Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulu, jesteś ostatnią osobą którą bym podejrzewała o jakieś hamowanie dziecka czy coś 😁 ja tylko napisałam bazując na swoich przemyśleniach, jeszcze w zimie myśl o placówkach mnie doprowadzala do płaczu (serio). Udało mi się to przerobić w głowie, może ktoś weźmie coś dla siebie z tych moich wywodów 😅 nie chciałam, żebyś się źle poczuła przez moje słowa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2023, 07:26
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ja rozszerzyłam bo mi sie przypomniała ta metoda a wiem że czasami robimy to bezwiednie więc pomyślałam że komuś może to pomóc. Nam to bardzo pomogło z Tymkiem bo on bardzo płakał w przrdszkolu, mówił rano że nie chce ram iść i to sporo ułatwiło.
Suszarka lubi tę wiadomość
-
Super ze wszystkie przedszkolaki tak wspaniale sobie radzą
Moi tez dobrze, zjedli w piątek i śniadanko i obiad, odebrałam ich zadowolonych. Ania chce bardzo chodzić na balet, judo, basen i jeszcze tance 🤣 szkoda tylko ze doba ma 24h a uważam ze dwa razy w tygodniu jakieś zajęcia popołudniowe to starczy dla 5 latki . Chciałabym żeby wybrała sobie jakieś odpowiadające zajęcia sportowe. We wtorek idziemy na judo zobaczymy czy jej się spodoba. Na balet będzie chodziła w przedszkolu bo jest w trakcie zajęć.
Musze napisać ze moj mąż zrobił niesamowita robotę na działce. Kupiliśmy 500 mwtrow totalnie zaniedbanej, zarośniętej działki z domem do rozbiórki. Dzisiaj mamy piękna działkę Z krzewami, drzewami poobcinanymi, rozebranym domkiem i wywiezionymi śmieciami po nim, z piękna trawa która cieszy oko, z placem zabaw i piaskownica dla dzieci . Z własnym wejsciem . I to wszystko sam przez ostatni w zasadzie miesiąc zrobił moj maz 😭 normalnie się wzruszam jak o tym myśle bo serio ja teraz tego miejsca nie poznaje.
Za rok mamy zamiar postawić tam sobie domek z weranda dla nas, w tym roku już fundusze nie pozwoliły.
Każde popołudnie spędzamy na działce, dzieciaki się bawią, kopia, sadzą, podlewają rośliny, grabią zbierają patyki i mamy wielka frajdę.
Jutro robimy oficjalnego rozpoczynającego a zarazem kończącego sezon grilla. Maja przyjechać znajomi z dziecmi , mam nadzieje ze spędzimy miłe popołudnie
Za tydzień urodziny Ani tez na działce oczywiście 🤣
trochę wyszedł chwalipost ale nigdy nic nie pisze o mężu a teraz No kurcze jestem po prostu pod wrażeniem bo ja nie przełożyłam palcem się żeby działka wyglądała tak jak wyglada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2023, 15:42
Ladyo, KarolinaMaria, emdar, Iryska, Zulugula, Suszarka, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
My już po imprezie, Marta zachwycona dosłownie wszystkimi prezentami. Dostała drewnianą toaletkę, malowała siebie i mnie. Dostała też suknie Elsy, w którą oczywiście musiała się od razu przebrać (dzięki temu temat balu przebierańców mamy już ogarnięty), odkurzacz, kołyskę dla lalek i swinke na smyczy. Dostała też lego Mickey Mouse i puzzle (ona kocha Myszkę Minnie). Odkurzaczem odkurzała cały czas a łóżeczko i swinke nawet do spania przeniosła obok łóżka 😂
Suszarka, KarolinaMaria, Iryska, Lalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Ounai, super, że impreza się udała. Myślę, że trzecie urodziny to juz taka fajna świadoma imprezka i z każdym rokiem będzie jeszcze więcej frajdy z urodzin. Ale muszę zapytać: gdzie Wy to wszystko mieścicie? 🤪'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
KarolinaMaria wrote:Ounai, super, że impreza się udała. Myślę, że trzecie urodziny to juz taka fajna świadoma imprezka i z każdym rokiem będzie jeszcze więcej frajdy z urodzin. Ale muszę zapytać: gdzie Wy to wszystko mieścicie? 🤪
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zulugula wrote:Jak to gdzie się mieści, na podłodze w salonie 😛
Miałam to samo napisać 🤣🤣 -
madziulix3 wrote:Cześć dziewczyny. Przychodzę z informacja ze wczoraj zaczęłam krwawić i zaczęło się u mnie poronienie. W poniedziałek byłam u lekarza i był pęcherzyk w macicy także u mnie chyba było puste jajo plodowe po raz 2
naprawdę miałam nadzieję, że się uda