Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulu jak dużego tego polipa miałaś? Czy miałaś jakieś jego objawy?
Wczoraj byłam na usg u mojej lekarz (wróciła po miesiącu) i żeby omówić polipa i gdzie mnie wyśle na zabieg. Na usg w sobotę byłam u innego, bo jej nie bylo, a monitoring musiałam mieć.
I ona mówi ze nic a nic nie widzi. Ze byłam wtedy na usg około owulacyjnym i to mogło być wszystko. Dla pewności mam przyjść jeszcze 3dc, ale wczoraj bylo czyściutko.
-
Meggi, na Matyldę czekają takie zimowe: https://eobuwie.com.pl/p/trzewiki-ricosta-pepino-by-ricosta-davis-50-1500503-380-pflaume?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_PL_EOB_GMC_MAIN_HP_CSS&is_retargeting=true&pid=google&af_sub1=cpc&c=_PL_EOB_GMC_MAIN_HP_CSS&af_click_lookback=1d&af_reengagement_window=7d&gclid=Cj0KCQjwj5mpBhDJARIsAOVjBdpajDO4xs6-Q76KrCyYf67egnB5Zmxeft80wUB9g-Md8272YLalCsQaArykEALw_wcB
Elastyczne, szerokie, ciepłe. Myślę, że zaraz już je założy. Kwestia 2-3 tygodni. Na razie chodzi w 3f, które znasz. Nie kupowałam butów przejściowych jesiennych, bo dla mnie to strata pieniędzy kupować buty na miesiąc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2023, 10:00
Lalia, Meggi110818 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Anniu, jak coś mi na tej grupie wpadnie w oko to dam znać, odnośnie bajek lub baśni 😊
Meggi, ja dla Olka mam takie ze Smyka (tylko wiadomo, że chłopięce 😅 kupiłam na wakacjach jeszcze na wyprzedaży)
https://www.smyk.com/p/cool-club-trzewiki-dziewczece-rozowe-iCSAV2W23-CG71/i7402478
A drugie z Lasockiego , takie krótsze skórzane półbuty, bardzo podobne do tych (tylko czarne z głową misia z przodu, nie brokatowe 🤣):
https://ccc.eu/pl/dzieciece/dziewczece/sneakersy/sneakers-lasocki-kids-baku-ci12-baku-10-bezowy?utm_source=mobile_app&utm_medium=share&utm_content=productAnnia, Meggi110818 lubią tę wiadomość
-
Karolina, my też team Ricosta na zimę! 😁
Tylko ja i Nowastaraczka, jak na Grażyny przystało, kupiłyśmy je na wiosnę za chyba 150 zł 🤣
https://ccc.eu/pl/dzieciece/chlopiece/trzewiki/trzewiki-ricosta-50-1500303-260-brazowy?utm_source=mobile_app&utm_medium=share&utm_content=productNowastaraczka lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Meggi, znalazlam wypis i tam jest napisane 8mmx19mm więc chyba całkiem spory.
Ale tez było tak, że przed wystawieniem skierowania na zabieg czekaliśmy miesiąc, bo a nóż się złuszczy wraz z okresem, ale rozumiem że nie miałaś okresu od tej wizyty u innego gina.
Na jesień mamy geoxy
https://eobuwie.com.pl/p/sneakersy-geox-b-elthan-b-a-b351pa-05410-c4245-lt-navy-red?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_PL_EOB_GMC_GEOX_HP&is_retargeting=true&pid=google&af_sub1=cpc&c=_PL_EOB_GMC_GEOX_HP&af_click_lookback=1d&af_reengagement_window=7d&gclid=Cj0KCQjwj5mpBhDJARIsAOVjBdqXZlR_Qy6sca6RLzoiTuIVrRZ14I9dMJgLaS4pgrP27JT4hwV0ll4aAmDlEALw_wcB
Karo ma trochę rację z tymi jesiennymi. W tamtym roku dalam czadu i kupilam 2 pary- adidasy i polbuty. Nie muszę mówić ze adiczki jak nówki byly. Ale chociaż dobrze sprzedałam. W tym roku z wszystkich butow wyrósł akurat na wrzesien ale myślę że pochodzi w geoxach aż do śniegu albo do temp na minusie.
Zimowych jeszcze nie kupilam, zaszczepilyscie teraz we mnie niepokój i pośpiech 😄
Widzę że w ccc są jakieś kody na -50%, ehh będę musiała przysiąść do tego ciężkiego tematu 🤪
Lalia jaką dl stopy ma teraz Olek? I jaki rozmiar wybrałaś? Posłużę się gotowcem 🤭 jak w ogole Oluś, wyzdrowiał i wrócił do pekola czy jeszcze?
Ja mam od tego 1 randomowego lekarza ze 8mmx3mm. U niego byłam w sobotę, a u swojej wczoraj. Ogólnie to ona troche zła była na niego. Bo mnie nastraszył ze ni3 zajdę w ciążę przez to, ze od razu szpital. A ona nic nie widzi i mówiła ze takie poniżej 10mm to się obserwuje, bo narkoza to nie witamina C, a takie poniżej 10mm nie maja na nic wpływu.
Ale też kazała przyjść po okresie.w 3dc kiedy endometrium jest niskie żeby na 100% się upewnić.
Za to miałam 2x owu xD. Jedna w piątek wieczorem bo rano w sobotę był płyn jeszcze. Ale tamten lekarz mówił że tylko owulacja z prawego. A wczoraj okazała się ze mam ciałko tez na lewym jajniku, a owu mogla byc w niedzielę, a on tez jic nie powiedział ze coś się dzieje w lewym jajniku... -
Zulu, Olek od ubiegłej zimy nosił 24, więc na wiosnę stwierdziłam że do zimy na pewno noga urośnie mu o rozmiar i zamówiłam te Ricosty 25 🤣 a że one moim zdaniem są standardowo trochę większe, to zaryzykowałam 🤣
Teraz we wrześniu Olek wskoczył w rozmiar 25 (adidaski z hm, półbuty Lasocki) i jak mu wyciągnęłam te Ricosty 25 to ma tyle zapasu że na luuuzie do końca zimy styknie 👌
I jak Olkowi nie mierzę stopy, a w butach wkładki, tylko zamawiam i macam 🙈 bo tabela rozmiarów jedno a żyćko drugie 🤣 -
Zulugula wrote:Haha racja, w sumie nigdy nie myslalam o tym z tej strony😀
A Andersen to chyba w ogóle mocno drastyczne oryginalnie miał swoje baśnie, tylko je trochę ucywilizowali.
Ja chcę kupić na ten sezon znowu Mido Noster, ale zimowe dopiero. Jesień przechodzimy w adidaskach albo kaloszach.
Raportuje, że w Action jest już kolekcja BożoNarodzeniowa! 🤫Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ja mam dla Igi te na jesień. Nie są skórzane i nie są markowe, ale mają spoko podeszwy i są ładne xd
https://www.sinsay.com/pl/pl/botki-4591x-99x
Dla Jagody mam z CCC z wyprzedaży takie sneakersy za kostkę. Kupiłam latem.
Nad zimowymi się jeszcze nie pochylałam nawet, u nas zimowe wjeżdżają albo przy śniegu albo jak jest już koło zera przez cały dzień.Lalia lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Anniu, jeśli chodzi o przedszkole to..nijak, bo Olek trzeci tydzień siedzi w domu 🙈 dalej próbujemy zaleczyć tego wstrętnego wirusa, zaczęło się od masakrycznego kataru z obrzękiem nosa i mokrym kaszlem przez flegmę na oskrzelach (trwało to dwa tygodnie), w weekend doszły wymioty spowodowane odrywaniem się wydzieliny i kaszlem i dopiero teraz pomału, pomału wychodzimy na prostą, bo wraca mu aptetyt, zaczął przesypiać noce, ale katar i kaszel jeszcze jest więc do końca tygodnia zostaje w domu 😅
Zulu, postaram się później zmierzyć 😘 w ogóle gdyby nie to, że udało mi się te Ricosty kupić w takiej dobrej cenie (150 zł za skórzane buty z wełną 😎) to w tym roku Olek na pewno miałby te zimówki ze Smyka bo nam się super sprawdziły 🥰