Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulu, u nas jest faza na sukienki i rajstopy. A przecież nigdy nie robiłam z niej princess girl... Ostatnio nawet spała w rajstopach 🤣 prosi o 'topki' i nie przegadasz.
Zulugula, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Wrzucam na chwilę Adasia.
Proszę nie cytować. :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2023, 17:51
MoTyLeK🦋, KarolinaMaria, Zulugula, Enigvaa, Lalia, emdar, Inga28, Iryska, edka85, Suszarka, asias86, Nowastaraczka, Ulaa, Ania81, Wik89 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zulugula wrote:Sezon na skarpety do sandałów u nas ponownie otwarty✌🙈 mało tego w tym roku dochodzi niechęc do krótkich spodenek ale z tym po czasie się udaje.
A co do skarpet to chyba kupię takie dziewczęce rajtuzowe, żeby choc trochę chłodniej mu było, wilk syty i owca cała 😄
Edit: jeszcze na noc każe sobie zakładać gdzie zawsze spal bez 🤡
Malwina zbija pione. Zrobiła nam aferę że ma dziurę w spodniach a to były po prostu 3/4 😂Zulugula, Suszarka lubią tę wiadomość
🔸28 lat
KarolinaMaria zdjęcie Matyldzi wspaniałe! Tylko nie wiem czy dla Was dla rodziców to dobry finansowo zwiastun na przyszłość, że od małego jest fanką zakupów.
Meggi, dobrze, że się odezwałaś!
Motylku no to może jeszcze jeden bobas? 😅Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Anniu, Adaś cudny 💙💙💙
Chrzciny mamy w tej samej restauracji, co mieliśmy chrzciny Olusia, tylko u nas tak naprawdę to bardziej uroczysty obiad niż impreza 😅 mamy zamówiony obiad dwudaniowy, tort w ramach deseru, a dodatkowo na stole owoce, trzy rodzaje ciasta, ciepłe i zimne napoje i tyle 😊
Msza jest o 12:30, obiad mamy umówiony+/- na 13:45 ale myślę że ok. 16:30-17:00 to będzie już po wszystkim, co nam akurat bardzo pasuje, bo dzieci i tak będą umęczone, więc spokojnie wrócimy do domu na kolację, kąpiel itd 👌
Edit:
A ogólnie to będziemy mieć w ogóle 18 osób, bo zaprosiliśmy tylko naszych rodziców, mojego brata, chrzestną Kacperka z córką o mężem, chrzestnego Kacperka z bratem i rodzicami oraz naszych dziadków (dwie babcie i dziadka) 😊
Gdybyśmy chcieli zapraszać całe rodzeństwo naszych rodziców z rodzinami to byłoby z 50 osób 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2023, 10:40
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:Edka, wszystkie dzieci rodziłaś mniej więcej w terminie? Samo się zaczynało?
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:No dobra, rajtki. Jest fajna wyprzedaz w CA, któraś kupowala tam rajstopy dziecku? 3pak za 28zł to chyba tanio , pytanie jak z jakościąIga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
U nas od dwóch tygodni bez pampersa. Jedna wpadka, ale to po śnie. Śpi co prawda w pampersie ale co noc jest suchy.
Kłopot w żłobku z kupa bo nie mówi i chowa się a potem zdejmuje majtki i tak sobie stoi. Jestem w szoku ze to tak poszło zwłaszcza że Kubuś lubi mieć swoje zdanie.
Bartek przygotowuje się do siadu. Dalej mało waży choć dość sporo je. Rozszerzenie diety też idzie dobrze.
Tajka a jak Gabi?Wik89 lubi tę wiadomość
Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Annia, Adaś przesłodziak
Lalia, ja uważam, że takie kameralne imprezy są najlepsze. Jeśli rzeczywiście miałabyś kontakt z tymi 50 osobami to co innego, ale zapraszanie kogoś tylko dlatego, że jest rodzeństwem dziadków chrzczonego berbecia jest bez sensu. Ja mam taką sytuację w rodzinie ojca. Jego siostrzeńcy zapraszają nas na chrzciny i komunie swoich dzieci. Nie, że jestem nierodzinna, ale mamy do nich 300 km, ja mam kontakt przede wszystkim z kuzynami, a dla ich dzieci to ja jestem jak daleka ciocia z Ameryki, nie widujemy się za często, nie jestem ich chrzestną i o ile samo zaproszenie jest miłe, to naciski, że musimy być już nie. Mój brat to olewa i nie jeździ, zawsze zasłaniając się pracą. Ja nie pojechałam na jedną komunię i strasznie się wszyscy pobrażali, żona kuzynka, a mama komunisty, była bardzo oburzona, że nie chcę przyjechać ;/ ciotka też nie lepiej się zachowała. Tam są zawsze imprezy na 40 osób i nie da się z nikim na spokojnie pogadać.Lalia lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Aniu, Adaś jest śliczny i chyba całkiem podobny do Mikołaja ❤️❤️❤️
Mati jaka królowa zakupów
Fajnie, że taka z niej dziewczyneczka.
Polka to chłopaczarają interesują tylko pociągi, auta które się zderzyły i udanie, że jest dźwigiem
Chodzi w ubraniach dziewczyńskich ale totalnie zlewa w co ją ubieram.
U nas 2 dzień odpieluchowanie i do tej pory 2 wpadki - na całe szczęście bo zaczęłam totalnie na spontanie z powodu odparzonego dupska i nie przygotowałam się z ilością majtek - mamy aż 3 pary. Lece zaraz do Pepco, mam nadzieję że będą jakieś.
Na noc wczoraj założyłam pampersa bo Pola pije mleko na noc i w nocy 1 raz.
Lalia, super ze usłyszałaś o Olusiu same dobre rzeczy. To jest bardzo ważne! Plus to rezolutny chłopiec i zaraz ruszy z mową. Mojej koleżanki z pracy synek ma 3,5 roku i duże opóźnienie mowy, przyznam że nawet ja się trochę o to martwiłam a teraz jak nagle ruszył z kopyta to nie chce przestać gadać.asias86, Lalia lubią tę wiadomość
-
Iryska wrote:Ja jak zwykle na ostatnią chwilę z butami...
Jakie sandałki kupujecie dzieciom -odkryte czy zakryte palce?
Ogólnie zamówiłam jakieś Lasocki Kids za 99 zł i Primigi za 159 zl i te z Lasockiego mają dużo bardziej miękką i elastyczną podeszwę. Ale oczywiście Primigi są śliczne, a Lasocki takie se😃Iryska lubi tę wiadomość