Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Na zalando lounge kampania crocsow 😊
Aniu, ja miałam obrzęki w piwrwszej ciąży, nosiłam buty o 2 rozmiary większe, czyli 41 😀 ponad miesiąc. A po porodzie skończyło się na 40 i jest tak do dziś. Z Gabi nie miałam obrzęków.Annia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania, ja w ciąży miałam opuchlizny, zaraz po porodzie też byłam jak słoń, ale w żadnym wypadku nie zmianilam po ciąży butów na większy rozmiar. Od lat nosiłam 38/39 i tak zostało do dziś.
Annia lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:Suszarko, pamiętam, że pisałaś, że miałaś obrzęki w ciąży. Czy po ciąży zwiększył ci się rozmiar stopy? Jestem przerażona bo jakbym miała wymienić wszystkie buty to zbankrutuje...
Annia lubi tę wiadomość
-
Mąż pojechał z Mikim w góry do swoich dziadków...
Zamiast odpoczywać to tęsknię i najchętniej co godzinę dzwoniłabym co robią. Ach, te emocje matki, kto je zrozumie. 🤣
To trzymajcie kciuki za moją stopę, bo ja inaczej zbankrutuje. 🤣
Irysko, kiedy wylatujecie?Lalia, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Moi dzisiaj wracają . Mąż sobie świetnie poradził, naprawdę. Całej 4 zrobiła ta rozłąka dobrze
jeśli tylko macie możliwość polecam wyslac tatusiów z dziecmi czy to do swoich rodzicow czy po prostu na jakaś wyprawę tata i dzieci
mega sprawa.
Dzisiaj dopiero u Bartka widać jakaś tęsknotę tzn nie płacze ale mówił rano „ chce do mamy „Wik89, Iryska lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Zulugula wrote:Suszi, a takie podkolanówki to kiedy się zakłada?🙈 ogarniam, że na gołą nogę jak jest ciepło, ale zimą na rajstopy też, czy to juz jakaś profanacja? Tyle jeszcze nauki przede mną 🙉 wydaj jakiegos ebooka czy coś 😂
dmg111 lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Zulu, ale się cieszę, że wreszcie możesz radować się swoją ciążą ❤
Irysko, spokojnego pakowania!
Suszi, w temacie pakowania na wakacje jeszcze mi się przypomniało, że w zeszłym roku spakowałam Matyldę w taką torbę z Ikei do przechowywania w szafie. Widziałam to u UliPedantuli i u nas się to sprawdziło. Wypełniłam tę torbę jej garderobą na full, ją się dobrze przewozi, nie zajmuje tyle miejsca w bagażniku, co walizka, potem na miejscu wsadziłam ją pod łóżko. Ona jest otwierana od góry, otwierasz i widzisz wszystko co w niej jest. My zazwyczaj bierzemy tylko jedną walizkę, a resztę upychamy po sportowych torbach, bo zajmują mniej miejsca w naszym hatchbacku.
https://www.ikea.com/pl/pl/p/paerkla-pojemnik-na-ubrania-posciel-50395382/?gclid=EAIaIQobChMIhJuzwOvg_gIVVSqtBh1-mQWLEAQYAiABEgIcrfD_BwE&gclsrc=aw.dsWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2023, 15:57
Zulugula, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Iryska, jutro już wakajki. Spakowani? Ja już odliczam, zostało mi 6 dni roboczych do urlopu 😍 w tym tygodniu szkolę swojego nowego podwładnego i osobę na moje miejsce. A po urlopie wracam na 2 dni, ale to będzie tylko podbicie obiegówki, pożegnalne ciasto, zdanie sprzętu i tyle. Wczoraj mąż poprosił żebym mu pokazała gdzie będę pracować i był zachwycony
-
veritaa wrote:Moi dzisiaj wracają . Mąż sobie świetnie poradził, naprawdę. Całej 4 zrobiła ta rozłąka dobrze
jeśli tylko macie możliwość polecam wyslac tatusiów z dziecmi czy to do swoich rodzicow czy po prostu na jakaś wyprawę tata i dzieci
mega sprawa.
Dzisiaj dopiero u Bartka widać jakaś tęsknotę tzn nie płacze ale mówił rano „ chce do mamy „ -
Iryska wrote:Prawie spakowani. Jeszcze jakieś drobnostki jutro dopakuję i możemy ruszać 😃 Ciekawe co dziecko powie jak go obudzimy o północy 😆
od tego czasu wybieram wylot w dzień, ewentualnie powrót nocą.
-
Irysko bawcie się dobrze, czekamy na jakieś zdjęcia. Ja nigdy nie byłam na Zakhyntos więc chętnie popatrzę.
Dziewczyny, które rodziły SN bez indukcji, tego nie da się przegapić, prawda? Jakby poród się zaczął to się skapnę, co nie?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023