Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia, z tym nocnikiem to myślę że następna proba będzie u Was udana
gdyby nie ta blokada to pewnie byłoby po temacie. Jeśli chodzi o wołanie na siusiu, czy też innego rodzaju komunikowanie - to z tego co obserwuję po dzieciach z rodziny czasem się to pojawia dopiero po jakimś czasie. Ja Igę daje na nocnik jak widzę że się kręci, przebiera nogami, zaciska kolanka itd., po prostu wyraźnie widać że chce siku i sądzę że to nic złego - zapewne potrzebuje czasu aby to co w danym momencie czuje nazwać odpowiednimi słowami. I żeby nie było, nie mówię o chamskim wysadzaniu i trzymaniu na siłę "póki nie zrobi", tylko o reagowaniu na sygnały dawane przez dziecko.
Wik89, Lalia lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Laila ale sprobowalas i wiesz ze jeszcze to nie ten moment wiec chyba ok nic na sile 💪
My w następnym tyg jedziemy do teściowej i znowu podejmę się tego wyzwania a jak nie pyknie na te 4 dni to dopiero aż będę ba l4 bo narazie jestem jeszcze aktywna ale tylko dlatego ze lubię swoją prace i mam taka dość elastyczna możliwość pracy 😊Lalia lubi tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Lalia, wspolczuje z tym palcem, do chrzcin sie nie zagoi, moze do jakiegos wesela juz tak 😀
Jaka masz kreacje?
Fajny update! My tez tak mielismy, ze raz zaczelismy odpieluchowanie, ale uznalismy ze za wczesnie i potem po chyba 2 tyg wrocilismy do tematu. Jak juz tu pisalam i tak bylo sporo wpadek, a teraz od 2 tyg w ogole ma Gucio totalny regres w tym temacie (jesli chodzi o drzemki i noce), ale ja mysle ze to wszystko normalne
A z siusiu nadal, jak widze ze kreci sie, zaciska nogi to tak jak Suszi proponuje nocnik (czasem naprawde ciezko go oderwac od zabawy czy czegos na czym jest w danej chwili skupiony) i jak tylko siadzie to od razu leeeeci strumien
Tez zrobie maly update, u mnie 26 tydzien sie skonczyl wlasnie, wszystko ok poza tym, ze nie moge spac, ale mysle ze to moze byc natlok roznych obowiazkow, natomiast pracuje do konca tygodnia, wiec bedzie zaraz oddech. Co prawda bede rozne tematy uczelnine jeszcze w czerwcu ogarniac, ale to juz w innym tempie zdecydowanie
Imienia dla corki nadal brak
Kiniusia, gratulacje!
Zulu, spojrzalam na stopke, wow, dzieci beda mialy urodziny tuz oboksuper! Ja mam z siostra dzien po dniu i bardzo to lubimy:)
Wszystkiego najlepszego dla naszych dzieci! 🌸
Zulugula, Lalia lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszego święta !!
Ja z tej okazji wzięłam sobie urlop a dzieci są w placowkach 🤣🤣🤣
A tak poważnie to mam kilka spraw do ogarnięcia, wczoraj mieliśmy festyn w przedszkoli dzisiaj jest w żłobku . Pogoda piękna chce sie żyćZulugula, KarolinaMaria, Suszarka, Wik89, emdar lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Cześć 😉
Nie dam rady nadrobić...
Dawno mnie nie było, ale ostanio nie wyrabiam na zakrętach. Miesięczna przerwa od żłobka dała w kość, kombinowanie co "zrobić z dzieckiem", praca na dwa etaty, plus dołożyłam jeszcze lekcje angielskiego. Spanie po 3h dziennie nie było dobre 🙈 Ospa przeszła szybko ale później paskudny gil był i z wymazu bakteria i konieczny antybiotyk, wirc kolejne 10 dni leczenia. Plusem jest to, że w tym czasie Oliwka sie odpieluchowala. Tydzien wpadek, a później już bez. Teraz to w ogóle samoobsługa. Sama chodzi do wc na nocnik, ściąga ubranie, robi co trzeba, wyciera się, wyrzuca do WC i spuszcza🤣
Mnie jak to przystało na wiosno /lato zaczęło coś rozbierać, więc pewnie weekend spędzę kursując się 🤦O ❤️
Z ❤️ -
My też zahaczyłyśmy dziś o H&M. Mati zmaterializowała kasę od dziadka 🛍🤭 kupiłyśmy bluzę z kapturem, legi na zimę i 3pak rajstop.
Edit patrzę na to zdjęcie i słyszę w głowie piosenkę z Pretty Women 😁 takiego R. Gere'a za zięcia to ja bardzo chętnie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2023, 05:15
Suszarka, Iryska, Zulugula, edka85, Lalia, veritaa, Annia, emdar, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Karolina, widać córka lubi modowe zakupy
-
Hahaha Zulu no nie dziw sie, dzisiaj w nocy bylo ochlodzenie, Tomcio chcial byc odpowiednio przygotowany 😀
Kupilam online sandalki z CCC dla Gucia i przyslali mi dwa rozne rozmiary, czytalam ze i u Was jakies dziwne przesylki
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
KarolinaMaria wrote:Edka, bywamy w galeria naaaprawdę rzadko, więc pewnie stąd ta radość i podniecenie. Torba już spakowana?
Tak, spakowana, ale myślę, że i tak się przyda dopiero w okolicach 40tc.
Zulu, u mnie są wiecznie skarpety do sandałów. Nie ma siły, aby ich przekonać bez 🤦♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2023, 08:15