Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewa, Natisz
Gratuluje pozytywnych wiadomości!
Natisz
Kolejny chłopak na naszym forum! 👦
Motylku
No nie wierzę że spotkanie z mamą takie spokojne!
Karoliv
Wierzę że wszystko będzie dobrze!
Wiem to po moim tacie, który miał operowanego raka.
SzalonaOna, kar_oliv, Wik89 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Anet.kaa wrote:Właśnie mam takie wrażenie, że one cały czas rosną! Edyta, ja mam takie sutki już teraz (zawsze miałam spore) że boję się że dziecko mi się nimi zadławi
Nie martw się, najwieksze będą tuż po porodzie z wtedy mąż bedzie na nie patrzył i będziesz widziała że się zastanawia "czy to możliwe że piersi mojej żony są taaaaaakie wielkie"!!??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2020, 22:46
Edyciak lubi tę wiadomość
[/url]
Ula
wierzę, że lada chwila będziesz po raz trzeci mamą!!!
Ulaa lubi tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualnykic83 wrote:Ewa, Natisz
Gratuluje pozytywnych wiadomości!
Natisz
Kolejny chłopak na naszym forum! 👦
Motylku
No nie wierzę że spotkanie z mamą takie spokojne!
Karoliv
Wierzę że wszystko będzie dobrze!
Wiem to po moim tacie, który miał operowanego raka. -
nick nieaktualnyJutro mój dzień ważenia. Obym dalej trzymała wagę, bo przez te upały czuję się napompowana. Wy też???
Muszę się bardziej pilnować z wodą. Bo widzę że ostatnio słabo pije, a lekarz kazała mi pić jeszcze wiecej.
Jutro po południu chcemy pojechać z dziećmi na kąpielisko, bo znów ma być upałtakże pochillujemy troszkę... (brzmi jak żart biorąc pod uwagę 3 dzieci😂). I dzionek zleci...
kic83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaa w ogóle od jakichś 3 dni czuję że mam mokro w gaciach. Jakby mi woda leciała. Myślicie ze jest ok? Byłam w pon na wizycie, to chyba by widziała, gdyby coś się działo, prawda?
W sensitw nie czuję że leci. Po prostu jest "mokro". Nie jesg to śluz kremowy, a zwyczajnie mokre majtki jakbym się posikała czasem, popuściła 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2020, 22:45
-
SzalonaOna wrote:Jutro mój dzień ważenia. Obym dalej trzymała wagę, bo przez te upały czuję się napompowana. Wy też???
Muszę się bardziej pilnować z wodą. Bo widzę że ostatnio słabo pije, a lekarz kazała mi pić jeszcze wiecej.
Jutro po południu chcemy pojechać z dziećmi na kąpielisko, bo znów ma być upałtakże pochillujemy troszkę... (brzmi jak żart biorąc pod uwagę 3 dzieci😂). I dzionek zleci...
Ja mam fajne kubki zachęcające do picia, może to Cię sppwoduje że będziesz więcej pić?
Ja mam z tukanem, palmami, że słomką, wrzucam tam miętę, cytrynę, milej i chętniej się pije:)
Miłego dnia na kąpielisku!
Ciężko na tym etapie ciąży nie być już napompowaną 😝Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2020, 22:53
SzalonaOna lubi tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualnykic83 wrote:Ja mam fajne kubki zachęcające do picia, może to Cię zachęci?
Ja mam z tukanem, palmami, że słomką, wrzucam tam miętę, cytrynę, miłej się pije:)
Miłego dnia na kąpielisku!
Ciężko na tym etapie ciąży nie być już tapompowaną 😝
W sumie fakt, lepiej póki co nie będzie 😂 -
kic83 wrote:Bogini Ty!!!
I'm in love ♥️kic83 lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Sylwucha - miałam Tobie napisać! Jesteś klasycznym przykładem kobiety, która w ciąży rozkwita ❤️ już widzę 2 królewny, stokrotki wystrojone obok Ciebie 😍😍😍
Dzięki Kotek 😘 Wszystkie pięknie wyglądamy 😍 Muszę wziąć z Ciebie przykład i w końcu do fryzjera pójść żeby też tak odjazdowo wyglądać 😎SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Ula, jestem całym ❤ z Tobą i trzymam mocne kciuki. Uda się 😊 Jesteś bardzo dzielna 😘
-
Dzień Dobry Dziewczynki, witam się w 17 tygodniu.
Może już niedługo poczuje ruchy dzidziutka, nie mogę się doczekać 🥰
Kiedy Wy poczułyście w pierwszej ciąży?
Doomi, czekam na wiadomość od Ciebie kto mieszka w brzuszku, powodzenia na wizycie.
Sylwia wyglądasz PRZEPIĘKNIE! Twój mąż to szczęściarz! Kwitniesz całą sobą 🌸
Motylku super, że z mamą jakoś poszło. Najważniejsze, że masz to już za sobą, teraz ciesz się życiem a ich miej w D...
Kicku, szczerze Ci powiem że dla mnie piersi po porodzie są wyjątkowo nieestetyczne 😂 Te wielkie brodawki mnie obrzydzająno ale taki nasz los, może męża to będzie kręcić. Na razie kręcą go moje powiększające się bimbałki 🤭 ostatnio dorwał mnie pod prysznicem... Ale było fajnie! 🔥
Kar oliv jestem sercem z Wami, musi być wszystko dobrze z Twoją Mamusią ❤
Ja się tak cieszę, dziś widzę się z jedną najbliższą przyjaciółką która mieszka w Niemczech i bardzo za nią tęsknię. Bardzo mnie wspiera podczas ciąży i mega się nią jara. Pewnie znowu dostanę jakieś gifty dla maluszka, na pewno staniki do karmienia na te wielkie bimbałki 🤭
A jutro wieczorem jestem umówiona z drugą, idziemy do jakiegoś Beach baru i może nawet na mini tańce na wyspę gdzie dj gra na zewnątrz A tańczy się w piasku ❤kic83, Sylwucha, Inaa89, doomi03, SzalonaOna, Lalia, dmg111, luthienn, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Anetka
miły dzień Ci się zapowiada!
Ja w pierwszej ciąży czułam późno bo jakoś ok 21 tygodnia, także na spokojnie, masz jeszcze czas
Ja też nie lubię takich dużych piersi, wolę małe, które mieszczą się w rękę męża
Jak brzuszek , rośnie? Ostatni update był znad morza.
BuziakiMagddullina2 lubi tę wiadomość
[/url]
Sylwucha wrote:Kto tu wygląda jak bogini - oczywiście, że Ty my sweet 😘
No nie powiedziałabym! 💥🔥🚒Sylwucha lubi tę wiadomość
[/url]
SzalonaOna wrote:Aaa w ogóle od jakichś 3 dni czuję że mam mokro w gaciach. Jakby mi woda leciała. Myślicie ze jest ok? Byłam w pon na wizycie, to chyba by widziała, gdyby coś się działo, prawda?
W sensitw nie czuję że leci. Po prostu jest "mokro". Nie jesg to śluz kremowy, a zwyczajnie mokre majtki jakbym się posikała czasem, popuściła 🤔 -
Dzień dobry☀️
Obudził mnie śpiew ptaków 🐦
Spać już nie mogę, zaraz wstaje i kolejny leniwy dzień na działce 🌲
Wczoraj byliśmy na spacerze i dwa zajączki spotkaliśmy 🐇🐇
Dziś może wrzucę jakieś foto z basenu 🐳 bo upał w prognozie u nas.
Miłego dniadmg111, Sylwucha lubią tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność