X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • Iryska Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai, wspolczuje☹️ trzymaj się, najważniejsze że jesteś w szpitalu pod opieką. W Katowicach w końcu czy Tychy?

12.10.2020 ❤️
    14.05.2024 ❤️
  • KarolinaMaria Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai, trzymaj się ciepło! ❤️

🦄 2021 r.
  • Meggi110818 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai o nieeee, przykro mi 🥲
    Sama miałam cp i 3 tyg z nią chodziłam bo też lekarz myślał że to poronienie i nic na usg nie widział. Mi metotreksatem potraktowali. Dwie duże dawki. Obyło się bez laparoskopii, ale 4 tyg prawie leżałam w szpitalu bo mogli wypuścić dopiero jak beta spadła poniżej 10, a tak ciągle pod kontola i usg.

O ❤️
    Z ❤️
  • Ounai Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iryska wrote:
    Ounai, wspolczuje☹️ trzymaj się, najważniejsze że jesteś w szpitalu pod opieką. W Katowicach w końcu czy Tychy?
    W Katowicacb, w uniwersyteckim. Nie zostalabym w Tychach, tragiczne podejscie tam mieli, nie wyobrazam sobie tam tracic ciaze. Tu od wejscia lelarka byla empatyczna.

BOY 2015
    GIRL 2020
    CB 2025 💔
  • Martt95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai, chociaż tyle w tym... "dobrego" że lekara empatyczna 🙄😪

Jak się dzisiaj czujesz? Nadal masz te mdłości?

30♀️ PCOS, IO
    35♂️

A👧 10.10.2018
    J👧🏼 29.04.2021
‹‹ 5874 5875 5876 5877 5878
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ