Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia wrote:Ounai, z czego macie jodelke, drewno, panele winylowe czy laminowane? 😊
Irysko, bardzo dziękuję. Wszystko to moje projektyjak uslyszelismy wycene od projektanta to maz stwierdzil, ze na pewno dam rade
Mielismy jedynie 30 min konsultacji z architektem odnosnie oswietlenia w salonie i doradzila nam wlasnie punktowe zrodla swiatla wzdluz przejscia z przedpokoju na taras. Reszta wspolnie z mezem ogarnialismy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia, 21:07
Iryska lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
W ogóle to z tą podłogą mieliśmy straszne jaja. Wybraliśmy panele winylowe już bardzo dawno temu. Poinformowaliśmy o tym kierownika budowy ale... nie przyszło nam do głowy żeby maila napisać. No i nie zrobili nam wylewek na 2 poziomach. Efekt byłby taki, ze mielibyśmy różnicę poziomów między podłogami tam gdzie płytki a resztą ok 0,5cm. W mały palec idzie się uderzyć. Kierownik budowy zapewniał, że wyleje sie samopowiom, ale na 100m2 to już kawał kasy. Woęc mój mąż stwierdził, że jak ma tyle dopłacić do plastiku to on chce drewno (a ja się nie sprzeciwiałam bo to od zawsze było moje marzenie). Znależliśmy w Komforcie deskę Barlinecką, górna warstwa 1mm czyli jednorazówka, nie da się cyklinować, ale na promocjach wyszła coś koło 200zł czyli jak dobry panel. Umówiliśmy pomiar, zapłaciliśmy za pomiar i tu się zaczęlo. Montażysta nie chciał przyjechać do nas na pomiary do południa tylko albo po 17:00 albo w weekend. Minęly 2 tygodnie i byliśmy na dniach wnętrzarskich w takiej galerii w Katowicach (tam wlasnie mielismy ta konsultacje z architektem, w ramach tych dni właśnie). I mój mąż z nudów wszedł do Jawora. Ale tam wycenili nam podloge na 400zl/m2. Więc mu mówię, że jak juz w Jaworze byliśmy to chodźmy jeszcze do Dąbexu. A tam gośc nam wycenił na 212zł. Odwołaliśmy te pomiary z Komfortu a sprzedawca nam oddal pieniadze. Ale powiedzialam sprzedawcy, ze moga winic montazyste, bo gdyby przyjechal od razu to bysmy do tego Dąbexu nie zagladneli, bo nie przyszloby nam do glowy ze ktos moze nam dac taka biska cene na prawdziwy, porzadny parkiet. Schody z kolei robił nam taki stolarz z Ukrainy i też lepiej i taniej niz wiekszosc firm ktore nam robily wyceny. Tak wiec nasz parkiet wylądował u nas bo kilka osób zawaliłoBOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -