Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Inga nie pomogę, bo ja takich straszaków nie miałam. W 1 ciąży to miałam indukcję, a teraz jak mnie rano obudził silny ból miesiączkowy to nie miałam wątpliwości, że coś się dzieje, bo kompletnie nie przechodził, a po chwili zaczęły wody cieknąć.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Za Mikołaja właśnie mam wymarzony pierscionek, taki jaki zawsze chciałam, a teraz właśnie się zastanawiam. Z jednej strony UWIELBIAM biżuterię, ale no córki nie mam i komu ją przekażę? No chyba, że wnuczce.
Inga, masz już termin CC?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Anniae, ja byłam z Kacperkiem jak miał 4 tygodnie i 1 dzień i dla tamtego wieku było ok, ale mieliśmy się zgłosić po trzech miesiącach do kontroli 🙂
Annia lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Anniae, ja byłam z Kacperkiem jak miał 4 tygodnie i 1 dzień i dla tamtego wieku było ok, ale mieliśmy się zgłosić po trzech miesiącach do kontroli 🙂
Karolina, weź pospamuj trochę zdjęciami Bałtyku. Bardzo bym się chciała wybrać we wrześniu nad nasze morze, ale mąż niezbyt ma ochotę na taką trasę.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Mój lekarz niestety nie pracuje w szpitalu
tam gdzie rodziłam Gustawa to szpital zamknęli 2021r.
Na razie będę próbowała umówić się do normalnego szpitala, dużo osób poleca, że robią dobre cięcia i w sumie mam do niego najbliżej. Gdyby nie chcieli umówić to druga opcja to Medfemina -
Annia wrote:No właśnie teraz mam zalecenie, że w pierwszych 2 tygodniach życia, ale wiecie nie jestem jakaś patomatką, ale to nierealne wyrobić się w tym terminie, bo nadal czekam na akt urodzenia a zatem za pesel. Ostatnio też robiliśmy później - 4 tydzień i musieliśmy jeszcze raz iść tak jak piszesz, że nie było tych jąder kostnienia i trzeba było robić kontrolę.
Dziękuję za odpowiedź!
Mamasity, co mam sobie wybrać za urodzenie Adasia: jakąś fancy torebkę czy biżuterię?Coś mi się należy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2023, 16:36
Annia, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Annia, bardzo proszę
Jak Twoje stopy? Zeszła opuchlizna? Rozmiar wrócił?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2023, 10:30
Inga28, Ounai, Annia, Nowastaraczka, Zulugula, Iryska, kiniusia270, asias86, Suszarka, dmg111, emdar lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Karo, bajecznie tam u Was. Zazdroszczę. Uważam, że Bałtyk ma jedne z lepszych plaż w Europie. Tak! Opuchlizna zeszła, ja już zapomniałam, że mam takie chude nogi w kostkach, łydkach, stopach. Wydaje mi się, że rozmiar wrócił, sandały są dobre, ale adidasów nie sprawdzałam. Cellulit też się wyraźnie zmniejszył jak ta woda zeszła. No trzeci raz się chyba w tą ciążę nie bawię.
Ounai, niby masz rację z tą biżu, ale ostatnio sama nie wiem co bym chciała... Z Mikołajem to już w ciąży miałam upatrzony pierścionek.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Anniu, ja po narodzinach Mai dostałam złoty naszyjnik z wisiorkiem stópek i grawerem "Maja 27.04.2021", a po narodzinach Gabi wisiorek "Gabi 26.11.2022" i są dwa wisiorki na jednym łańcuszku. Tylko muszę zanieść do naprawy bo już łańcuszek urwany przez Gabi 😀
I planuję zrobić sobie też prezent w postaci bransoletki z koralikiem zawierającym moje mleko i kosmyki włosów dziewczynek oraz tabliczkę z imionami. Te karmienie było dla mnie takie ważne i chcę mieć pamiątkę z tym związaną.
Planuje też kocyk patchwork z pierwszych ubranek dziewczynek 😊 -
Lalia, jak zawsze w punkt 🤩
Ja mam wrażenie że nie ogarniam. Gsyby nie psycholog i jej książka, której cytaty wielokrotnie stawiają mnie na nogi, to byłoby jeszcze gorzej 🤦♀️
Nie wiem czy dobrą decyzję podjęliśmy odnośnie żłobka. Maja wraca stamtąd jak nie ona. Ma dziwne zachowania, krzyczy non stop itd. Ostatnio szła chodnikiem czworakiem 😀 oczywiście te zachowania mogą wynikać z wieku a nie żłobka. -
Anniu ja bym brała biżu. Jak chłopcy będą brać śluby to najwyżej im dasz do przetopienia na obrączki.
Ja nie dostałam nic za urodzenie dzieci. A nie, przepraszam, jak się Jagoda urodziła to dostałam JEDNĄ różę. Sama zadbałam o prezent dla siebie kupiłam sobie złotą celebrytkę z trzema serduszkami. Ciekawe, czy kiedyś trzecie serduszko będzie do kogoś należećw tym roku nie dostałam też nic na dzień matki, nawet mąż nie przysłał dziewczynek z życzeniami. Już mu to wypomniałam, było mu głupio ale w sumie co z tego, już i tak nic to nie zmieni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2023, 21:55
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
asias86 wrote:Kubuś w żłobku złamał rękę
https://zapodaj.net/f50d317103ce7.jpg.html -
Asia, oby szybko się zagoiło! Dużo zdrowia dla Kubusia, a dla Ciebie siły, domyślam się, że nie ma lekko z energicznym 3latkiem w gipsie 😬
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2023, 23:01
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Asia, łącze się z Tobą w niedoli...Julek w ndz ( niefortunnie spadając z hamaka) złamał obojczyk 😒. U nas na szczęście bez gipsu, tylko orteza i "tylko" dwa tygodnie, ale wiem o czym mówisz z tym utrzymaniem dziecka na miejscu🤯😱🤯. Dużo siły dla nas kochana💪🙏❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2023, 09:19
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙