Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Enigvaa podziwiam waszą dojrzałość i gotowość. Cofnęłam się trochę to starych wpisów by być bardziej w temacie. To piękne co robicie dla waszego dziecka🥹
Życzę wam dużo zdrówka i wytrwałości ❤️❤️❤️Enigvaa lubi tę wiadomość
30♀️ PCOS, IO
35♂️
Czas zostać mamą po raz trzeci- 2cs
A👧 10.10.2018
J👧🏼 29.04.2021 -
https://youtube.com/shorts/nG_dRVQuGdM?si=Dl7U2iW1p_VYf20C
https://youtube.com/shorts/EVpeg2qpmX8?si=O00E2ypK-1WT5lSb
Radzi sobie dobrze, nadal są to dość krótkie dystanse i tylko w ortezach. Ale spora frajda i mały krok w stronę większej samodzielnościLadyo, Martt95, Iryska, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Z ❤️ -
Ja nie mam nawet połowy takiej objętości jak ona 😂
Taak, nawet samo przedszkole, jest integracyjne. 10 dzieci w grupie, 4 panie. W przedszkolu będzie miała fizjoterapię, logopedę, ergoterapie, mają też hipoterapię i dogoterapię a przedszkole ma basen w piwnicy… za całość płacimy aż 11€ miesięcznie, za produkty na śniadanie bo śniadanie jest w formie bufetu, kupują produkty i dzieci same wybierają co chcą zjeść i w jakiej formie (np.sa 3 rodzaje pieczywa, masło i serek w stylu almette, wędlina i ser, warzywa i dziecko samo sobie robi kanapkę, oczywiście gdy potrzebuje pomocy to Panie pomagają ale uczą samodzielności w ten sposób).
Podsumowując, żyje się tu łatwiej, mniej stresów. I może nie jest to tak wysoki poziom fizjo i specjalistów jak w Polsce ale jednak dzieci tu też robią postępy, Malwina robi postępy. Więc całkowicie do bani też nie jest🔸28 lat
Nie urosła duża, ale lelarz powiedział, że jest ryyko że pęknie zanim poronię i rekomenduje usunięcie, tym bardziej, że skoro ciąza tam utknęła to znaczy ze cos jest nie tak z tym jajowodem. Decyzja należała do mnie. Ale ze względu na Tymka i Martę powiedziałam, że nie będe ryzykowac i podpisałam zgodę na zabieg.
Godzinę później juz poszlam na stol
Być może jutro już mnie wypuszcząWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:49
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ounai, przykro mi 🫤 Na pewno ciężko to znosisz. Nie wiem jaką decyzję podejmiesz w przyszłości, ale jeśli będziesz chciała nadal się starać, to pamiętaj, że z jednym jajowodem to nadal możliwe. Jest mnóstwo pozytywnych historii po takich zabiegach na wątku "ciąża pozamaciczna".
-
Ja wiem, ze moge sie starac z jednym ale dzisiaj nawet nie chce sie zastanawiac czy wrocimy do staran. Prawdpodobnie dostane wypowiedzenie jak wroce z wychowawczego wiec sytuacja mocno sie zmieni. O po ostatnich 2 miesiacach nie wiem czy w ogole chce.
Ogolnie nie jest zle. Polozna byla w szoku bo zapamietalam godzine na sali pooperacyjnej. Staram sie nie ubolewac nad soba bo chcialabym jak najszybciej wrocic do domu. Juz wstalam, przebralam sie w swoje ubrania. Bol tez jest znosny wiec nie ma tragedii.
Enigva Malwina radzi sobie swietnie, ogladnelam filmiki. Ja tez bym nie wracala do Polski juz. Rozumiem Wasza decyzje.
Martt, ale Ty masz piekne te córki!BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Wchodzę dzisiaj i jestem w szoku
Ounai trzymaj się ! Bardzo mi przykro że tyle się zadziało przez te 2 tyg u Ciebie ! Bez względu jaką decyzję podejmiesz na pewno będzie dobra dla Ciebie i Twojej rodziny, przesyłam wirtualne uściski !
Enigva ale Malwina jest cudowna ! Naprawdę rozumiem Twoją decyzję , z tego co piszesz tez bym nie wracała bo po co . Jesteście wspaniałymi rodzicami .Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 17:10
Ounai lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -