Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai, a jakim cudem położyli Wam płytki w domu jak nie macie wody? 😅 pytam poważnie, bo nie wiem jak to wygląda w przypadku domu, ale.moj brat jak odebrał klucze od mieszkania to w ciągu kilku dni musiał liczniki pozakładać. Przecież jak robią płytki czy wylewki czy gładzie to wszędzie się wodę dodaje 😅
-
Deweloper ma taki pojemnik na wodę deszczową taki ogromny z kranikiem i chłopaki z tej wody korzystali
Tal samo jak podlogowke nam napelniali to tez wode do niej przywozili ale nie wiem akurat czym, bo mnie nie było przy tym. Możliwe ze od sasiadow brali, bo w tamtych domach chyba maja juz liczniki a u nas byl jakis blad w papierach i musieli to naprostować. Jest też toytoy. Ogólnie my dobrze zyjemy z naszym deweloperem, nawet sam nam zaproponował, że jak potrzebujemy to może nam jedno ze swoich aut dostawczych pożyczyć do przeprowadzki, tak, że tak raczej po kolezensku. Nasse dzieci sie poznaly, lubia sie ze soba bawic.
Irysko, beda do sufitu, tam jeszcze blenda dojdzie. Dzis dopiero pierwszy dzien montazu i jeszcze chłopaki dosc wczesnie kończyli. Ma im zejść do końca tygodnia podobno.SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
Meggi110818 wrote:Ounai pokaż koniecznie jak będzie cala kuchnia. W końcu coś inne niż kaszmir+hikora
Enigva, życzę Ci, żebyś i Ty sie doczekała, ja w Twoim wieku to z mamą jeszcze mieszkałam hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia, 13:31
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
Ounai, pokaz łazienkę dla dzieci! 🤩 pamiętam Wasz projekt z kotem i lustrami jako okularami 🤩🤩
-
Lalia wrote:Ounai, pokaz łazienkę dla dzieci! 🤩 pamiętam Wasz projekt z kotem i lustrami jako okularami 🤩🤩
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia, 20:46
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
Mi nie dane się ustatkować. Mieliśmy już mieszkanie i dwa domy. 😂 w mieszkaniu mieszkaliśmy 9msc i wyjazd za granicę, w domu 7msc i wyjazd za granicę, w drugim domu nawet nie zamieszkamy prawdopodobnie. 🤪 pisane mi zostać za granicą 🤪🔸28 lat
Enigva, na forum budowlanym poznalam dziewczynę, która przeprowadzała sie 15 razy. Kto powiedział, że jedyną i słuszną ścieżką życiową jest mieć dom/mieszkanie i spędzić w nim całe życie? Dom to ludzie, nasi bliscy. Nierichomośc tp tylkp dach nad głowąSYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
No to my jako małżeństwo i narzeczeństwo mamy jakieś 11 razy za sobą jak liczyłam
buszujemy w zbożu żeby znaleźć ten kawałek dla siebie 🤪 ale pierwszy raz nie mamy ciśnienia, sprzedamy dom i jeśli znajdziemy coś co będzie do nas przemawiać to kupimy, jeśli nie, będziemy sobie żyć w tym co mamy bo jest nam tu dobrze
tak jak mówisz, my tworzymy Nasz Dom, gdzie my tam nasze miejsce
🔸28 lat