X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • Meggi110818 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam głupie pomysły 🙈😁 ciągle myślę o trzecim dziecku 🙈 ale nawet staremu nie mówię😀

Oliwka ❤️ 30.12.2020
    Zosia ❤️ 17.07.2024
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 14 stycznia, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi110818 wrote:
    A ja mam głupie pomysły 🙈😁 ciągle myślę o trzecim dziecku 🙈 ale nawet staremu nie mówię😀
    To lepiej powiedzieć, bo bez niego może być trudno. Mnie też sie czasami zdarza jak jestem w miarę wypoczęta. A jak zmęczona albo niewyspana to mi przechodzi

age.png

age.png
  • Meggi110818 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    To lepiej powiedzieć, bo bez niego może być trudno. Mnie też sie czasami zdarza jak jestem w miarę wypoczęta. A jak zmęczona albo niewyspana to mi przechodzi

Właśnie starch mówić, bo ona raczej juz zamknął temat.
    Ja sama wiem, że ciezko jest w tym wieku, nieprzespane nocki juz nie wchodzą tak jak miało się te 25-30 lat, koszta ciągle rosnące, organizacja przy dwójce to wyczyn.
    Przedwczoraj jak "wstałam" po nocy gdzie Zosia budziła się 15 razy, a w dzień spała 5 minut miałam ochotę wyjść i wrócić za tydzień 🙈 ale jak popatrzę na nią, jaki to słodziaczek i się super rozwija, jak taki mały człowieczek co tydzień umie coś innego i już moja malutka Zosia robi się duża i juz nigdy więcej nie zaznam tego noworodzia to starsznie mi smutno 😭

Oliwka ❤️ 30.12.2020
    Zosia ❤️ 17.07.2024
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 14 stycznia, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi110818 wrote:
    Właśnie starch mówić, bo ona raczej juz zamknął temat.
    Ja sama wiem, że ciezko jest w tym wieku, nieprzespane nocki juz nie wchodzą tak jak miało się te 25-30 lat, koszta ciągle rosnące, organizacja przy dwójce to wyczyn.
    Przedwczoraj jak "wstałam" po nocy gdzie Zosia budziła się 15 razy, a w dzień spała 5 minut miałam ochotę wyjść i wrócić za tydzień 🙈 ale jak popatrzę na nią, jaki to słodziaczek i się super rozwija, jak taki mały człowieczek co tydzień umie coś innego i już moja malutka Zosia robi się duża i juz nigdy więcej nie zaznam tego noworodzia to starsznie mi smutno 😭
    Jak młodsze dziecko jest maluykie to ochota na kolejne jest dużo większa. Im masz bardziej odchowane i samodzielne tym mniej się chce ;) ja sobie daję czas do 40tki. A będę ją mieć w październiku, więc już niedługo klamka zapadnie i raczej czuję, że jednak skończymy z 2 dzieci, psem i kotem :P

age.png

age.png
‹‹ 5848 5849 5850 5851 5852
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ