Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
suzi1994 wrote:Dziewczyny które macie potwierdzone córki !!
czy możecie potwierdzić lub zaprzeczyć moja teorie o tym ze z dziewczynka beta rośnie szybciej ( więcej ) ? Jak u Was było ?
Kic u Cb chyba też szybko rosla beta o ile dobrze pamiętam 🤔 i będzie chłopak 😉Edyciak lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Ounai wrote:Nie pomogę, bo ja zbadałam betę 2x jeszcze przed okresem żeby wiedzieć czy mogę w Boże Narodzenie powiedzieć mamom że będą po raz drugi babciami
Ale u mojego syna też była duża beta, wszyscy mówili że mogą być bliźniaki, a był jeden ogromny chłopiec..
Jakie miałaś wyniki tej bety 2x ? Pamiętasz może ?DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
suzi1994 wrote:Nie nie bo chłopców to sie podobno nie tyczy jak rosnie wysoko to może być i chłopiec i dziewczynka .. ale podobno jak dziewczynka ma być to musi rosnąć wysoko .. jak nisko to tylko chłopak podobno haha02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Inaa89 wrote:Skąd wg wzięłaś taka teorie? Szczerze pierwszy raz o czymś takim slysze 🤔😉
Pytałam nawet o to ginekologa , mówił ze rzeczywiście coś w tym jest ze z dziewczynkami beta jest wyżej .. były przeprowadzane gdzieś takie badania w związku z poronieniami danej płci było to związane ale nie wiem dokładnie jak to działa i lekarz tez nie wiedziałDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
suzi1994 wrote:Pytałam nawet o to ginekologa , mówił ze rzeczywiście coś w tym jest ze z dziewczynkami beta jest wyżej .. były przeprowadzane gdzieś takie badania w związku z poronieniami danej płci było to związane ale nie wiem dokładnie jak to działa i lekarz tez nie wiedział
Kochana nie nakręcaj się, wiemy że bardzo Ci zależy żeby była dziewczynka, ale to są tylko jakieś teorie, które nie mają żadnego potwierdzenia 😊 poczekaj na spokojnie do usg i tak nie masz już przecież żadnego wpływuIryska, Edyciak lubią tę wiadomość
-
Inga28 wrote:Kochana nie nakręcaj się, wiemy że bardzo Ci zależy żeby była dziewczynka, ale to są tylko jakieś teorie, które nie mają żadnego potwierdzenia 😊 poczekaj na spokojnie do usg i tak nie masz już przecież żadnego wpływu
Ja chyba po prostu czuje ze to chłopak i szukam pocieszenia hahaDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Hej dziewczyny! 😘
Anetka, coś czuję że Ty szybciutko wrócisz do formy po ciąży, z taką figurą to raz dwa 🤩
Inga, śliczny brzuszek! Będziesz mieć Ludwika? 💙
Motyl super że udało się załatwić spotkanie z mamą bez większych spin 👍 zazdroszczę Ci tego upału, u nas zimno i deszcz ciągle...
Kic, chętnie bym się pochlapała z Twoją córą w basenie 😁
Sylwia, jesteś przepiękną kobietą! Kwitniesz w tej ciąży 💐
Kar oliv, trzymam kciuki za Mamę i ciepło myślę o Waszej rodzinie ✊
Ula, wierzę że będziesz mamą po raz kolejny! Najważniejsze, że razem z D się wspieracie😘
Ounai, strasznie współczuję cholestazy, moja kuzynka miała i mega się męczyła, ale udało jej się urodzi córkę naturalnie i w terminie 😉
Kkasia, dzięki za odpowiedzi! 😊
Ja dziewczyny wczoraj miałam prawie dobry dzień 💪 zrobiłam obiad, dwa prania, prasowanie i trochę porządków w przyszłym pokoju dziecka, a wieczorem obejrzałam z mężem serial 👌 miałam mdłości, ale takie nad którymi dało się zapanować, więc cichutko liczę, że może to drugi trymestr małymi kroczkami wprowadza mnie w ten przyjemniejszy czas ciąży 🌻 a dzisiaj w nocy śniło mi się, że czuję ruchy dziecka 😅Sylwucha, dmg111, kic83, SzalonaOna, kar_oliv, luthienn, Inaa89, Ounai, kkasia lubią tę wiadomość
-
Anetka, ale z Ciebie piękność ❤❤❤
Suzi, co do bety sama nie wiem, u mnie zasuwała solidnie, ale okazało się, że raczej przez to, że bliźniaki 😎dmg111, Anet.kaa lubią tę wiadomość
-
suzi1994 wrote:Ja chyba po prostu czuje ze to chłopak i szukam pocieszenia haha
Ale nikt bo samej becie nie zagwarantuje Ci czy to będzie chłopczyk czy dziewczynka 😊 decydując się na ciąże na pewno miałaś świadomość tego, że nie da się wybrać płci dziecka
Nie zadręczaj się tym, tylko staraj cieszyć się tym stanem! 😊💙 -
@Lalia mamy dylemat między Ludwikiem a Gustawem 😊 chcemy wybrać takie mniej popularne imię, a jednak nie bardzo wymyślne 😊 I padło właśnie na te dwa, daliśmy sobie jeszcze czas i tak raz mówię do brzucha Gucio raz Ludwiczek 😂
kłot, Lalia lubią tę wiadomość
-
Ja pierwsze ruchy poczułam już w 16tc. I to na 100% było to, takie lekkie pukniecia 😆 u mnie ma początku też nie było widać za bardzo brzucha A teraz mam wrażenie że z dnia na dzień coraz większy. Jestem mała i brzuch już mi przeszkadza trochę w oddychanie, nie mogę wziąć czasami głębokiego oddechu, trochę to frustrujace zwłaszcza jak cały dzień pracuje.
U mnie brzuch juz taki
Ja mam mieć chłopca A widać że brzuch jest dosyć wysoko, już pod piersiami" idzie" do przodu I to pewnie dlatego tak ciężko mi się oddychaInga28, Lalia, kar_oliv, Annia, SzalonaOna, KarolinaMaria, Magddullina2, dmg111, Inaa89, Sylwucha, doomi03, Ounai, Ewa88 , luthienn, kkasia, edka85, Edyciak lubią tę wiadomość
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
suzi1994 wrote:Ja chyba po prostu czuje ze to chłopak i szukam pocieszenia haha02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Inga28 wrote:@Lalia mamy dylemat między Ludwikiem a Gustawem 😊 chcemy wybrać takie mniej popularne imię, a jednak nie bardzo wymyślne 😊 I padło właśnie na te dwa, daliśmy sobie jeszcze czas i tak raz mówię do brzucha Gucio raz Ludwiczek 😂
Inga28, Inaa89, Edyciak lubią tę wiadomość
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
Anetko - ja myślę, że ty masz ten typ budowy, że będziesz miała mały brzuszek. Mam dwie koleżanki i kuzynkę, które są podobnie do Ciebie zbudowane i miały malutkie brzuszki.
Są też tego plusy - żadna nie ma rozstępów itp.
Kar_oliv - trzymam kciuki za mamę, daj znać jak po operacji się czuje.
Kłot - ale ładny brzuszek!Piotr Henryk ładny zestaw imion mi się podoba.
Irysko - ale fajny brzuszek!Już super widać!
Ounai - jak cukier dzisiaj po kolejnej insulinie?
kłot, Anet.kaa, kar_oliv, Edyciak lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
kłot wrote:Super imiona ! Ja chciałam Henryka, ale mój mąż jest nieugiety, nie ma dyskusji z nim. Uparł się na Piotra i koniec. Bo jego ukochany dziadek tak miał na imię i chce mu oddać hołd. Trochę go rozumiem, Piotr źle mi się kojarzy choć imię samo w sobie jest ładne, proste. Więc pewnie będzie Piotr Henryk...
Henryk piękne! 💙 u mnie znowu dziadek miał tak na imię 😊 Piotr też bardzo ładne, ale mój były teść miał tak na imię wiec tez średnio mi się kojarzy 😅 niestety z tymi imionami jest tak, że większość przypisujemy do osób które poznaliśmy
Ja to się zdziwiłam bo ona imiona zaproponował mój mąż a wcześniej to nic mu się nie podobało.
Ja miałam dla dziewczynki wybrane Wanda i też pewnie bym nie dała się przekonać na inne😅Julik lubi tę wiadomość