Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anetka ja "widziałam" synka od 14tygodnia jakoś, z rana miałam takie widoczne gule na brzuchu tam gdzie siedział akurat 😀 a po raz pierwszy tak świadomie poczulam, że ta gula mnie kopie to było dokładnie w 17+0
a od wczoraj wieczor taki koncert urządza, jakiś rekord ruchów 🥰
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Kicku, nie ma co pokazywać 🤣
W ciągu dnia brzuch jest, no ale na czczo tak.jak na tym zdjęciu .... 🤣 halo! Mój 17 tygodniu, ogarnij się trochę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2020, 22:17
SzalonaOna, Inga28, Iryska, Lalia, dmg111, Sylwucha, kar_oliv, Annia, luthienn, kkasia, Edyciak lubią tę wiadomość
-
Anetka
ale ciało w prawie połowie ciąży, ale 🔥💥
Hot Mamma!!!!Anet.kaa, Ounai, Sylwucha, Edyciak lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Dzień Dobry Dziewczynki, witam się w 17 tygodniu.
Może już niedługo poczuje ruchy dzidziutka, nie mogę się doczekać 🥰
Kiedy Wy poczułyście w pierwszej ciąży?
Doomi, czekam na wiadomość od Ciebie kto mieszka w brzuszku, powodzenia na wizycie.
Sylwia wyglądasz PRZEPIĘKNIE! Twój mąż to szczęściarz! Kwitniesz całą sobą 🌸
Motylku super, że z mamą jakoś poszło. Najważniejsze, że masz to już za sobą, teraz ciesz się życiem a ich miej w D...
Kicku, szczerze Ci powiem że dla mnie piersi po porodzie są wyjątkowo nieestetyczne 😂 Te wielkie brodawki mnie obrzydzająno ale taki nasz los, może męża to będzie kręcić. Na razie kręcą go moje powiększające się bimbałki 🤭 ostatnio dorwał mnie pod prysznicem... Ale było fajnie! 🔥
Kar oliv jestem sercem z Wami, musi być wszystko dobrze z Twoją Mamusią ❤
Ja się tak cieszę, dziś widzę się z jedną najbliższą przyjaciółką która mieszka w Niemczech i bardzo za nią tęsknię. Bardzo mnie wspiera podczas ciąży i mega się nią jara. Pewnie znowu dostanę jakieś gifty dla maluszka, na pewno staniki do karmienia na te wielkie bimbałki 🤭
A jutro wieczorem jestem umówiona z drugą, idziemy do jakiegoś Beach baru i może nawet na mini tańce na wyspę gdzie dj gra na zewnątrz A tańczy się w piasku ❤
W pierwszej ciąży poczułam ruchy rowno w 17t0dtakże może lada dzień poczujesz 😍
Anet.kaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anetka jak brzuch! 😍 pewnie późno będzie widoczny u Ciebie ciążowy brzuszek 😊 Ja też jeszcze czekam na pierwsze ruchy, niby dwa razy mi się wydawało, że coś tam czuje ale nie mam pewności czy to mój Ludwiczek 💙
U mnie już konkretny brzuch a jesteśmy na tym samym etapie!
SzalonaOna, Magddullina2, edka85, Inaa89, dmg111, Sylwucha, kic83, kar_oliv, Annia, Zulugula, luthienn lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, w dzień jest większy, szczególnie jak mam wzdęcia 💨
Mojej mamie zaczął rosnąć brzuszek koło 5-6 miesiąca i przytyła 8 kg więc może to po niej. Natomiast mama twierdzi, że koło 15 tygodnia zaczęła czuć moje ruchy - ale nie wiem czy coś jej się nie pomieszało
Wysyłam zdjęcie do męża A on "Aneta, może trzeba coś zrobić? Coś Ci dać do zjedzenia? Gdzie jest moje dziecko? Może to przez koty? "Magddullina2, Ounai, dmg111, luthienn, Edyciak lubią tę wiadomość
-
Inga jaki piękny brzusio!!!! Ale zazdro 💙💙
Ja mam szerokie biodra więc mi się to pewnie gdzieś tam rozłazi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2020, 22:17
Inga28, Magddullina2, edka85, dmg111, kar_oliv, luthienn, Edyciak lubią tę wiadomość
-
Boje się co będzie dalej😂 patrząc na moje siostry to w każdej ciąży miały spore brzuchy, więc czuje że u mnie też tak może być
ale najważniejsze żeby było wszystko dobrze💙 wagą czy figurą będę martwić się później! Przynajmniej teraz mogę bez skrępowania nosić dopasowane sukienki! 😅
Magddullina2 lubi tę wiadomość
-
Magddullina2 wrote:Anetka nooooo 🔥 🙂 pewnie będzie tylko malusia piłeczka 🙂😘😍
No i się udało 😁
Magddullina2 lubi tę wiadomość
-
suzi1994 wrote:Dziewczyny które macie potwierdzone córki !!
czy możecie potwierdzić lub zaprzeczyć moja teorie o tym ze z dziewczynka beta rośnie szybciej ( więcej ) ? Jak u Was było ?
Ale u mojego syna też była duża beta, wszyscy mówili że mogą być bliźniaki, a był jeden ogromny chłopiec.
Kar_oliv trzymam kciuki, o której operacja?
Anetka, ależ Ty masz ciało!!! A ruchy poczułam w 17 tygodniu ale moja ciąża była 2 tygodnie do przodu czyli gdzieś w 19 tygodniu bym mogła powiedzieć. Ja myślę że jest tak jak mówisz. Jeśli jest się wysokim to dziecko ma więcej miejsca i brzuch się rozciąga po długości. A niższym kobietom wypycha do przodu.Anet.kaa, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
Iryska wrote:Ja nie badałam nigdy bety , ale wydaje mi się, że gdyby to była wiarygodna metoda, to lekarze by wspominali coś o tym, że na podstawie bety można określić płeć 😀 chyba u Edyciaka beta rosła szybko? Czy coś mi się pomyliło? A bedzie chyba chłopczyk 😉
-
Inga28 wrote:Boje się co będzie dalej😂 patrząc na moje siostry to w każdej ciąży miały spore brzuchy, więc czuje że u mnie też tak może być
ale najważniejsze żeby było wszystko dobrze💙 wagą czy figurą będę martwić się później! Przynajmniej teraz mogę bez skrępowania nosić dopasowane sukienki! 😅
Do formy jestem przekonana, że wszystkie wrócimy
Ja właśnie najbardziej czekam na te dopasowane sukienki podkreślające brzuszekInga28 lubi tę wiadomość