Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
My tez mamy te ostatnie crocsy, były teraz z nami w Egipcie i jestem bardzo zadowolona. Melka tez je lubi, sama sobie je ubiera bo są łatwe w obsłudze. Nosi rozmiar 23 i crocsy ma 23/24. A tamie klapkowo/chodakowe jak na pierwszym zdjęciu kupiłam jej ostatnio w biedronce, różowe z psim patrolem 😂 ma je do babci na działkę, tez są fajne, a za grosze. Ostatnio był promocja chyba -50% na druga rzecz to serio wyszły taniutko.
dmg111 lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:
Mikołaj na działce, na wsi i jak chodzimy nad rzekę to nosi takie gumiakowe sandały, żeby mógł moczyć stopy podlewając, wchodząc do rzeki, grzebiąc w kamieniach na brzegu itp.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ania81 wrote:Ounai tak trzymaj, super to ujełaś
-
Suszarko, cały gar zupy poszedł do śmieci, bo mąż ją przypalił 🤦♀️🤦♀️ chciał alby się szybciej zagotowała i włączył na maksa płytę i zapomniał i sie całe dno zjarało. Oczywiście przelał i próbowaliśmy uratować, wrzucając kromkę chleba i surową cebule (tak wyczytalam) ale snak i zapach spalenizny pozostał... Więc... Pojechał po nowe składniki i nowa zupa już gotowa 😀 ale się wkurzyłam, bo jednak trochę kasy w śmietnik 😬
Sernik gotowy, dwie salatki też, jutro nuggetsy, frytki i kurczak z warzywami oraz tortille 😊 no i pyszny tort kici koci już się tworzy 🥰Suszarka, dmg111, KarolinaMaria, Lalia lubią tę wiadomość
-
Maja juz tok temu nosila crocsy u babci na podwórku i na wakacjach, w tym roku na pewno tez kupię 😊
Maja od 3 dni robi kupę na nocnik! Woła 🥰Suszarka, dmg111, Lalia, Ounai, KarolinaMaria, asias86 lubią tę wiadomość
-
Dla mnie te chodaki crocsowe są strasznie sztywne i nie wiem czy ja sama chciałabym w nich chodzić. Dziecku bym nie kupiła, chyba że faktycznie na chwilowe okazje w stylu przejście z szatni do basenu. Ten ostatni model sandałków ładnie się zgina i te mam dla dziewczyn, chodaki nie zginają się wcale. Iga nosi rozmiar 27, kupiłam jej 27/28 i są ok, mają lekki zapas, posłużą do końca lata. Jagoda nosi rozmiar 20, crocsy 19/20 były na nią za małe, wzięłam 20/21.
DMG, my latem spędzamy cały dzień w ogrodzie, jest trawnik, grządki, podlewanie, u teściów zbieranie ogórków i kopanie świeżych ziemniaków, no nie puszczę dzieci w skórzanych sandałach do rzędu z ziemniakami ani podlewać kwiatków, bo buty będą do wyrzucenia po jednym razie 😅 a jednak zbyt dużo spędzają czasu w tych butach żeby to było całkiem byle co i sztywne jak pal, zwłaszcza że Jagoda dopiero osiąga stabilny chód 🤷dmg111, Lalia, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Annia wrote:Suszarko, pamiętam, że pisałaś, że miałaś obrzęki w ciąży. Czy po ciąży zwiększył ci się rozmiar stopy? Jestem przerażona bo jakbym miała wymienić wszystkie buty to zbankrutuje...
Aniu ja pod koniec ciazy miałam o jeden większy rozmiar niż normalnie. W styczniu chodziłam w sandałach bo to były jedyne buty które mogłam założyc. Po połogu wszystko wróciło do normyAnnia lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Bo ja właśnie w ciąży z Mikim nie miałam w ogóle obrzęków, spuchłam na chwilę po CC, ale w 3 dni to zeszło, a teraz mam dość spore, niby fizjologiczne i naczytałam się o tej powiększającej się stopie i powiem Wam, że trochę się załamałam bo ja jestem ogromną fanką butów, a jeszcze w ciąży zanim zaczęłam puchnąć to sporo butów nakupowałam, bo ciuchów nie było sensu przez rosnący brzuszek.
Dmg, Veritaa czyli na dwoje babka wróżyła...Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Suszarko, pamiętam, że pisałaś, że miałaś obrzęki w ciąży. Czy po ciąży zwiększył ci się rozmiar stopy? Jestem przerażona bo jakbym miała wymienić wszystkie buty to zbankrutuje...
Annia lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Annia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Miało być ze w styczniu chodziłam w adidasach
nie w sandałach 🙈🤭
Ja ogólnie miałam bardzo dziwnie. Pierwsza ciąża żadnych tego typu przypadłości a rodziłam wrzesień czyli całe lato jak słońdruga ciąża i wtedy niestety puchłam a poród zima
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2023, 14:57
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Dziewczynki, a czy któraś z Was sprawdzała te buty?
https://www.51015kids.eu/boatilus
Mają naprawdę dobre opinie, a z kodem maj20 wychodzą po 39 zł 😅