X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • Lalia Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai, a jakim cudem położyli Wam płytki w domu jak nie macie wody? 😅 pytam poważnie, bo nie wiem jak to wygląda w przypadku domu, ale.moj brat jak odebrał klucze od mieszkania to w ciągu kilku dni musiał liczniki pozakładać. Przecież jak robią płytki czy wylewki czy gładzie to wszędzie się wodę dodaje 😅

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
    Św. Augustyn

💙💙 Aleksander 💙💙
    🎂18.12.2020 r. (38+4)🕖 7:12 ⚖️ 3500g📏 53 cm
    age.png

💙💙 Kacper 💙💙
    🎂13.01.2023 r. (39+1) 🕐00:57 ⚖️3280 g 📏58 cm
    age.png
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deweloper ma taki pojemnik na wodę deszczową taki ogromny z kranikiem i chłopaki z tej wody korzystali :) Tal samo jak podlogowke nam napelniali to tez wode do niej przywozili ale nie wiem akurat czym, bo mnie nie było przy tym. Możliwe ze od sasiadow brali, bo w tamtych domach chyba maja juz liczniki a u nas byl jakis blad w papierach i musieli to naprostować. Jest też toytoy. Ogólnie my dobrze zyjemy z naszym deweloperem, nawet sam nam zaproponował, że jak potrzebujemy to może nam jedno ze swoich aut dostawczych pożyczyć do przeprowadzki, tak, że tak raczej po kolezensku. Nasse dzieci sie poznaly, lubia sie ze soba bawic.

Irysko, beda do sufitu, tam jeszcze blenda dojdzie. Dzis dopiero pierwszy dzien montazu i jeszcze chłopaki dosc wczesnie kończyli. Ma im zejść do końca tygodnia podobno.

SYN 2015
    CÓRKA 2020
    CP 2025 💔
  • Meggi110818 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai pokaż koniecznie jak będzie cala kuchnia. W końcu coś inne niż kaszmir+hikora

Ounai lubi tę wiadomość

O ❤️
    Z ❤️
  • Enigvaa Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai kolor super! Czekam na zdjęcia wnętrz. Ja się chyba nie doczekam prędko żeby mieć po swojemu ładnie znowu 🤪

🔸28 lat

Wysłany: 12 sierpnia, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi110818 wrote:
    Ounai pokaż koniecznie jak będzie cala kuchnia. W końcu coś inne niż kaszmir+hikora
    Tak, u nas bardzo odmiennie niż w większości obecnych wnętrz. Jedyny "trend" jaki mam to sciany w kolorze off white od fluggera. A tak, to żadnych kaszmirów ani beży, tylko w zamian szarości, żadnego złota (poza pokojem Marty i łazienką dzieci, ale tam oni wybierali) tylko srebro i nikiel, zamiast neutralnych kolorów paleta barw. Ale tak się ciezzę bo twn dom to cali my. My jesteśmy jak duże dzieci, a dzieci lubią kolory :P

Enigva, życzę Ci, żebyś i Ty sie doczekała, ja w Twoim wieku to z mamą jeszcze mieszkałam haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia, 13:31

SYN 2015
    CÓRKA 2020
    CP 2025 💔
  • Lalia Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai, pokaz łazienkę dla dzieci! 🤩 pamiętam Wasz projekt z kotem i lustrami jako okularami 🤩🤩

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
    Św. Augustyn

💙💙 Aleksander 💙💙
    🎂18.12.2020 r. (38+4)🕖 7:12 ⚖️ 3500g📏 53 cm
    age.png

💙💙 Kacper 💙💙
    🎂13.01.2023 r. (39+1) 🕐00:57 ⚖️3280 g 📏58 cm
    age.png
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia wrote:
    Ounai, pokaz łazienkę dla dzieci! 🤩 pamiętam Wasz projekt z kotem i lustrami jako okularami 🤩🤩
    Jeszcze nie jest gotowa, braluje tapety i mebli. Najwcześniej będzie ta, w tym tygodniu mają zamontować zabudowę geberitu. Niestety lustro przyszło popękane więc muszę czekać na rozpatrzenie reklamacji. Z boku będzie też taka półeczka na mydło i ręcznik do rąk. To łazienka na dole

20250812-173443.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia, 20:46

SYN 2015
    CÓRKA 2020
    CP 2025 💔
  • Enigvaa Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi nie dane się ustatkować. Mieliśmy już mieszkanie i dwa domy. 😂 w mieszkaniu mieszkaliśmy 9msc i wyjazd za granicę, w domu 7msc i wyjazd za granicę, w drugim domu nawet nie zamieszkamy prawdopodobnie. 🤪 pisane mi zostać za granicą 🤪

🔸28 lat

Wysłany: 12 sierpnia, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Enigva, na forum budowlanym poznalam dziewczynę, która przeprowadzała sie 15 razy. Kto powiedział, że jedyną i słuszną ścieżką życiową jest mieć dom/mieszkanie i spędzić w nim całe życie? Dom to ludzie, nasi bliscy. Nierichomośc tp tylkp dach nad głową :)

SYN 2015
    CÓRKA 2020
    CP 2025 💔
  • Enigvaa Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to my jako małżeństwo i narzeczeństwo mamy jakieś 11 razy za sobą jak liczyłam :) buszujemy w zbożu żeby znaleźć ten kawałek dla siebie 🤪 ale pierwszy raz nie mamy ciśnienia, sprzedamy dom i jeśli znajdziemy coś co będzie do nas przemawiać to kupimy, jeśli nie, będziemy sobie żyć w tym co mamy bo jest nam tu dobrze :) tak jak mówisz, my tworzymy Nasz Dom, gdzie my tam nasze miejsce :)

🔸28 lat

Wysłany: 12 sierpnia, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś sprawdzaliśmy Malwiny włosy, dokąd sięgają bo co raz ciężej mi ją czesać. Już ma za tyłek 😵‍💫 no rosną jej jak szalone!

🔸28 lat
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ