Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia wrote:Właśnie szukam takich baśni, żeby były piekne, mogą mieć morał, ale nie że dziecko zamarza na zimnie czy umiera... W ogóle nie wiem czy coś takiego jest. Na razie czytamy Disneyowskie opowiastki, ale one są trochę... Głupiutkie?
Ja chcę kupić na ten sezon znowu Mido Noster, ale zimowe dopiero. Jesień przechodzimy w adidaskach albo kaloszach.
Raportuje, że w Action jest już kolekcja BożoNarodzeniowa! 🤫 -
Dziewczynki dziś miałam usg połówkowe zdrowa, ważąca 316 g dziewczynka ❤️!!! Zulu złożyłam zamówienie na temu na Twoja odpowiedzialność 😂!!!! Megi trzymam kciuki aby wszystko ułożyło się po Twojej myśli! Karola kurczę, dużo zdrówka dla Matyldzi!!!
Wik89, dmg111, KarolinaMaria, Suszarka, patrycja92, Enigvaa, emdar, Zulugula, Nowastaraczka, Annia, Ounai, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
-
Ladyo, wspaniale! Bedzie siostrzana moc u Was w domu 😊 jak samopoczucie?
Irysko, po tym, co piszesz o dolegliwościach, obstawiam dziewczynke
Dmg, Meggi, trzymam za Was kciuki! Dobrze, ze macie takie podejscie, a wierze, ze w koncu doczekacie sie swoich 2 cudów ✊
Zulu, jejku, u Ciebie juz koncowka! Wiec masz prawo czuc sie jak pingwin czy cokolwiek innego 😀 Masz juz wyznaczony termin cc?
dmg111, Ladyo, Zulugula lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ladyo gratuluję i życzę Twojemu mężowi cierpliwości w kolejce do łazienki 👸👸👸 ja tam od razu czułam, że będzie kolejna śliczna dziewczynka 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2023, 07:11
Ladyo, Suszarka, Zulugula, Ewa88 , Nowastaraczka lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
LadyO weź podaj przepis na dziewuche 😀🥰 zaryzykowałbym kolejny raz ale jak na 100% będzie dziewczynka 🙈 albo teraz tak mówię a później mi się odmieni 😅
Megi, DMG a ja tam wierze ze Wasz kolejny dzidzius wybierze najlepszy moment i taki niespodziewany dla Was ❤️ trzymam kciuki za cud ❤️
Pamietam jak staraliśmy się o pierwszego bobasa to jeden lekarz mi powiedział ze u mnie ciąża to będzie cud- wyszłam tak załamana z gabinetu ze nie wiedziałam jak do domu wrócić a za miesiąc byłam już w ciąży.
Dużo zdrowia Karo dla Mati 💪dmg111, Ladyo, Annia lubią tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
I w końcu się pochwale bo dostaliśmy we wtorek kredyt i udało się sfinalizować zakup mieszkania ❤️
Suszarka, Zulugula, Iryska, KarolinaMaria, kiniusia270, dmg111, emdar, Lalia, Enigvaa, patrycja92, Nowastaraczka, Wik89, Ladyo, Ewa88 , Annia, Ounai, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość