Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolinaMaria wrote:Maniu, gratulacje 🤩 jak się czujesz?
Zulu, też jestem ciekawa tortu Suszi, pewnie jak zwykle sztosik 🎂
My robimy małą imprezkę w domu w niedzielę. Przyjdą znajomi z dziećmi. Razem z Mati będzie 5 dzieci. Tort oczywiście zamawiałam, bo nie mam takich zdolności. Idziemy we Frozen ❄️
13 CS o rodzeństwo
Poronienie 5t6d 06.19 💔👼🏼
27.11.20 Mamy Córeczke 🩷🩷🩷
Strata w 11tc 12.01.23 💔👼🏼
28.10 ⏸️
04.11 mamy pęcherzyk ciążowy
18.11 podejrzenie ciąży obumarłej
20.11.24 wydarzył się cud
1.10 cm kijanki z ❤️
28.12 prenatalne USG idealne
08.01 95% zdrowego synka 🩵👣
05.02 100 % zdrowego synka 🩵 🥹
👩🏼28l
👨🏼34l -
Zulugula wrote:Mania macie juz pomysl na imię dla chłopca? Ala cieszy się, że będzie miała małego braciszka?
Ounai, Annia lubią tę wiadomość
13 CS o rodzeństwo
28.10 ⏸️
1.10 cm kijanki z ❤️
👩🏼28l
👨🏼34l -
Hej😊
Mania gratulacje ❤️
Daję znać, Oliwka zaliczyła pierwszy raz na nartach. Dzielnie godzinę z instruktorem, ale mówiła że nogi już bolą, ale ze że się jej podobało. Później odpoczęła i 2h na sankach 😊 i już na nich usnęła 😁Zulugula, Maniaaa., Ounai, Annia, veritaa lubią tę wiadomość
Oliwka ❤️ 30.12.2020
Zosia ❤️ 17.07.2024 -
Zulugula wrote:Tak w Polsce dzięki, widzę ze jest bardzo fajny, polecasz?. A jedzenie smaczne? Tylko cena za 2noce 2000-2300 🙉 ale widzę ze to juz taki standard wszędzie
Hotel bardzo fajny, dużo atrakcji dla dzieci, cały dzień animacje. Na zewnątrz super ogród i place zabaw.
Jedzenie ok, jest kącik z jedzeniem dla dzieci i dają dodatkowo zupkę dla dzieci w południe.
My pewnie tam jeszcze wrócimy 😀Zulugula lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Annia wrote:Mania na kiedy masz termin porodu? Wróciliście do Polski? Bardzo ładne imię dla chłopca planujecie.
13 CS o rodzeństwo
28.10 ⏸️
1.10 cm kijanki z ❤️
👩🏼28l
👨🏼34l -
U nas zrobiło się bardzo chorobowo.
Dzieciaki mają ten sam wirus / bakteria na razie ciężko stwierdzić co to bo w teście z nosa u lekarza nie wyszło nic .
A sprawdzane mieli - grypę, covid, rsv, mycoplasma i jeszcze jakiś 5 antygen już nie pamiętam .
Kaszlą okrutnie, obydwoje. Ania już 11 dzień mokro bardzo intensywnie ale bez gorączki. Kataru brak. Bartek na razie 4 dzień ale kaszel identyczny w brzmieniu jak Ania.
Byliśmy w piątek u lekarza Ania zapalenie oskrzeli a Bartus na razie osłuchowo czysty. Próbujemy wyjść z tego trochę sterydem, syropem ale nie wiem czy nie skończy się antybiotykiem u Ani.
Dzisiaj Bartkowi wyszła wszędzie jakby jakaś reakcja alergiczna , objaw choroby nie wiem , na brzuchu, udach wszędzie ma takie bąble . Nie swędzi go to.
Ma któraś z Was jakieś doświadczenia z mycoplasma ? Zastanawiam się bo bardzo długo trwało zanim z Ani choroba przeszła na Bartka. Wiem że można zrobić przeciwciała z krwi ale chce im tego oszczędzić po traumie z pobierania rok temu 🙈🙈🙈
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Hej, dziękujemy za życzenia
był tort, była imprezka, 18 dorosłych i 6 dzieci, był sajgon ale lubię przyjmować gości więc jestem zadowolona 🥰 zostawiam zdjęcie tortu, był róż, była barbie, był błysk, najważniejsze że Iga zadowlona.
Verita dużo zdrowia dla Was. U nas też Iga się strasznie rozłożyła, w piątek miała tylko chrypkę i sporadyczny kaszel a od wczoraj kaszle jak gruźlik, ma zawalone gardlo, narzeka na ból brzucha i gorączkuje - wylądowała na antybiotyku.
Mania gratulacje!🥳Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia, 10:47
veritaa, Ladyo, KarolinaMaria, Maniaaa., Ulaa lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
veritaa wrote:U nas zrobiło się bardzo chorobowo.
Dzieciaki mają ten sam wirus / bakteria na razie ciężko stwierdzić co to bo w teście z nosa u lekarza nie wyszło nic .
A sprawdzane mieli - grypę, covid, rsv, mycoplasma i jeszcze jakiś 5 antygen już nie pamiętam .
Kaszlą okrutnie, obydwoje. Ania już 11 dzień mokro bardzo intensywnie ale bez gorączki. Kataru brak. Bartek na razie 4 dzień ale kaszel identyczny w brzmieniu jak Ania.
Byliśmy w piątek u lekarza Ania zapalenie oskrzeli a Bartus na razie osłuchowo czysty. Próbujemy wyjść z tego trochę sterydem, syropem ale nie wiem czy nie skończy się antybiotykiem u Ani.
Dzisiaj Bartkowi wyszła wszędzie jakby jakaś reakcja alergiczna , objaw choroby nie wiem , na brzuchu, udach wszędzie ma takie bąble . Nie swędzi go to.
Ma któraś z Was jakieś doświadczenia z mycoplasma ? Zastanawiam się bo bardzo długo trwało zanim z Ani choroba przeszła na Bartka. Wiem że można zrobić przeciwciała z krwi ale chce im tego oszczędzić po traumie z pobierania rok temu 🙈🙈🙈
Albo dwa wirusy jednoczesnie, teraz to sie czesto zdarzaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia, 12:08
-
Ounai wrote:A to nie jest jakas bostonka? Kiedys czytalam ze jednym z objawow moze byc kaszel.
Albo dwa wirusy jednoczesnie, teraz to sie czesto zdarza
Nie wiem, ale wysypka na bostonke wygląda chyba inaczej. Wczoraj miał na brzuchu, pośladkach normalnie takie pęcherze. Zeszło i rano ma na rękach, koło genitaliów. Nie swędzi go ale wygląda okropnie.
Obydwoje kaszlą strasznie ale nie gorączkują.Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Synek styczeń 2021 -
Suszi ❤️ piękny tort.
Verita, przy bostonce te bomble gy chyba tak szybko nie zniknęły ;/ zdrowia dla Was.
Matylda też nam się zaczęła rozkładać. Udało się ją postawić na nogi i imprezka się wczoraj odbyła. Zobaczymy co będzie dalej.'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
veritaa wrote:Nie wiem, ale wysypka na bostonke wygląda chyba inaczej. Wczoraj miał na brzuchu, pośladkach normalnie takie pęcherze. Zeszło i rano ma na rękach, koło genitaliów. Nie swędzi go ale wygląda okropnie.
Obydwoje kaszlą strasznie ale nie gorączkują. -
Dzisiaj już nie ma śladu po tej wysypce. Kaszlą jeszcze dalej ale dostali nebbud i chyba jest lepiej. Dzisiaj pierwsza przespana noc od dawna bo bez kaszlu.
Sto lat dla wszystkich solenizantów !Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia, 09:05
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Synek styczeń 2021