Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, mam wyniki Pappa 😉 wydaje mi się, że wszystko super 👍
Nie cytujcie proszę 😘
P. S. Usg miałam 17.06, pobranie krwi 18.06,a dzisiaj 25.06 dostałam wynik, czyli po tygodniu 😉SzalonaOna, Annia, dmg111, kar_oliv, Sylwucha, KarolinaMaria, Ewa88 , Ounai, luthienn, Wik89, Edyciak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Laila
wyniki super!
Kkasia - kciuki za połówkowe!
Doomi - dziś czwartek, jak wizyta?kkasia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Annia wrote:Inga - jak ty się jeszcze zapinasz w te piękne białe spodnie przedciążowe?
Też malutki brzuszek jeszcze u Ciebie!
Lalia - gratuluję, cieszę się, że wszystko wyszło dobrze i PAPPA ci nie namieszała. :*
Już ledwo ledwo 😅 akurat robiłam wyprzedaż szafy więc miałam założone tylko chwile. Na codzień zdecydowanie wole już spodnie ciążowe - wygoda najważniejsza😜 -
suzi1994 wrote:U mnie słabo rosła bo przyrosty były na 90% typowo na chłopca .. najpierw 160 później po 3 dniach 400 później 4000 po tygodniu ale jak liczyłam na kalkulatorach to 90%
Obalam ten mit.
Zarówno przy córce jak i przy synu beta w kosmos!Sylwucha lubi tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualnysuzi1994 wrote:Ounai wrote:Nie pomogę, bo ja zbadałam betę 2x jeszcze przed okresem żeby wiedzieć czy mogę w Boże Narodzenie powiedzieć mamom że będą po raz drugi babciami
Ale u mojego syna też była duża beta, wszyscy mówili że mogą być bliźniaki, a był jeden ogromny chłopiec..
Jakie miałaś wyniki tej bety 2x ? Pamiętasz może ?
U mnie córka się potwierdziła a robiłam test na mocz z sodą oczyszczoną -
SzalonaOna wrote:Ratunku! Inwazja morwek na balkonie i włażą do domu! Help!!! Co robić?!
Motylku
Idź do sklepu lub zamów online BROS na mrówki, przetestowane przez nas i skuteczneSzalonaOna, Magddullina2, Inaa89, Sylwucha, Wik89 lubią tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Dzięki!
Ostatnio byłam u teściowej, patrze- cebula na podłodze, myślę "No to już przegięcie w tym burdelu nawet cebula leży na ziemi" a tu psikuscebula leży tam umyślnie bo mrówki wchodziły do domu.
Iryska, SzalonaOna, Julik, Zulugula, KarolinaMaria, luthienn, Edyciak lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:A doraźnie podobno cebula przekrojona działa.
Ostatnio byłam u teściowej, patrze- cebula na podłodze, myślę "No to już przegięcie w tym burdelu nawet cebula leży na ziemi" a tu psikuscebula leży tam umyślnie bo mrówki wchodziły do domu.
Ha ha smiesznie musisz mieć z ta teściowaAnet.kaa lubi tę wiadomość
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
dmg111 wrote:Anetka, halo, gdzie jest dziecko?! To jest nielegalne tak dobrze wyglądać! 🔥🔥🔥🔥
Ja poczułam ruchy w 20 tygodniu, chociaż od 17 się ich mocno doszukiwałam obrażona na moją dziewczynkę, że się nie rusza, w kółko do niej gadalam, że ma dać znać, że tam jest 😂 a od 20 tygodnia tornado mam w brzuchu, co chwilę mnie budzi. Kopniaki to jedno, ale jak się przekręca to jak mam rękę przyłożona, to sama ją odruchowo zabieram, bo to jest takie intensywne 😂
Życzę Wam miłego dnia! ❤️🌷❤️
No właśnie, Halo gdzie mój dzieć?!
Dziś do męża mówiłam, że jego dziecko jest złośliwe, ani po brzuchu nie pokazuje że tam siedzi, ani nie ujawniło jeszcze płci, ani nie czuje że się rusza choć w teorii już mogłabym czuć. Uznał, że to typowo po Mamusi
dmg111 lubi tę wiadomość
-
Inga28 wrote:@Lalia mamy dylemat między Ludwikiem a Gustawem 😊 chcemy wybrać takie mniej popularne imię, a jednak nie bardzo wymyślne 😊 I padło właśnie na te dwa, daliśmy sobie jeszcze czas i tak raz mówię do brzucha Gucio raz Ludwiczek 😂
Inga28 lubi tę wiadomość
-
Motylku narazie posyp sola, tez pomaga. Ale lec kup ten Bros tak jak Kic pisała. Tez kiedys tak mialam łaziły po całym domu. Ale pomogło bardzo szybko.
SzalonaOna lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰