie jak ostatnio 5 🙈 więc teraz przytulanki i odliczanie do testu.
I... Pojawiły się wyrzuty i niepewności odnośnie pracy 🙈 jakby się udało (🙏) to jak ja im powiem 🤦Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2023, 18:01
emdar, Wik89, KarolinaMaria, dmg111 lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️