Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Te dzieci mnie wykończą. Młodsze waliło po pęcherzu do 1 w nocy, a starsze wstało i stwierdziło że musi mi poopowiadać wszystko co mu tylko przyjdzie do głowy, np jak będzie bronił Martę przed psem, chociaż nie mamy psa 😂
Ja to muszę ich kochaćLalia, Anet.kaa, Inaa89, kar_oliv, luthienn, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry 🌞
dziś zaczynam III trymestr! Kiedy to zleciało 😱
Na wadze +8,5 kg
Synek jest wielkości kalafiora i podobno ok 1 kg już waży.
Odezwę się po wizycie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2020, 08:48
Annia, dmg111, Ounai, Lalia, SzalonaOna, Zulugula, Inga28, doomi03, Anet.kaa, Maniaaa., Ewa88 , Inaa89, kar_oliv, luthienn, kkasia, Sylwucha, Fragaria lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:Ja odradzam że względu na plecy, może mając lat 20 parę to się sprawdza, ale mając prawie 40 ja odradzam
Poza tym na łóżku własnym w nocy nie podjęłabym się zmiany kupy, gdy mąż obok leży, a dziecko płacze i się wierci...
Ja nie przebieram dziecka stojąc nad nim , tylko siadalam na łóżku a dziecko kładłam przed siebie , dla mnie to najlepsza opcja .. nie trzeba stad i jest wygodnie , ale co kto lubi każdy znajdzie opcje dla siebieDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Myśleliśmy z mężem, że nasz syn złapał katar od klimatyzacji. Dziś go odprowadzam do przedszkola i dowiaduję się, że jego przyjaciela Panie odesłały chorego w czwartek do domu. Mam nadzieję, że nic nie złapał, bo on tak lubi przedszkole, a tu ostatnie 2 tygodnie zostały i przerwa wakacyjna. Chyba dam mu zapobiegawczo coś przeciwwirusowego dziś i ewentualnie jakiś probiotyk. Niech zbije w zarodku.
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Myśleliśmy z mężem, że nasz syn złapał katar od klimatyzacji. Dziś go odprowadzam do przedszkola i dowiaduję się, że jego przyjaciela Panie odesłały chorego w czwartek do domu. Mam nadzieję, że nic nie złapał, bo on tak lubi przedszkole, a tu ostatnie 2 tygodnie zostały i przerwa wakacyjna. Chyba dam mu zapobiegawczo coś przeciwwirusowego dziś i ewentualnie jakiś probiotyk. Niech zbije w zarodku.
-
Dzień Dobry! Witam się w połowie ciąży 💚 odkąd czuje ruchy jestem spokojniejsza, mam nadzieje że szybko zleci mi ta druga połowa, już nie mogę się doczekać a jednocześnie jestem lekko przerażona😅
SzalonaOna, Zulugula, doomi03, Anet.kaa, Maniaaa., Annia, Inaa89, dmg111, kar_oliv, casteam, Lalia, Sylwucha, Fragaria lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Gratuluje rozpoczętych nowych tygodni, miesięcy i trymestrów! Ależ ten czas leci!
U nas pierwsza nocka u teściowej, na razie jest wporządku a od jutra na 2.tyg będziemy tylko my bo dziewczyny jadą nad morze.
Polka kręci się już w brzuszku, nie mogę doczekać się srodowych połówkowych ❤❤❤SzalonaOna, Ounai, Inaa89, Inga28, dmg111, kar_oliv, Lalia, doomi03, Edyciak lubią tę wiadomość
-
Witamy się i my w 23 tc i w 6 miesiącu 😱❤️ mam nadzieję że teraz szybciej zleci ten czas 😁 na wadze jak narazie tylko +1.2kg mam nadzieję że dużo nie dojdzie 😂😂😅🤷♀️ jutro mamy wizytę z położną i posłuchamy serduszka naszej królewny ❤️
Inga28, Inaa89, kar_oliv, dmg111, Lalia, doomi03 lubią tę wiadomość
13 CS o rodzeństwo
Poronienie 5t6d 06.19 💔👼🏼
27.11.20 Mamy Córeczke 🩷🩷🩷
Strata w 11tc 12.01.23 💔👼🏼
28.10 ⏸️
04.11 mamy pęcherzyk ciążowy
18.11 podejrzenie ciąży obumarłej
20.11.24 wydarzył się cud
1.10 cm kijanki z ❤️
28.12 prenatalne USG idealne
08.01 95% zdrowego synka 🩵👣
05.02 100 % zdrowego synka 248g🩵 🥹
25.02 połówkowe . 408g idealnego chłopca 🩵👣🥹
05.03 489g małego Misia 🩵🐻
02.04 850g Skrzata 🩵👣
👩🏼28l
👨🏼34l -
Mój kalafior 💙 ma się dobrze
Waży 1060 g, mój 1 kg szczęścia!!!
Tętno 150 ud/min.SzalonaOna, Annia, Ounai, Inga28, Anet.kaa, Maniaaa., Ewa88 , Inaa89, kar_oliv, luthienn, dmg111, kkasia, Zulugula, Julik, Iryska, casteam, Lalia, Sylwucha, Fragaria, doomi03, Edyciak lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny