Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZulugula wrote:Suszarko Dziewczyny cudowne krakowianki😍
Asia Emdar o kurcze ale musiałyście mieć przeżycie. Szybko dochodźcie do formy
Madziulix co u Ciebie?
Pęcherzyk był do pęknięcia także wczoraj chyba była owulacja. Od soboty zaczynam brać proga bo nie mam jak zbadać w tym cyklu a nie chce go tracić wiec wezmę na własna rękę bo miałam brać dopiero za miesiąc 🫣
Jak Ty się czujesz? 😘 -
nick nieaktualnyZulugula wrote:Madziulix ogólnie nie narzekam, bo nie ma na co ale ta ciąża jest inna, z Tomciem zupełnie nic mi nie było a teraz miałam troche mdłości w I trym i teraz na dniach zwymiotowałam kilka razy. W tym tygodniu miałam kryzys, bo dostałam plamienia i boleści brzucha, ale już przeszlo, najprawdopodobniej od jelit.
No a ja za Was cały czas trzymam kciuki😘
Ounai o kurczę ale Was dopadło. Szkoda że akurat przy takiej okazji -
Zdycham ale muszę się pochwalicie pomiędzy jednym rzygiem a drugim 😂
Mój Tymek zajął 7 miejsce w ogolnopolskim konkursie matematycznym, w rankingu na całą Polskę ❤️ rośnie mi geniusz ❤️❤️❤️Iryska, Suszarka, asias86, KarolinaMaria, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
Zulu, biorąc pod uwagę że dopiero 7 dni przepracowalam w nowej pracy to nawet się cieszę. Na Śląsku leje, mieliśmy jechać do Krakowa i tam u Was podobno też miało lać więc mniejszy żal. A tak serio to czuję się tak fatalnie, że jest mi wszystko obojętne. Wczoraj wymiotowałam i biegałam na sedes z biegunka co 15 min. Tak się bałam że już przestałam jeść i pić, bo tak ze mnie wszystko chlustało, mąż przed 22 poszedł mi do żabki po colę z cukrem, wypiłam dosłownie pół kubka i trochę wody i teraz znowu obudziły mnie torsje. Śpię w salonie bo stąd mam szybciej do kibelka 😂
Zastanawiam się czy to nie jakiś rota bo dzieci szczepione i Marta w ogóle biegunki nie miała a zwymiotowała 4 razy tylko, Tymek zwymiotował raz, za to my z mężem co kwadrans na dwie strony. No ale nie będę żadnych próbek wozić do badań więc to takie gdybanie. Tak czy siak panują jelitówki bo moja mama w Krk mówiła że też tyle co przeszła, wczoraj jej się skończyło a nie miała z nami kontaktu -
Wszystkie dzieciaki słodkie.
Dziewczyny Adaś jest na Bebilon Profutura DuoBiotik i ma problem ze zrobieniem kupy od 2 dni, robi, ale zanim zrobi to się pręży, płacze, męczy... Sama nie wiem czy to dyschezja czy już mu zmienić mleko na Bebilon comfort na zaparcia. 😖 Kp też jest, ale tak pół na pół, w nocy więcej.
Ounai, szybkiego powrotu do zdrowia.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia, zostańcie na tym bebilonie który macie. Jak się bardzo męczy od kilku dni to zrób wlewke Mellilax. Iga miała koszmarne zaparcia, ten Bebilon Comfort nic nie dawał, wręcz pogarszał sprawę. Skończyla 3 m-ce i problemy się skończyły bo układ trawienny dojrzał. Jagodzi nie zmieniałam już mlek (do 4.5 mca kiedy to wyszło podejrzenie alergii). U niej też po 3 miesiącu było już znacznie lepiej. To chyba niestety jest wpisane w te pierwsze tygodnie, że dziecko się uczy trawić w dość bolesny sposób
Annia lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Dziewczyny a jak z takim dopiero co odpieluchowanym bobasem na wakajki? 🫠 Leo jeszcze jest na samym poczatku tej drogi ale sie tak zastanawialam jak sie to ogarnia przy dluzszej podrozy 😬
-
Ladyo wrote:Ounai a może to jakiś wirus egipski? My tez przywieźliśmy do Polski… a moja mama i teściowie mieli objawy dopiero kilka ładnych dni po naszym powrocie. Strasznie nas wszystkich przeczołgało…
Annia zgadzam się z Suszi w 100%
Nowastaraczka po prostu robicie częściej postoje i pytasz czy mu się nie chce siku.
Edit na 99% żłobek. Moja mama wczoraj przyjechała a dzisiaj już wymiotuje, czyli to jakiś mega szybko zarażający wirus. A ja wczoraj byłam w wydziale komunikacji:/ mam nadzieję że jikogo tam nie zaraziłamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2023, 15:14
Annia lubi tę wiadomość
-
Suszarka wrote:Annia, zostańcie na tym bebilonie który macie. Jak się bardzo męczy od kilku dni to zrób wlewke Mellilax. Iga miała koszmarne zaparcia, ten Bebilon Comfort nic nie dawał, wręcz pogarszał sprawę. Skończyla 3 m-ce i problemy się skończyły bo układ trawienny dojrzał. Jagodzi nie zmieniałam już mlek (do 4.5 mca kiedy to wyszło podejrzenie alergii). U niej też po 3 miesiącu było już znacznie lepiej. To chyba niestety jest wpisane w te pierwsze tygodnie, że dziecko się uczy trawić w dość bolesny sposóbMikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Nowastaraczka wrote:Dziewczyny a jak z takim dopiero co odpieluchowanym bobasem na wakajki? 🫠 Leo jeszcze jest na samym poczatku tej drogi ale sie tak zastanawialam jak sie to ogarnia przy dluzszej podrozy 😬
Annia rozumiem Cię doskonale, pamiętam jak dziś noce kiedy kursowałam tylko między jedną a drugą bo obie KONIECZNIE chciały mamę, nieraz budząc się nawzajem 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2023, 19:58
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Nowastaraczka wrote:To w aucie to pikus ja mam taki scenariusz na mysli typu autobus do hotelu albo samolot a toaleta zajeta😵💫Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022