X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • Maniaaa. Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaMaria wrote:
    Maniu, gratulacje 🤩 jak się czujesz?

Zulu, też jestem ciekawa tortu Suszi, pewnie jak zwykle sztosik 🎂
    My robimy małą imprezkę w domu w niedzielę. Przyjdą znajomi z dziećmi. Razem z Mati będzie 5 dzieci. Tort oczywiście zamawiałam, bo nie mam takich zdolności. Idziemy we Frozen ❄️
    Czuję się w zasadzie dobrze, walczę z anemią , ale z Alą miałam to samo w ciąży. Teraz wiem co znaczą wymioty i nudności 🤣 co występują już sporadycznie 😁 kręgosłup czasem o sobie przypomni , ale już drugi trymestr daje mi szansę żyć . Także nie narzekam 😄

preg.png

13 CS o rodzeństwo

Poronienie 5t6d 06.19 💔👼🏼
    27.11.20 Mamy Córeczke 🩷🩷🩷
    Strata w 11tc 12.01.23 💔👼🏼

28.10 ⏸️
    04.11 mamy pęcherzyk ciążowy
    18.11 podejrzenie ciąży obumarłej
    20.11.24 wydarzył się cud
    1.10 cm kijanki z ❤️

👩🏼28l
    👨🏼34l
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania macie juz pomysl na imię dla chłopca? Ala cieszy się, że będzie miała małego braciszka?

Maniaaa. lubi tę wiadomość

💙 11.2020
    💗 11.2023
  • Iryska Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniaaa gratulacje! Czyli będziesz mieć parkę 😍

12.10.2020 ❤️
    14.05.2024 ❤️
  • Ounai Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania, gratulacje!

age.png

age.png
  • Maniaaa. Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zulugula wrote:
    Mania macie juz pomysl na imię dla chłopca? Ala cieszy się, że będzie miała małego braciszka?
    Tak , będzie Mikołaj 🥹 Ala przeszczęśliwa 🥹 wzruszyła się jak się dowiedziała ,że będzie miała braciszka 🥹🩵

preg.png

13 CS o rodzeństwo

Poronienie 5t6d 06.19 💔👼🏼
    27.11.20 Mamy Córeczke 🩷🩷🩷
    Strata w 11tc 12.01.23 💔👼🏼

28.10 ⏸️
    04.11 mamy pęcherzyk ciążowy
    18.11 podejrzenie ciąży obumarłej
    20.11.24 wydarzył się cud
    1.10 cm kijanki z ❤️

👩🏼28l
    👨🏼34l
‹‹ 5846 5847 5848 5849 5850
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ