Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Julik wrote:Dmg super że malutka tak rośnie 🤩
Kic jak to szybko leci, już taki kawał chłopa 😁
Masz tą komodę malm najwyższą prawda? Wszystko dla dziecka tam Ci się zmieści z ubranek? Ja myślę o tej trochę niższej, żeby dało położyć się na wierzchu przewijak.
Anetka już w środę masz połówkowe? To chyba wypada dokładnie równo 20+0?
Też caly czas myślę o tej komodzie Malm i zastanawiam się nad wysokością, tyle że u nas w gre wchodzi jeszcze to.czy uda się przesuwając framyje uzyskać 10 cm na ścianie. Jeśli nie to mąż będzie musial zrobić na wymiar, co mi.średnio się podoba ponieważ wtedy bedzie to wąska 60 cm rura. -
Tak, ja miałam kiłe. Ja zawsze razem z takimi badaniami robię morfologię wiec ide na czczo.
-
kic83 wrote:Mój kalafior 💙 ma się dobrze
Waży 1060 g, mój 1 kg szczęścia!!!
Tętno 150 ud/min.kic83 lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:Mój kalafior 💙 ma się dobrze
Waży 1060 g, mój 1 kg szczęścia!!!
Tętno 150 ud/min.kic83 lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Jejku dziewczyny przed chwilą nasze dzieciaczki mialy po kilka mm a tu już same wieści, że +-1kg !
Zawsze sobie w wyobraźni pororównuje, że dziecko jest jak torba mąki 😅
Mania no w końcu ruszyłas z wagą na plus hehe😀 mi tez juz idzie w górę, juz prawie +2kg, tylko że 💩 nie było od 5dni🙈
Dziewczyny bylam w sinsayu i z dzieciecych jakies ochlapy, myslalam że kupię bodziaki za 4zl jak Sylwia 😀
W smyku tez już nic dla malutkich chłopców z promki, nawet w pepco! Jeśli juz to duże rozmiaryWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2020, 19:56
dmg111, Fragaria, Wik89, Maniaaa. lubią tę wiadomość
💙
💗 -
nick nieaktualnyAnnia wrote:Motylku, wiem, że Ci przykro, jak nie chce spędzać czasu to jej nie zmusisz... Niestety czasami mimo najlepszych chęci nie uda się ułożyć relacji z dziećmi naszego partnera. Mam w rodzinie dwie kobietki, co mają mężów po rozwodach z dziećmi i mimo dobrych chęci żadnej z nich nie udało się ułożyć dobrych stosunków z tymi dziećmi...
są co najwyżej cywilizowane. Oczywiście życzę Ci, żeby było u Ciebie inaczej, ale do tego niestety twoje dobre chęci nie wystarcza. Potrzeba by było mądrej mamy od dziewczynki, zaangażowania P i jeszcze dobrej woli samej małej... Musisz się skupić na sobie, swoim szczęściu co ci rośnie w brzuchu i nie pozwól, żeby cos psuło Ci ten okres. 😘
-
nick nieaktualnySzalonaOna wrote:Kochanie problem w tym, że jak ona będzie takie bzdury wygadywać (tak, bzdury. Bo jej jedynym minusem bycia w domu jest to, że ma obowiązki w postaci wyjścia z psem czy sprzątnięcia pokoju lub to że kiedy odrabiała w domu lekcje to krzyczeliśmy, bo nic nie chciała robić), to za chwilę jej matka pójdzie do Sądu i zwyczajnie ja odbierze nam. A wtedy P obwini za całą sytuację mnie.
Ile ona ma lat? -
SzalonaOna wrote:Kochanie problem w tym, że jak ona będzie takie bzdury wygadywać (tak, bzdury. Bo jej jedynym minusem bycia w domu jest to, że ma obowiązki w postaci wyjścia z psem czy sprzątnięcia pokoju lub to że kiedy odrabiała w domu lekcje to krzyczeliśmy, bo nic nie chciała robić), to za chwilę jej matka pójdzie do Sądu i zwyczajnie ja odbierze nam. A wtedy P obwini za całą sytuację mnie.
SzalonaOna lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
SzalonaOna wrote:Tak, mam wizytę z usg.
Poza tym, że jego córka rozpowiada po babciach i wszystkich dookoła, że nie chce ze mną spędzać czasu, bo jestem taka zła i niedobra, to nic się nie stało...
Annia, plany są takie że rodzę SN. Ale ona nie będzie aż taka duża jak syn, bo już jest dużo mniejsza. Poza tym wydaje mi się że ta waga zawyzona wychodzi, bo lekarz mówił że bardzo długie nogi ma.
Laski, umieram. Jestem mega niewyspana!Inaa89, Lalia, SzalonaOna, KarolinaMaria, Wik89 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
SzalonaOna wrote:Kochanie problem w tym, że jak ona będzie takie bzdury wygadywać (tak, bzdury. Bo jej jedynym minusem bycia w domu jest to, że ma obowiązki w postaci wyjścia z psem czy sprzątnięcia pokoju lub to że kiedy odrabiała w domu lekcje to krzyczeliśmy, bo nic nie chciała robić), to za chwilę jej matka pójdzie do Sądu i zwyczajnie ja odbierze nam. A wtedy P obwini za całą sytuację mnie.02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Kobitki Wy się znacie na tych cukrach, czy jak na czczo wyjdzie 90-95 ale reszta krzywej wychodzi dobra to jest wtedy cukrzyca ciążowa czy nie?
Robię dopiero za 3tyg ale trochę się boję, w 1trym wyszlo mi 86 ale ja zwykle mialam tak właśnie 90pare 🙄💙
💗 -
SzalonaOna wrote:Kochanie problem w tym, że jak ona będzie takie bzdury wygadywać (tak, bzdury. Bo jej jedynym minusem bycia w domu jest to, że ma obowiązki w postaci wyjścia z psem czy sprzątnięcia pokoju lub to że kiedy odrabiała w domu lekcje to krzyczeliśmy, bo nic nie chciała robić), to za chwilę jej matka pójdzie do Sądu i zwyczajnie ja odbierze nam. A wtedy P obwini za całą sytuację mnie.
Inaa89, Annia lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Motylku a może sprobuj spędzić z nia troche czasu sam na sam? Zabierz ja na jakieś lody, gofry, pizze cokolwiek ale tylko ja. Porozmawiajcie, spróbuj zdobyć jej zaufanie?
Lalia, Ounai, Ladyo, Ladyo lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Zulugula wrote:Kobitki Wy się znacie na tych cukrach, czy jak na czczo wyjdzie 90-95 ale reszta krzywej wychodzi dobra to jest wtedy cukrzyca ciążowa czy nie?
Robię dopiero za 3tyg ale trochę się boję, w 1trym wyszlo mi 86 ale ja zwykle mialam tak właśnie 90pare 🙄Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zulugula wrote:Kobitki Wy się znacie na tych cukrach, czy jak na czczo wyjdzie 90-95 ale reszta krzywej wychodzi dobra to jest wtedy cukrzyca ciążowa czy nie?
Robię dopiero za 3tyg ale trochę się boję, w 1trym wyszlo mi 86 ale ja zwykle mialam tak właśnie 90pare 🙄BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Dziewczyny, gratuluję zdrowych dzieciaczków 😍😍😍 i kolejnych nowych tygodni, miesięcy i trymestrów 🤩
Motylku, ja się zgadzam z Ounai, ja rozumiem że córka P może być rozpieszczona, bo "jest jedynaczką" i przeszła rozwód rodziców i pewnie każdy jej dużo odpuszcza, bo "biedne dziecko"...
Ale gdybym ja miała 10 lat (nie pamiętam ile Z ma), moi rodzice się rozwiedli, mama miałaby mnie gdzieś, tata by o mnie dbał ale miałby kobietę o którą też dba i jej dzieci które są dla niego tak samo ważne, to szczerze powiedziawszy czułabym się samotna.. Bo na mamę liczyć nie można, tata ma "nową żonę, nowe dzieci i nowe dziecko w drodze", w dodatku ona jest najstarsza więc też nie wymaga tyle uwagi, pomocy a wymaga się od niej więcej co jest zrozumiałe.. Pisałaś kilka razy że Twoje dzieci są u taty albo u dziadków, a czy wtedy organizujecie wyjścia z P i Z we trójkę? Tak żeby ona widziała ze tak jak P troszczy się o Twoje dzieci, tak samo Ty troszczysz się o nią?? Może ona wyczuwa podejście P do Twoich, a Twoje do niej.. Ja myślę że ona robi wszystko żeby mieć P czy dziadków po swojej stronie, bo się boi że jak tata będzie miał nową rodzinę to ona nie będzie miała nikogo. Wiadomo, musisz obgadać temat z P, ale moim zdaniem spróbuj być towarzyszką dla Z, weź ją na zakupy żeby jako siostra mogła wybrać coś dla dzidzi, zróbcie sobie babski wieczór z robieniem warkoczyków, makijażem, malowaniem paznokci, wyjdźcie na lody tylko we dwie, jak nie ma Twoich dzieci wyjdźcie we trójkę.. Tak żeby ona nie widziała w Tobie zagrożenia tylko wsparcie 😉Ounai, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Julik wrote:Dmg super że malutka tak rośnie 🤩
Kic jak to szybko leci, już taki kawał chłopa 😁
Masz tą komodę malm najwyższą prawda? Wszystko dla dziecka tam Ci się zmieści z ubranek? Ja myślę o tej trochę niższej, żeby dało położyć się na wierzchu przewijak.
Anetka już w środę masz połówkowe? To chyba wypada dokładnie równo 20+0?
Tak, ja mam taką,mega pojemna!
Na górze po lewej z córką (bo jej też ta służyła) trzymałam leki jej, po prawej skarpetki, czapeczki, rajstopy.
A w tych niższych pozostałych ubranka.
Dla mnie rewelacja bo szuflady głębokie i pojemne.
Lalia, Julik, doomi03 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność