Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggi110818 wrote:A ja mam głupie pomysły 🙈😁 ciągle myślę o trzecim dziecku 🙈 ale nawet staremu nie mówię😀
-
Ounai wrote:To lepiej powiedzieć, bo bez niego może być trudno. Mnie też sie czasami zdarza jak jestem w miarę wypoczęta. A jak zmęczona albo niewyspana to mi przechodzi
Właśnie starch mówić, bo ona raczej juz zamknął temat.
Ja sama wiem, że ciezko jest w tym wieku, nieprzespane nocki juz nie wchodzą tak jak miało się te 25-30 lat, koszta ciągle rosnące, organizacja przy dwójce to wyczyn.
Przedwczoraj jak "wstałam" po nocy gdzie Zosia budziła się 15 razy, a w dzień spała 5 minut miałam ochotę wyjść i wrócić za tydzień 🙈 ale jak popatrzę na nią, jaki to słodziaczek i się super rozwija, jak taki mały człowieczek co tydzień umie coś innego i już moja malutka Zosia robi się duża i juz nigdy więcej nie zaznam tego noworodzia to starsznie mi smutno 😭Oliwka ❤️ 30.12.2020
Zosia ❤️ 17.07.2024 -
Meggi110818 wrote:Właśnie starch mówić, bo ona raczej juz zamknął temat.
Ja sama wiem, że ciezko jest w tym wieku, nieprzespane nocki juz nie wchodzą tak jak miało się te 25-30 lat, koszta ciągle rosnące, organizacja przy dwójce to wyczyn.
Przedwczoraj jak "wstałam" po nocy gdzie Zosia budziła się 15 razy, a w dzień spała 5 minut miałam ochotę wyjść i wrócić za tydzień 🙈 ale jak popatrzę na nią, jaki to słodziaczek i się super rozwija, jak taki mały człowieczek co tydzień umie coś innego i już moja malutka Zosia robi się duża i juz nigdy więcej nie zaznam tego noworodzia to starsznie mi smutno 😭 -