Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina a wy jeszcze ćwiczycie z małą u "naszej" fizjoterapeutki?
Pytam z ciekawości bo już nie pamiętam 😃
Oj te umysły dzieci są niezbadane, trzeba się z tym pogodzić i czekać na zmianę kaprysów...
Michaś ma już katar od 2 tyg. Zwykle ociągam się z wizytą u pediatry, bo nie lubię od razu lecieć ale teraz już zastanawiam się czy to już pora się pokazać u lekarza czy czekać dalej 😕
Ja się pochwalę dzieckiem. Kupiliśmy mu rowerek biegowy i pięknie sobie radzi, śmiga aż miło🙂Zulugula, Wik89, Ounai, Annia, Lalia, dmg111, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Edka, jest dokładnie tak jak Zulu mówi. Ja kiedyś wysłałam do żłobka Martę z bostonka bo myślałam tak jak Ty, że skoro raz miała to nie może mieć ponownie. I dzwonili do mnie do pracy żeby ja odebrać. Marta miała już 4 razy.
Iryska, a może to częściowo alergiczny katar? Drzewa teraz pylą, ja czuję już po sobie. Gratulacje dla Michasia. My wczoraj przywoezlismy z piwnicy Marcie wiekszy puky ale mężowi nie udało się go napompować, chyba dętki sparciały:/ -
Irysko gratuluję, mogłabyś wrzucić Michałka zdjęcie na biegowym rowerku, tak z boku? My z mężem ciągle nie umiemy sie zdecydować jak wysoko powinno być siedzenie i kierownica? A każde dziecko ma inaczej. Zalapał od razu? Miki próbuje na Cruzee, ciągle jest lepiej, ale to jeszcze "nie to". Za to na hulajnodze zasuwa jak demon prędkości i to opanował bardzo dobrze.
Emdar nawet nie wiesz jak miło się czyta, że kilka dni po operacji jesteś na spacerze. 😙
Tajka, według mnie zależy jak bardzo daje Ci popalić siedzenie z dwójką w domu. Jeśli jest ciężko to puść Maję do tego żłobka, jeśli dajesz radę to odwlekałabym to na tyle ile możliwe ze względu na choroby młodszej.
Ja miałam wczoraj wizytę, szyjka trzyma, nic się z nią nie dzieje, Junior ma ok 2366g i jest po środku skali we wszystkich pomiarach. 😊Lalia, Zulugula, Ounai, emdar, KarolinaMaria, Iryska, MoTyLeK🦋, Wik89, dmg111, Nowastaraczka, Suszarka, Belie lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
.
Annia, tak wygląda. Ale ja też nie jestem pewna czy nie ma za nisko siedzenia.
Ogólnie od razu załapał, chyba dlatego że parę razy miał okazję usiąść na rowerku kuzyna więc wiedział już o co chodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2023, 14:50
Annia, Lalia lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Irysko dziękuję, Miki ma bardzo podobnie ustawione, właściwie identycznie i ciągle się zastanawiam czy siedzonko ma być wyżej, ale wtedy ciężko było by mu wsiadać. Czyli Michałek umie już tym tak "śmigać"? Miki dzielnie próbuje, ale że jedzie utrzymując równowagę to są na razie momenty.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Irysko dziękuję, Miki ma bardzo podobnie ustawione, właściwie identycznie i ciągle się zastanawiam czy siedzonko ma być wyżej, ale wtedy ciężko było by mu wsiadać. Czyli Michałek umie już tym tak "śmigać"? Miki dzielnie próbuje, ale że jedzie utrzymując równowagę to są na razie momenty.
Pewnie Miki po prostu woli hulajnogę niż rowerek bo już wie o co chodzi w hulajnodze 🙂12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
A ja tylko napisze ze i na Bartka przyszła pora i od nocy z czwartku na piątek nie było kp.
Mogę szczerze napisać ze moj dzielny chłopak zniósł to lepiej niż ja i w zasadzie nie uronił ani jednej łzy. Dla mnie to ważne ze tak sie to odbyło i jestem dumna z siebie i niego
2 lata 3 miesiące bez dwóch dni w naszym przypadku pieknej przygodyWik89, KarolinaMaria, emdar, Zulugula, Enigvaa, Suszarka, asias86, Lalia lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Irysko, nie chodzimy na regularną fizjoterapię, ale tejpujemy stopy zgodnie z jej zaleceniami. Chcę znowu uzyskać decyzję o WWR, sama nam to radziła, żeby wzmocnić postawę Matyldy. Będziemy chodzić do tego samego ośrodka, ale do innej fizjo, no ta 'nasza' jest tylko do 16, a ja nie mogę ciągle urywac się z pracy.'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
KarolinaMaria wrote:Verita, myślałam ostatnio o Was. Super, że tak 'lekko' poszło. Czyli jak zwykle... My się martwimy, a potem okazuje się, że nie było tak źle
Tak ! Zdecydowanie :)po kąpieli na spokojnie patrząc mu w oczy powiedziałam ze nie będzie mleka, Ze bolą mnie piersi i już nie będzie piersi i „cycy „. Popatrzył ze smutkiem ale od tego momentu nie upomniał się już o pierś. Zasnął wtulony we mnie trzymając za rękę. Pierwsza noc ciężka, budził się co 1h ,mlaskał, ale nie płakał, przytulał się i zasypiał popijając wodę. Druga noc duuuuuuo lepsza , mam nadzieje ze każda kolejna bedzie coraz lepsza.
Myśle ze był gotowyWik89 lubi tę wiadomość
Synek styczeń 2021 -
veritaa wrote:Uwierz ze jesteśmy z mężem w szoku 😅
-
edka85 wrote:Myślę, że wiek tutaj swoje robi. Znacznie łatwiej odstawić dwulatka i mu wytłumaczyć pewne rzeczy niż roczniaka. W pewnym momencie dziecko w zasadzie same potrafi zgłosić gotowość do odstawienia. Chociaż mój najmłodszy sam się odstawił tak po prostu w 5 miesiącu życia. Tak więc i takie cuda się dzieją 🤷♀️
Może i tak aczkolwiek wszystkie przesłanki wskazywało ze lekko nie będzie bo w zasadzie cały czas karmiony był kiedy tylko chciał 😄 No może ostatni miesiąc nie karmiłam go w dzien bo właśnie szykowaliśmy się do tego weekendu i odstawienia ostatecznego. Córka wyjechała do babci , mąż w gotowości ze trzeba będzie wstawać, bujać , nosić a tu nicdziś rano cos przez sen powiedział cycy ale przypomniałam ze mleczka już nie ma i odwrócił się na bok i spi jeszcze 😁
Synek styczeń 2021 -
emdar wrote:Zdrowia dla Bartka ❤️. A jak Ty się czujesz? Jak się odnajdujesz w nowej sytuacji?
Dziękuję już jest lepiej z Bartkiem.
W sumie do dobrze, daje rade. Mama dużo pomagaKarolinaMaria lubi tę wiadomość
Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022