Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Suszi haha o kurde 😄 pierwsze co zamówie to te takie slodkie skarpetunie z aliexpress które tu dziewczyny zamawialy😆
Jakby co to rajstopy że smyka są spoko jakości ale te z auchan kicha straszna- mówię to ja, mama dziewczynki która odmawia zakładania spodni 😂Zulugula lubi tę wiadomość
-
Ounai idealnie zinterpretowała to co chciałam przekazać w moim poście.
Iryska tak samo.
Mając trzech synów moim największym marzeniem było mieć córkę ❤️ poczuć jak to jest być mamą dziewczynki. Dla mnie osobiście jest to dopełnienie mojej rodziny i jednocześnie spełnienie w roli mamy.
Widzę po sobie i po moim rodzeństwie, że my z siostrą mamy mega bliską relację z naszą mamą i bardzo nam na niej zależy. Z kolei mój brat, najmłodszy z rodzeństwa, jako dzieciak był mamusi synkiem, teraz jak jest dorosły, ma swoje życie i dziewczynę to jednak mama spadła na drugi plan, mimo, że zawsze mieli super kontakt.
Nie chciałam nikogo urazić, bo i synkowie i córeczki są wielkim darem i nie wartościuję płci ❤️ Ale ja sama zawsze czułam, że jako mama dziewczynki też będę się super czuła. Jak miałam długi czas dwóch synków, potem trzech to świetnie się czułam w roli mom of boys. Jednak w głębi serca bardzo, ale to bardzo marzyłam o córce
Ania81, Ounai, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ulaa wrote:Nie tak był mój przekaz.
Przez wiele lat byłam mamą samych chłopców i uważam, że mam super więź z moimi synami, ale jednocześnie wiem, że jest i będzie zupełnie inna niż z córką. Takie jest moje zdanie.Ulaa lubi tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:Oliwka potwierzona ospa. Dostała hascovir jeszcze. A tak to pianka i paracetamol.
Ja przechodziłam ospe jak byłam mała, ale jestem w trakcie starań, myślicie ze powinnam do gina iść po coś? Jestem 2 dni po owu.. -
nick nieaktualnyJa mam odwortine Motylku 3 chłopaków i b1 rodzynke.
Z chłopakami i córcia mamy super więzi, ale każda jest inna i każda jest tak samo ważna.
Z córką mogę pogadać o kobiecych sprawach. Chłopaków to raczej nie interesuje. Oni wola z tatą majsterkować, pogadać np o samochodach.
Córka jest już starsza i widzę że w Tatę jest wpatrzona. Teraz zaczyna naukę jazdy konnej, i tylko z tatą na stajnie. Mama już nie.
Za to chłopaki chcą spędzać ze mną czas, ale raczej na rozmowie, garną się by pomóc w kuchni.
Widzę że z wiekiem te nasze relacje i więzi się zmieniają.
MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUla ja cię rozumiem.
Powiem wam szczerze, że mimo że już więcej dzieci mieć nie będę. To czuję że brakuje nam jeszcze jednej dziewczynki w domu. Zawsze chciałam mieć 2 corcie. Niestety nie będzie mi to dane. Pogodziłam się z tym, choć czasami czuję smutek w sercu.
Kocham moje szkraby i czuję się super jako mom of boys and one princess.
Ulaa lubi tę wiadomość
-
Nadzieja, gratulacje ogromne 🍾💐!
Zulu, super że na prenatalnych wszystko ok❤️.
Ja wracam właśnie ze scyntygrafii kości: wszystko ok❤️🙏. Teraz czekam tylko na wyniki histopatologiczne.Ounai, Zulugula, Suszarka, Ania81, Wik89, Ewa88 , MoTyLeK🦋, veritaa, Lalia, KarolinaMaria, Enigvaa, Annia, dmg111, asias86, Nowastaraczka, Lulu83, Belie lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Zulugula wrote:Dawaj😄
10,62 zł 49%OFF | Stałe skarpety dziecięce z kokardkami bawełniane skarpetki dla niemowląt miękkie dziecięce długie skarpetki dla dzieci księżniczka skarpety do kolan dla dziewczynek 2022
https://a.aliexpress.com/_EwroWQV
Te też są z fajnej bawełny ale jeszcze nie prałam
7,94 zł 50%OFF | 1 para dziewczyny skarpetki bawełniane duża kokarda skarpetki piękny maluch dziewczyna pończochy dziecko rzeczy dla dziewczyny niemowlę Ctue skarpety do kolan 0-3 lat
https://a.aliexpress.com/_EuG3gW5
Tu świetnej jakości tutu, Marta ja miałam na roczek, ma fajne bawełniane majty
29,86 zł 44%OFF | Krótka dziecięca spódnica z tiulu spódniczka z Tutu dla dzieci Bloomers bujna mała bufiasta Skits Mesh Bow ubranie dla dziewczynki z pałąkiem na głowę
https://a.aliexpress.com/_EwBxwctZulugula lubi tę wiadomość
-
Zulu, specjalnie dla Ciebie, od dziś jest -20% w H&M online. Enjoy 🤣 nie polecam ubranek Newbie, w większości mają bardzo podłą jakość, a za regularną cenę to rozbój w biały dzień. Jak się będziesz lubować w kwiatowych printach i takich typowo dziewczyńskich, dopieszczonych rzeczach to celuj w ubrania handmade polskich producentów, Haydi, Helen itd., wyszukaj sobie na FB Beautiful Baby, tam mają rzeczy od tych producentów. Wiadomo że niektóre to kicz ale część naprawdę mega. Polecam na maxa rajstopy Condor, są drogie ale uważam że nie do zdarcia. Miałam ażurowe condory i tańsze z innej firmy, Condory po sezonie noszenia i prania są nadal jak nowe, te tańsze po jednym praniu całe w kulkach. Opaski ja kupuję z Ul&ka, zazwyczaj na black friday albo dzień kobiet jest -20%, na przejściowy czas mam od nich prążkowane komplety a na taką pogodę jak teraz opaski. Ale u Was to pewnie dopiero na wiosnę 😀 ubrania z Zary ja lubię, ale tylko te typowo wyjściowe (sukienki, eleganckie bluzki) i kurtki oraz dżins, Basic na co dzień w znacznie lepszej jakości ma moim zdaniem H&M. Więcej grzechów nie pamiętam 🤣
Wik89, Zulugula lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Zulugula wrote:Ej ja nie wiem jak ja ogarnę zakładanie rajtek 🤣 wydaje mi się to trudną rzeczą przy takim małym dziecku😛
Ja Guciowi zakladam rajstopki w zimne dni 😅 calkiem latwe to jest
Ja sie bardziej martwie higieną pupy 😅Zulugula lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ja z rajstopek polecam firmę Sówka. Fajne rajstopki jednokolorowe w kazdym możliwym kolorze.
Chociaż musze przyznać ze moja Ania bardzo rzadko nosi rajstopki. Do przedszkola nie chce bo jest to niewygodne i uciążliwie w toalecie.
Lubi sukienki ale do takich na codzień do przedszkola to zakładamy leginsy jednokolorowe
Tak teraz myśle ze garderoba moich dzieci to głównie rzeczy basic w jednym kolorze 😄😄Zulugula lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Zulu, ja Ci radzę, NIE WCHODŹ na stronę C&A 🙈 ja gdybym miała córkę to chyba tylko tam kupowałabym jej ubrania 🤭 wzory przepiękne, jakość mega i to co dla mnie super, to że ubrania dla dziewczynki są też w innym kolorze niż róż 😁
Zulugula, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
Na Zalando Lounge są crocsy w bardzo dobrej cenie, sandałki macałam w TK Maxx i się spoko zginają, na podwórkowo-piaskowe okazje w sam raz. Zamówiłam Jagodzie za cale 69zł.
Lalia zamówiłam te Clarksy z rybką, ale mam z nimi problem. Nie boisz się że jak się zmoczą to ten tekstylny materiał od środka będzie obcierać stopy? Wykonane naprawdę super, no ale tak do ogródka czy nad wodę to chyba średnio przez ten materiał w środku
W ogóle jestem zawiedziona, zamówiłam Jagodzie 3 pary sandałów do pomierzenia i wszystkie są do odesłania. Jedne są super, z Nelli Blu za chyba 69zł albo 79, ale za szerokie na jej nogę. W drugich dziwnie odstaje zapiętek mimo że podeszwa na długość jest w porządku. A trzecie to Lasocki z certyfikatem zdrowa stopa, nie idzie ich zgiąć a dziecko chodzi jak na szczudłach 💥 najlepszy dowód, że certyfikat zdrowa stopa można sobie wsadzic w...buty 🤣Ounai lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszi, zgadzam się, że ten certyfikat to często fikcja. A oglądałaś te?
https://ccc.eu/pl/dzieciece/dziewczece/sandaly/sandaly-lasocki-kids-gorky-ci12-gorky-03-ii-dz-fioletowy?gclid=EAIaIQobChMIl_qXtNXd_gIVgZKyCh1hJAdzEA0YAiABEgIQ-vD_BwE&gclsrc=aw.ds
Ja się złamałam i zamówiłam już teraz. Są naprawdę ok. Uważam, że lepsze od popularnych sandałów mrugały. No i fajny kolor, taki 'niebrudzący' 🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2023, 09:40
dmg111 lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm