Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kic83 wrote:Dziewczyny
na etapie III trymestru, czy Wam też tak trudno goli się cipkę?
Umyłam się właśnie, ogolilam, żeby zaoszczędzić czas jutro rano i dłużej pospać, ale się nagimnastkowałam 😂🙈kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Umyłam się właśnie, ogolilam, żeby zaoszczędzić czas jutro rano i dłużej pospać, ale się nagimnastkowałam 😂🙈 -
Iryska wrote:Wiecie może, czy ubranka dla dzieci z Sinsaya są w sklepach stacjonarnych czy tylko online można zamówić?
Iryska, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Umyłam się właśnie, ogolilam, żeby zaoszczędzić czas jutro rano i dłużej pospać, ale się nagimnastkowałam 😂🙈
Kic mi już teraz to zaczyna sprawiać powoli problem. Nie dość ze w cholere ciężko się tak schylic to i nie wszystko już idzie dojrzeć xD Ostatnio jak probowalam zgolic Bożenkę to gimnstykowalam się i klnelam jednocześnie, a po wszystkim bylam zmęczona i zssapana jakbym stoczyła walke albo przebiegła maraton, a i tak nie udalo mi się ogarnąć tam wszystkiego tak dokład jak chciałam 😂. Jestem przerażona jak to będzie później... Powoli nastawiam mentalnie mojego S. że chyba będzie musiał sie podjąć nowego wyzwania jak już będę bliżej końcówki 😂 przerażenia w jego oczach nie zapomnę xD chyba myslal ze żartuję 🙊 -
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi, przepraszam ze dopiero odpisuje ale byliśmy u znajomych na domku w lesie nad jeziorem a tam zasięgu to ze swieca szukać, zresztą nie było nawet na to czasu. Jako para mógł dopasc nas kryzys bo swoje tez przeslismy a mój mąż miał ciężkie dzieciństwo i to teraz wychodzi plus 3 grosze teściowej i mamy problem a ze go mega kocham mimo wszystko to próbujemy coś z tym zrobić dla.naszego synka. Nie jest łatwo poprosić o pomoc ale skoro jesteśmy dorośli a sami jesteśmy zbyt zaborczy to może ktoś 3 całkiem obcy nam pomoże. Powodzenia wszystkim którzy wizytują ze mną jutro ^^ nie mogo się doczekać aż.zobacze synka, 4 tygodnie go nie widziałam.
Ounai, kic83, SzalonaOna, Edyciak lubią tę wiadomość
-
Umyłam się właśnie, ogolilam, żeby zaoszczędzić czas jutro rano i dłużej pospać, ale się nagimnastkowałam 😂🙈
Annia, ja się rozpływam nad tymi jego tekstami. Bycie mamą jest takie wspaniałe. A bycie mamą 2, 3 czy większej ilości dzieci musi być jeszcze lepsze. -
kic83 wrote:Ja odradzam że względu na plecy, może mając lat 20 parę to się sprawdza, ale mając prawie 40 ja odradzam
Poza tym na łóżku własnym w nocy nie podjęłabym się zmiany kupy, gdy mąż obok leży, a dziecko płacze i się wierci...
Co do przewijania obok meza, glownie w sumie to właśnie maz gdy maly się budził wstawal, przewijal i dawal mi do karmienia 😁 takze ja robilam to tylko w dzień. Bardzo mi pomagał w nocy 😉02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Inaa89 wrote:Ale dlaczego maja bolec plecy podczas przewijania na lozku 🤔 ja tak w sumie zawsze robilam przy kazdym z dzieci i zadnych boli nie odczuwałam 😉 kladlam malego na mate, siadałam przed nim, chwila moment pielucha zmieniona. No chyba ze mowisz o przewijaniu na lozku na stojąco? Ale tak to nigdy nie robilam.
Co do przewijania obok meza, glownie w sumie to właśnie maz gdy maly się budził wstawal, przewijal i dawal mi do karmienia 😁 takze ja robilam to tylko w dzień. Bardzo mi pomagał w nocy 😉
Tak, mialam na myśli przewijanie na łóżku na stojąco.
Ja swojego nie angażowałam w przewijanie nocne, za to rano korzystałam z tego ,że jest i przejmował małą od 5/6 a ja spalam dopóki nie szedł do pracy, zazwyczaj do 08:30 jeszcze mogłam odespaćInaa89 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Dziewczyny, od tygodnia czuję jak coś mi się po brzuszku kręci ale dzisiaj to już się zaczęły wygibasy 😀 Przypomnę, że to moje pierwsze odczuwalne w życiu ruchy 😁😁😁😁
Dziś miałam aktywny dzień, sprzatnelam na lux całą sypialnię razem z myciem okna, układaniem książek, myciem podlogi itp. Brzuch nie jest ogromny ale przeszkadza przy schylaniu po coś nisko kombinuje jak to zrobić no i kręgosłup boli😀😀😀 no cóż 😀😀😀😀Ounai, SzalonaOna, kic83, dmg111, Zulugula, Edyciak, Inaa89, Fragaria, Annia, KarolinaMaria, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Jak ja mojemu powiedziałam że pod koniec ciąży będzie mi golił podwozie, to powiedział że absolutnie nie i że albo będę to robić z lusterkiem albo dziecko wyjdzie z buszu i poczuje zew natury 😂😂😂
Brzuszek mi troszkę wyskoczył i mój cały weekend chodzi i mówi że mam fajny brzuszek, że ciekawe kiedy będą ruchy i że śmiesznie będę wyglądać z dużym brzuchem za 4 miesiące 😂😂😂
Ale wziął się za pokój dziecka, jutro jedziemy odebrać szafę z Ikei, w środę robimy zabudowę kaloryfera, a w weekend planuje odmalować ściany i może zaczną z teściem skręcać meble 😁👌SzalonaOna, kic83, Ounai, dmg111, Zulugula, kar_oliv, Inaa89, Annia, doomi03, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInaa89 wrote:Ale dlaczego maja bolec plecy podczas przewijania na lozku 🤔 ja tak w sumie zawsze robilam przy kazdym z dzieci i zadnych boli nie odczuwałam 😉 kladlam malego na mate, siadałam przed nim, chwila moment pielucha zmieniona. No chyba ze mowisz o przewijaniu na lozku na stojąco? Ale tak to nigdy nie robilam.
Co do przewijania obok meza, glownie w sumie to właśnie maz gdy maly się budził wstawal, przewijal i dawal mi do karmienia 😁 takze ja robilam to tylko w dzień. Bardzo mi pomagał w nocy 😉
P. S. Wstaje jeszcze ok. 3 razy w nocy do małej, także jak się skumulują, to chyba zostanę bezsenna dama 😂 -
nick nieaktualnyLalia wrote:Jak ja mojemu powiedziałam że pod koniec ciąży będzie mi golił podwozie, to powiedział że absolutnie nie i że albo będę to robić z lusterkiem albo dziecko wyjdzie z buszu i poczuje zew natury 😂😂😂
Brzuszek mi troszkę wyskoczył i mój cały weekend chodzi i mówi że mam fajny brzuszek, że ciekawe kiedy będą ruchy i że śmiesznie będę wyglądać z dużym brzuchem za 4 miesiące 😂😂😂
Ale wziął się za pokój dziecka, jutro jedziemy odebrać szafę z Ikei, w środę robimy zabudowę kaloryfera, a w weekend planuje odmalować ściany i może zaczną z teściem skręcać meble 😁👌
Mój P też od wczoraj chodzi i mówi, że już taki ciążowy brzuszek mi się zrobił ❤️Ounai, Inaa89, Lalia, doomi03, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Sylwia
jak u Ciebie weekend? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Apropo goleniaja sobie radzę. Jeszcze widze
w pierwszej ciąży tez nie prosiłam o pomoc. Mam tylko prysznic więc dokupiłam sobie stołeczek w Ikei i na nim siadam żeby ogolić nogi czy podwozie 🤪 i w życiu lusterka nie używałam
A brzuch mam też już dość pokaźny 👌
Mi się zapowiada nawet spoko dzień a nawet tydzieńmuszę chyba jakaś listę zrobić żeby się wyrobić ze wszystkim
Lalia lubi tę wiadomość