Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dmg, z rabatem zdecydowanie się opłacają! Wyszły za ok. 111 zł. Są szerokie w paluszkach, dobrze trzymają kostkę.
Edit i wiadomo... 'niebrudzące'!!! 🤣 dla mnie jasne buty dziecięce to zmora. Wyglądają ładnie tylko jak są nowe. Najbardziej lubię właśnie takie na beżowych podeszwach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2023, 09:59
dmg111 lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
dmg111 wrote:A powiedzcie mi kiedy używacie te sandałki do wody? Bo nad morzem biega na bosaka, na placu zabaw w zwykłych sandałkach, u rodziców na ogródku też na bosaka lub w sandałkach i nie wiem teraz kiedy te wody 🤭 a kusza mnie te crocsy, bo są słodkie 🤭
dmg111 lubi tę wiadomość
-
Super mi idzie praca w piąteczek, nie ma co! SIedzę na forum z trzecią kawą 😛
Lalia, Mati miała te ostatnie w zeszłym roku (inny kolor, grantowe z czerwonym). Ja sobie je chwaliłam, chodziła w nich do piaskownicy, na działkę babci. Nie mają zapiętka, ale wg mnie ładnie w nich chodziła i były baaaardzo praktyczne pod kątem mycia. No i coś co Grażyny lubią najbardziej: bez problemu je sprzedałam za połowę ceny. Na 90% w tym roku zamówię te same.
Edit pociła się w nich stópka, ale już kiedyś tutaj pisałam, że przy 30 st. stopa poci się w każdych butach, więc dla mnie to nie jest duży minus. Ja na Twoim miejscu celowałabym w takie na działkę do dziadków. Te Wasze są super, ale podobnie jak Suszi zastanawiałam się, czy one szybko schną i czy mokry materiał nie obetrze stopy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2023, 10:49
dmg111, Lalia lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Lalia wrote:
W tym sezonie Marta ma właśnie te z cienszego plastiku ale w wersji tej u góry
dmg111 lubi tę wiadomość
-
A mnie sie poki co w ogole nie podobaja ubranka dziewczęce dla niemowlakow 🙈 przegladam przeglądam i nic. Jeden komplecik w hm kupiłam, ale bez przekonania. No ale u mnie jeszcze plec niepotwierdzona, w poniedzialek sie dowiem na pewno - mam nadzieje, bo mam usg polowkowe
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Chyba mamy progres w odpieluchowywaniu, od wczoraj ładnie wola na nocnik, kilka wpadek było ale jednak przewaga była na nocnik 😊 Dzisiaj na razie tylko jedna wpadka a tak to 5 razy tez ładnie sam zawołał. Więc idziemy chyba w dobrą stronę 😊
Lalia, dmg111, Zulugula, Ounai, KarolinaMaria, Iryska, Wik89, Suszarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny