Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kar_oliv wrote:Ounai właśnie trwa. To ma być 1 etap, kolejny za 3 tyg jak zobaczą wyniki czy izotop się nie przemieszcza do innych organów.
Annia, dziś 93 ale wczoraj zjadłam pół bułki razowej na kolację. Czujesz? B-U-Ł-K-A! Ależ ona była pyszna 😍 naprawdę, zaczynam się cieszyć że przegrałam walkę hahaha
Kłot, mój tata i mój teść nie żyją i my ich imiona dajemy dzieciom na drugie imię, nie na pierwsze. Syn ma na imię Tymoteusz Andrzej (Andrzej po teściu), a córka będzie mieć Marta Kazimiera (bo mój tata miał na imię Kazimierz). -
Nastąpiło zderzenie z ziemią 😐
Dziewczyny szczuplaczki, wy wyglądacie przepieknie w tych spódnicach z selfika... Ale moje gabaryty zdecydiwanie nie polubiły się z ta spódnica xD 😂 wbilam się w nią, chociaż serio po wyjeciu z paczki szerokość ma jak moja nogawka od spodni 😂 no ale niestety wydaje się w niej jeszcze wieksza niz jestem bo przepieknie uwydatnia mi moje boczki i inne mankamenty... No niestety, a szkoda bo ładne kolorki maja :p -
Doomi, ja też takich nie mogę nosić bo też jak wielka kula wyglądam.
Motylku, polecam arox na mrówki. Jak mieszkaliśmy na doktoracie w akademiku z mężem to przyszły do nas faraonki. A to pieronstwo jest najgorsze, bo one są inteligentne i zmieniają ścieżki. W dodatku lubią sobie robić gniazda w różnych szczelinach typu ramki, książki, pudełka i potem przeprowadzając się zabiera szafę je ze sobą. Używałam metod naturalnych, godzinami śledziłam ich ścieżki, kupiłam Bros i nic. Dopiero ten arox pomógł.
Doomi ale Cię w balona lekarz zrobił. Korona z głowy by mu nie spadła jakby tak machnął to usg. Następnym razem się nie przyznawaj.
A u mnie przez okno właśnie dolatują dźwięki piosenek z przedszkola i sto lat dla Pani dyrektor. Będę dziś odbierać zdjęcia syna to złożę jej życzenia. Podliżę się trochę, a co
Umyłam okno u syna. Umeczylam się okropnie. Plan jest taki, że codziennie tylko jedno okno myję, żeby nie przegiąć.SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Inga śliczne pajace, jaka firma? Gdzie zamawiałaś?
Ounai! Super, że mogłaś bułkę! Marzę o bułce!A masz zwiększać insulinę jeśli cukier na czczo jest powyżej 90 czy nie? Ja miałam rano 86, a po śniadaniu bez pomidora o 10 mniej niż wczoraj po takim samym śniadaniu. Tak więc pomidor idzie out.
Przyszło łóżeczko!Niestety zanim mąż złoży to musi z kolegą zrobić przemeblowanie w pokoju dziecięcym i wynieść łożeczko które stoi do piwinicy (takie 160x80 cm dziecięce zwyłke, a nie niemowlęce).
Doomi a to lekarz prywatny czy na NFZ?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
KarolinaMaria wrote:Annia jak będziesz miała możliwość to oceń chociaż materacyk, czy jest ok
chętnie usłyszę opinię.
Wykonanie też porządne. Wzięłam też poduszkę klin na wszelki wypadek (taką do podłożenia pod materac jakby dziecko ulewało).
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
doomi03 wrote:Ja już nie wiem czy się śmiać czy płakać 😂 bo dalej nic nie wiem. Doktorek jak uslyszal ze połówkowe mam we wtorek to stwierdził ze nie będziemy dziś dziecka męczyć usg i jeszcze te 4 dni musze wytrzymac zeby poznać płeć. Sprawdzil tylko szyjkę, tam wszystko git. Także czekam dalej 🤦🏼🤷🏼. Mój S zly jak osa bo sie chyba nastawil ze dziś już na pewno bedzie wiedział.
no co Ty mówisz!!!kurcze nooo!
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julciacc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
Ounai wrote:Będzie miała PET? Jaki izotop podali? A co to za operacja tak w ogóle? Daj znać jak coś będziesz wiedziała.
Annia, dziś 93 ale wczoraj zjadłam pół bułki razowej na kolację. Czujesz? B-U-Ł-K-A! Ależ ona była pyszna 😍 naprawdę, zaczynam się cieszyć że przegrałam walkę hahaha
Kłot, mój tata i mój teść nie żyją i my ich imiona dajemy dzieciom na drugie imię, nie na pierwsze. Syn ma na imię Tymoteusz Andrzej (Andrzej po teściu), a córka będzie mieć Marta Kazimiera (bo mój tata miał na imię Kazimierz).
Radioembolizacja wątroby jakimś izotopem, nie wiem nadal nic. Najgorsze, że dzielą nas kilometry i czekam na tel od cioci a tu cisza. -
Inaa89 wrote:Rozumiem, ze bardzo chciałabyś córeczke ?
Nie da się opisać jak wielkie mam na nią nadzieje .. i nie chodzi o to ze nie chce chłopca .. bo mogłabym mieć nawet bliźniaki .. ale żeby choć jedno było dziewczynkaDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
kar_oliv wrote:Radioembolizacja wątroby jakimś izotopem, nie wiem nadal nic. Najgorsze, że dzielą nas kilometry i czekam na tel od cioci a tu cisza.
Nie będę Ci pisać, żebyś nie nie martwiła, bo wiem, że tak się nie da ;( Jesteśmy tu z Tobą i trzymamy kciuki.'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm