Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ladyo, no właśnie strasznie szybko mija ten czas. Nie nadążam z liczeniem tych tygodni😄
Dziewczynyz miałyście w ciąży adaptery do pasów samochodowych? Już mam dosyć duży brzuch a dużo jeżdżę autem i się zastanawiam czy to zwiększa bezpieczeństwo jakoś?Ladyo lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Itysko ja też się nad tym zastanawiałam. Ostatnio oglądałam filmik w stylu 8gwiazdek (nie pamiętam dokładnie ale jakiegoś eksperta) i tłumaczył że wszystko zależy od układu pasow w aucie. Tzn jeśli dolny pas układa się pod kolcami biodrowymi to nie trzeba adaptera. Sprawdzałam i ja w swoim aucie właśnie tak mam. A jeśli układa się wyżej to zalecają
-
Irysko, ja mam. Dostałam od koleżanki, używałam, a teraz wystawiłam na Vinted za 20 zł żeby poszedł w świat. Jeśli byś chciała, to mogę Ci go wysłać paczkomatem nawet jutro 😊
-
U nas dość intensywny czas, nawet nie wiem kiedy te dni mi mijają. Niby jestem na l4, a praktycznie nie miałam takiego dnia żeby po prostu leżeć i odpoczywać Codziennie załatwiamy sprawy okoloremontowe, dziś np wybieraliśmy farby do pokojów, odbieraliśmy płytki do łazienek itp. Cały czas się łudzę że wprowadzimy się w tym roku 🤭 kuchnia zamówiona, drzwi zamówione, panele też. Wszystko ma być na grudzień. Żeby tylko ekipa zdążyła do tego czasu wszystko skończyć. Do tego wszystkiego moja mama jest w Krakowie w szpitalu, ma robiona taką pełną diagnostykę. Dziś miała cewnikowanie serca. Staram się nie czytać internetow itp żeby się nie nakręcać. Tak więc dosyć intensywny czas u nas.
-
Ja również korzystałam z adaptera, miałam BeSafe. Dla mnie poza aspektem bezpieczeństwa zwiększało to też komfort z dużym brzuchem
Ladyo, dużo zdrowia dla mamy i dużo siły dla Ciebie!
Zulu, umawiałaś już cdl? Super że u neurologo wszystko spoko.
Moti trzymam kciuki za Matyldę ✊
Ja dziś dostałam maila na temat całego procesu wdrożenia do nowej firmy więc...to się dzieje naprawdę ❤️ a z kompletnie innej beczki, od wczoraj mam na stanie thermomix, podzielicie się swoimi polecajkami na dania wszelakie? 😁MoTyLeK🦋, Ladyo, veritaa, Nowastaraczka, Wik89 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022