Gorące mamuśki 🤰❤️
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Na zalando lounge kampania crocsow 😊

Aniu, ja miałam obrzęki w piwrwszej ciąży, nosiłam buty o 2 rozmiary większe, czyli 41 😀 ponad miesiąc. A po porodzie skończyło się na 40 i jest tak do dziś. Z Gabi nie miałam obrzęków. Annia lubi tę wiadomość Annia lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 

Ania, ja w ciąży miałam opuchlizny, zaraz po porodzie też byłam jak słoń, ale w żadnym wypadku nie zmianilam po ciąży butów na większy rozmiar. Od lat nosiłam 38/39 i tak zostało do dziś. Annia lubi tę wiadomość Annia lubi tę wiadomość
- 

I matko, mam mnóstwo 😂 ale to muszę znaleźć więcej czasuBelie wrote:Ounai dzięki za polecajki. Kupiłam skarpetki z kokardkami 🥹😍
 Jak masz jeszcze jakieś takie polecajki z allie to daj znać😃 Belie lubi tę wiadomość
                                SYN 2015 Belie lubi tę wiadomość
                                SYN 2015
 CÓRKA 2020

Starania od czerwca 2025
 CP 2025 💔 7tc
 Usunięcie lewego jajowodu
- 

Mi po pierwszej! Zawsze nosiłam 40, a w trakcie ciąży i po został mi rozmiar 41 do dziś 🙈Annia wrote:Suszarko, pamiętam, że pisałaś, że miałaś obrzęki w ciąży. Czy po ciąży zwiększył ci się rozmiar stopy? Jestem przerażona bo jakbym miała wymienić wszystkie buty to zbankrutuje... Annia lubi tę wiadomość Annia lubi tę wiadomość
- 

Mąż pojechał z Mikim w góry do swoich dziadków...
 Zamiast odpoczywać to tęsknię i najchętniej co godzinę dzwoniłabym co robią. Ach, te emocje matki, kto je zrozumie. 🤣

To trzymajcie kciuki za moją stopę, bo ja inaczej zbankrutuje. 🤣

Irysko, kiedy wylatujecie? Lalia, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
                                Mikołaj 💗 07.09.2020 Lalia, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
                                Mikołaj 💗 07.09.2020
 Adam 💗28.05.2023
- 

Moi dzisiaj wracają . Mąż sobie świetnie poradził, naprawdę. Całej 4 zrobiła ta rozłąka dobrze jeśli tylko macie możliwość polecam wyslac tatusiów z dziecmi czy to do swoich rodzicow czy po prostu na jakaś wyprawę tata i dzieci jeśli tylko macie możliwość polecam wyslac tatusiów z dziecmi czy to do swoich rodzicow czy po prostu na jakaś wyprawę tata i dzieci mega sprawa. mega sprawa.

Dzisiaj dopiero u Bartka widać jakaś tęsknotę tzn nie płacze ale mówił rano „ chce do mamy „ Wik89, Iryska lubią tę wiadomość
                                Corka wrzesien 2018 18 cykl staran Wik89, Iryska lubią tę wiadomość
                                Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
 Poronienie listopad 2019 7tc
 Synek styczeń 2021
- 

Ja nie zakładam na rajstopy, ale w sumie kto zabroni, tylko chyba w pomieszczeniu gruba rajstopa i gruba skara to już będzie za ciepło 😅 ja kupuję raczej cienkie podkolanówki i zakładam je w okresie wiosenno - letnim, jak jest w miarę ciepło. Te grube moim zdaniem są użytkowe tylko zimą w pomieszczeniach, czyli np. jest imprezka, to zakładamy podkolanówki zamiast rajstop. A najbardziej lubię skarpwrki z jakimiś koronkami, falbankami albo kokardkami przy kostkach, latem do sandałów albo balerinek zakładam dziewczynom.Zulugula wrote:Suszi, a takie podkolanówki to kiedy się zakłada?🙈 ogarniam, że na gołą nogę jak jest ciepło, ale zimą na rajstopy też, czy to juz jakaś profanacja? Tyle jeszcze nauki przede mną 🙉 wydaj jakiegos ebooka czy coś 😂 dmg111 lubi tę wiadomość
                                Iga ❤️ 7.01.2021 dmg111 lubi tę wiadomość
                                Iga ❤️ 7.01.2021
 Jagoda ❤️ 7.04.2022
- 

Zulu, ale się cieszę, że wreszcie możesz radować się swoją ciążą ❤

Irysko, spokojnego pakowania!

Suszi, w temacie pakowania na wakacje jeszcze mi się przypomniało, że w zeszłym roku spakowałam Matyldę w taką torbę z Ikei do przechowywania w szafie. Widziałam to u UliPedantuli i u nas się to sprawdziło. Wypełniłam tę torbę jej garderobą na full, ją się dobrze przewozi, nie zajmuje tyle miejsca w bagażniku, co walizka, potem na miejscu wsadziłam ją pod łóżko. Ona jest otwierana od góry, otwierasz i widzisz wszystko co w niej jest. My zazwyczaj bierzemy tylko jedną walizkę, a resztę upychamy po sportowych torbach, bo zajmują mniej miejsca w naszym hatchbacku.
 https://www.ikea.com/pl/pl/p/paerkla-pojemnik-na-ubrania-posciel-50395382/?gclid=EAIaIQobChMIhJuzwOvg_gIVVSqtBh1-mQWLEAQYAiABEgIcrfD_BwE&gclsrc=aw.dsWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2023, 15:57  Zulugula, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
                                🦄 2021 r. Zulugula, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
                                🦄 2021 r.
- 

Iryska, jutro już wakajki. Spakowani? Ja już odliczam, zostało mi 6 dni roboczych do urlopu 😍 w tym tygodniu szkolę swojego nowego podwładnego i osobę na moje miejsce. A po urlopie wracam na 2 dni, ale to będzie tylko podbicie obiegówki, pożegnalne ciasto, zdanie sprzętu i tyle. Wczoraj mąż poprosił żebym mu pokazała gdzie będę pracować i był zachwyconySYN 2015
 CÓRKA 2020

Starania od czerwca 2025
 CP 2025 💔 7tc
- 

Zgadzam się, ja też z radością latam w delegację, mąż z resztą też 😂veritaa wrote:Moi dzisiaj wracają . Mąż sobie świetnie poradził, naprawdę. Całej 4 zrobiła ta rozłąka dobrze jeśli tylko macie możliwość polecam wyslac tatusiów z dziecmi czy to do swoich rodzicow czy po prostu na jakaś wyprawę tata i dzieci jeśli tylko macie możliwość polecam wyslac tatusiów z dziecmi czy to do swoich rodzicow czy po prostu na jakaś wyprawę tata i dzieci mega sprawa. mega sprawa.

Dzisiaj dopiero u Bartka widać jakaś tęsknotę tzn nie płacze ale mówił rano „ chce do mamy „SYN 2015
 CÓRKA 2020

Starania od czerwca 2025
 CP 2025 💔 7tc
- 

My tak raz lecieliśmy jak Tymek miał 10 miesięcy I niestety nie mam dobrych wspomnieńIryska wrote:Prawie spakowani. Jeszcze jakieś drobnostki jutro dopakuję i możemy ruszać 😃 Ciekawe co dziecko powie jak go obudzimy o północy 😆 od tego czasu wybieram wylot w dzień, ewentualnie powrót nocą. 
                                SYN 2015 od tego czasu wybieram wylot w dzień, ewentualnie powrót nocą. 
                                SYN 2015
 CÓRKA 2020

Starania od czerwca 2025
 CP 2025 💔 7tc
- 

Irysko bawcie się dobrze, czekamy na jakieś zdjęcia. Ja nigdy nie byłam na Zakhyntos więc chętnie popatrzę. 

Dziewczyny, które rodziły SN bez indukcji, tego nie da się przegapić, prawda? Jakby poród się zaczął to się skapnę, co nie? Mikołaj 💗 07.09.2020 Mikołaj 💗 07.09.2020
 Adam 💗28.05.2023